4 Prinsip Perlu Ada Untuk Berjaya

ZULHILMI TEMPOYAK | 23.8.14 | 2 Comments
Bismillahirahmanirahim...



Setelah 14 tahun aku mengkaji. 4 Perkara penting yang aku tengok orang perlu pegang. Dan memandangkan aku akan bergerak sendirian nanti. Aku kena kaji lebih sket la untuk 4 prinsip yang aku perlu pegang.

1 - Disiplin
2 - Rajin
3 - Belajar
4 - Punya Matlamat

Dalam maknanya, tapi buat masa ni aku tak sempat selak kamus nak terangkan. Hehehe...

Setiap orang perlu ada ada prinsip. Apa prinsip yang anda pegang sekarang...??
Cuba la share.

Btw.. cantik tak design baru blog aku ni. Heheheh... nampak la pro sket.

errrkkk... Nak g open house ni. Al maklumlah... sebulan puasa. Sebulan jugak raya.

p/s : pendek je kali ni sebab mood sedih atin yana menghilang. hehehe...


yang cuba berprinsip

@zulhilmitempoyak



2 comments:

  1. prinsip kita macam sama je, tiru eh? haha. tapi ada tambahan. lepas matlamat, ada tindakan.

    ReplyDelete
  2. Betul.. Kena berpegang pada 4 prinsip tu untuk maju ke depan & berjaya di masa hadapan.. In Shaa Allah.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger