KisahKu Konsisten

ZULHILMI TEMPOYAK | 5.2.14 | 9 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Sebulan lebih bawak diri sepi. Bukan kerana kecik hati, bukan kerana nak undur diri. Tapi malas bercampur-campur dengan bizi. Jumpa jiran pun jarang sekali, inikan pula awek yang nak dicari. Inilah kisahku konsisten, bangkit di 2014 nak meninggi diri walau masih ingat siapa di sisi.

Fuhhh.. bermadah panjang karangan awal. Assalamualaikum...

2014 dimulakan dengan kisah senyuman. Kisah penuh senyuman, cuba senyum kalau nak tau kisah penuh senyuman. Haaaa... itulah kisah penuh senyuman.

Berapa ramai dikalangan anda yang bangun pagi dah set apa yang akan berlaku hari ini..??

Berapa ramai dikalangan anda yang ada matlamat yang nak dicari..??

Misi kali ni, nak upgrade warna blog yang tak berubah 50 tahun ni, nak update blog berkali-kali tanpa henti. Nak skodeng dan kentut kat blog anda tanpa bunyi. Nak join contest dengan hepi. Nak hidupkan dunia ni.

Sapa boleh bantu aku..?? ce jerit kat bawah.. kalau yang berbayar pon boleh lah. Aku nak ubah blog ni. Plishhhh....

Belanja gambar yang tak berkaitan.
2014, merubah diri. Tapi awek maintain kena cari. ;p

yang post pertama 2014.
@zulhilmitempoyak




9 comments:

  1. Assalamualaikum. wahh dah masuk bulan Februari baru dapat baca first entri 2014 zulhilmi. hehee. silalah update selalu... kuatkan semangat, cepat2 ubah apa yang patut kat blog. biar naik serinya (",)

    ReplyDelete
  2. Hihii... cari isteri teruslah... kahkahkah XD

    ReplyDelete
  3. kira cr awek tu termasuk dlm azam 2014 lah?
    haha
    good luck

    ReplyDelete
  4. gua doa lu dapat isteri taun ni bro. selamattt :D

    ReplyDelete
  5. takpe gua tetap menanti lu . ciwahh

    ReplyDelete
  6. *High5 sebab same2 lame tak update. haha. snggah2 la sini pula :)

    ReplyDelete
  7. semoga segala misi murni akan tercapai!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger