Shah Alam Berselawat - Malam Gema Cinta Rasul

ZULHILMI TEMPOYAK | 21.12.13 | 8 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Langit makin mendung. Hati makin dingin. Ewaahhhh... bermadah gitu.




Assalamualaikum. Saudara-saudara blogger dan saudara-saudaraku Umat Muhammad S.A.W. Sihat semua kan. Haaa.. bunyik macam surius sket kali ni.

Saya dengan sukacita nak ajak kita berkumpul dan berselawat dalam majlis Selawat atas junjungan besar Muhammad S.A.W.

Shah Alam Berselawat
Pada 22 Disember 2013
Di Stadium Malawati Shah Alam, Selangor.
Jam 7 hingga 11 malam.

SHARE jika anda nak share. Bukan paksaan. Perkara baik apa salahnya dikongsikan. 

InsyaAllah.. ganjarannya, hanya Dia yang layak menilai. 

Jumpa di sana.

yang akan bersama
@zulhilmitempoyak


8 comments:

  1. terima kasih kongsikan. dah dekat sangat dengan rumah ni

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow blog ni,,,
    follow back me okey!

    salam blogger

    ReplyDelete
  3. thankyou for sharing. will be there tonite inshaallah :)

    ReplyDelete
  4. baru terbaca pulak post ni.. huhu.. kalau tau awal boleh share kt rakan2 (memandangkan diri sendiri jauh nak pergi)..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum. singgah bls kunjungan.. semlm pegi tak?? =)

    ReplyDelete
  6. salam...

    yaya xsempat p smlm..
    en zul pegi x? msti besh..

    ReplyDelete
  7. syoknye sape yg dpt pergi
    U olls yang cantik.. U olls yang ensem jemput join segmen Yumida ni: Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger