10 Julai - Terima Kasih Untuk Memori

ZULHILMI TEMPOYAK | 13.7.14 | 7 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Terima kasih atas ingatan anda hari itu. Walaupun muka macho, aku tetap tahu apa itu nilai terharu dan apa itu nilai malu-malu. Auchhhh.... Apa pun sayang semua.

Cerita Yang Bukan Acah Acah Terharu Nages Nages.

Opening di ofis dengan nyanyi Allah Selamatkan Kamu Zulhilmi. Muka aku terkesima. Bak anak ikan yang baru rasa macam mana makan dedak.


Nyanyian hepi bufday dekat Pak John Steamboat BBQ. Terima kasih blogger awesome. Antaranya Mawardi la sebab saja cucuk kata bufday aku. Dan tak lupa Halim Brother atas jemputan yang tiba-tiba aku terjoin. Tak lupa jugak blogger lain. Ramai sangat, nanti aku sayang sorang-sorang na. Thank you jugak untuk Pak John Steamboat dan Ewana.Fm. Hmmm.. bila la dorang nak panggil kaannnn.. hehehe...


Ini Kak Yong Comel yang aku sempat gi jenguk dia. Dan dapa hadiah itu yang penting. Aku simpan je hadiah tu. Tauke Sambal Belacan Bara Bere. Cuba PM dia, ampa tak kan dapat rasa sambal yang homemade sepedas dan sesedap menjilat jari tak jumpak kat tempat lain. Percayalah..


Btw.. comel kan dia. Kahkahkah...
Dan... paling special ofcos ucapan cinta dari mak ayah adik kakak abang tercinta.  :')
Mak ayah dan kalian semua. Terima kasih atas ucapan dan ingatan. Aku hanya insan kerdil yang cintakan semua. Percayalah, walau macammana pun riak muka aku yang suci ni. Aku sangat menghargainya. 

Aku dah 24 tahun. Soo... bagi ampa yang single tu mohon hantar rombongan ke rumah selagi atin yana belum bagi aku green light. 

p/s : ble la atin yana nak wish kat aku. ;p

yang cukup 24 tahun haritu. opsss... 
@zulhilmitempoyak




7 comments:

  1. happy belated birthday bro
    :)

    ReplyDelete
  2. Huhu, thanks bro datang memeriah kan Iftar Blogger..

    Jangan lupa join contest Pak John Sekali bro :D

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir zulhilmi..soga panjang umur..dimurahkan rezeki..kalau ku tau ku nyanyi sekuat hati..hahha

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir bro. semoga impian kau menjadi kenyataan. semoga success dalam kehidupan dan hidup diberkati. jemput lah singgah blog ye. http://kaio.my

    ReplyDelete
  5. wahhh selamat hari jadiiiiii zulhilmi.. May Allah bless u.. have a blast! weeeeeeeee

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger