Iftar Bersama eWana FM dan Pak John Steamboat

ZULHILMI TEMPOYAK | 19.7.14 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...

10 Julai lepas. Bunyi macam jauh kannnn...
Tapi sebenarnya dekat di hati. Pandai gitu cover...


Alhamdulillah... Aku diberi peluang untuk meriahkan Iftar sama-sama dengan eWana FM dan juga Pak John Steamboat. Tak lupa juga sambil meraikan anak-anak istimewa, anak-anak yatim. Meriah dia... perghhh. Bukan main dengan riuh-riuh blogger macam Mawardi, Rawlins, Tatie, Khai and blogger lain. Panjang lak nak menaip sorang-sorang kan.

BTW. Ampa tau tak eWana FM tu apa? Silap besar kalau tak tau. Radio internet yang mana on je online 24jam. Best oiittt... Tak caya lagi? Ce try bukak link www.ewana.fm ni and try layan. Takut kang tak terkawal lak perasaan terujanya tu.

Berbalik pada tempat makan yang super awesome. Pak John Steamboat. Aku segan nak cerita banyak. Tayang gambaq dulu na. Mohon ajak jiran sebelah p makan sama-sama sekarang jugak.



Kenikmatan Bermula











Amacam..???!!! Pak John Steamboat n BBQ. Gile la kalau kata tak menarik.
Terindah. Terima kasih Pak John Steamboat & BBQ memeriahkan hari lahir aku. Wuaaa.. terharu nak hug.



Teruja aku dengan 5 sup awesome ni. Amacam..??

Bagi anda yang nak merasai. Nak mememorikan. Nak mengujakan diri. Boleh terus layari facebook Pak John Steamboat di https://www.facebook.com/pakjohn.ytf atau terus je ke outlet Pak John. Gerenti tak nyesal. Bukan aku kata ye... semua yang dah pernah datang yang kata. SEMUA kata ye.. heheh..


Sambil tu, jangan lepaskan peluang untuk menikmati Ramadhan Buffet di Pak John Steamboat. Pak John Steamboat & BBQ ada buat promosi dari 28/6/2014 hingga 29/7/2014 dengan harga RM 39++ untuk seorang dan free untuk kanak-kanak 8 tahun dan ke bawah.

 Pak John Steamboat Cawangan E-Curve
Lot LG-13A, LG-15,
Lower Ground Floor,
E-Curve, No 2A, Jalan PJU 7/3,
Mutiara Damansara, Petaling Jaya
Tel: 03-7733 3913

ATAU

Pak John Steamboat Cawangan Wangsa Walk Mall
Lot GL-02 & FL-02,
Wangsa Walk Mall, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1,  Bandar Wangsa Maju
Kuala Lumpur
Tel: 03-4141 8898

Website: http://www.pakjohn.com/ 
Facebook: PAK JOHN STEAMBOAT DAN YONG TAO FOO

Walau panjang mana pun post aku kali ni. Tak lupa untuk ucapan terima kasih buat Halim Brother dan team eWanaFM atas jemputan. Dan tak lupa memori terindah dengan nyanyian SELAMAT HARI JADI untuk aku dari semua blogger yang join terutamanya Mawardi. Terima kasih Pak John Steamboat dan Kengkawan. Serius ikhlas dari aku.

Fuhhh... lepas ni datang kena bawak famili.


Bagi yang nak jemput makan bebuka ni jangan memalu gitau na. Berat badan eden masih boleh control ni. Buncit bukan halangan. Hehehe..

#HaiBlogger! #eWanafm #PakJohnSteamboatBBQ

p/s : agak-agak ada tak nak sponsor aku date ngan atin yana. ;p

yang teruja sangat
@zulhilmitempoyak





6 comments:

  1. Wahhh bestnyaaa... makanan pun soo tempting! jelly tak dapat join ritu

    ReplyDelete
  2. cantik ah gambor
    untung ler ada gopro,hehe

    ReplyDelete
  3. Tu dia...
    Penuh gambaq muka aku sorang... haish

    ReplyDelete
  4. ni yang gua marah ni! pergi tak ajak gua.. hahaha

    ReplyDelete
  5. salam taniah tuan blog kerana telah bejaya buat saya teruja nak cuba kat pak john steamboat bbq nih hehehe.. salam pekenalan.. follow blog anda :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger