Live like a Famili

ZULHILMI TEMPOYAK | 25.12.13 | 19 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Malam tadi aku ada whatsapp dengan someone. Tapi bila mula melangkah ayat nak berkenalan a.k.a mengayat, dia suruh aku teruskan usaha aku dengan awek-awek yang tengah aku cuba tackle secontohnya atin yana dengan anis zuleka.

Jadi aku tau la blog yang tak seberapa aku ni selalu di stalk. Auchhhh.. Hehehe...

Bab tu nanti aku akan sambung kan. Mana la tau, doa-doakan lah happy ending. Kehkehkeh...
_________________________________________________________________________

Mungkin ramai yang tak tahu kat mana aku tengah belajaq sekarang. Yela, budak muda dengan muka comel dan badan sasa ni dan mulanya macam gelap ja masa depan kan. Pap.. pap... pap... macam ada sinar ja dihujung karier.

Alhamdulillah... rezeki aku belajar sambil bekerja dekat sini. Muka sentiasa happy sangat. Live like a family n work like a pro. Susah sangat nak cari tempat gini. 

Sebenarnya segan nak share moment aku tapi aku happy sangat bila kenal mereka. Awesome-awesome tapi bapak superb bila comes to works.


MasyaAllah.. hanya Allah yang tahu betapa gumbira nya aku bila dapat belajar sambil bekerja kat sini. Aku cuba nak terjemahkan dengan kata. Tapi sukar dia lebih sukar dari ngorat orang. Opssss.. hehe... tiba-tiba macam bajet sayu lak ayat.

Gambar memang sekadar gambar. Tapi bila kita tahu ramai yang support bukan dibelakang tapi ditepi kita. Nak jatuh pun masih kuat cari benda nak pegang.

Btw... InsyaAllah aku akan kembali ke arena passion aku dalam fotog. Jadi sapa yang nak kawen tu gitau la. Kalau aku free, free jugak lah aku g amek gambaq ampa. Heheheh...

yang kadang-kadang terharu
@zulhilmitempoyak


19 comments:

  1. eh eh..tak lari perkataan ngorat dia haha

    ReplyDelete
  2. Mat petang zul ..lama sungguh umi tak ke sini tau ... zul ni dari dulu sampai sekarang memang suke bergurau hihi..

    ReplyDelete
  3. hm.. best3.. hahaha..
    singgah jalan2 sini

    ReplyDelete
  4. "nak jatuh pun masih kuat cari benda nak pegang"

    syukurla. masih kuat nak cari benda nak pegang.

    bye abam fotog.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Susah nak jumpa orang2 begini. Kerja betul2.. :)

    ReplyDelete
  7. wah moga impian tergorat tercapai..kikikiki
    oowh..ade hobi baru...beznye klo ade kamera dslr...boleh buat duit tu..ujung thn ni mmg byk org kawen..cuaca pun mcm sporting je...asyik2 ujan..

    ReplyDelete
  8. seronoknya. time hana dulu tak ada pown belajar sambil bekerja. mmg tak dibenarkan. tp seronok kot dpat duit. haha :P

    #bekerj elok2 dan niat kerana ALLAH in sha ALLAH , DIA akan permudahkan :)

    ReplyDelete
  9. kau happy aku happy tu pun dah cukup . hiks .

    hahahah

    ReplyDelete
  10. pasal bab domain tadi, itu domain berbayar .. :) boleh didapati di Netkl .. servis yang bagus dan mantap... :)

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  11. Beruntung kalau ada rakan sekerja yg sporting, saling membantu dan kerja dlm suasana harmoni. Hati pon happy jer nak keja..

    ReplyDelete
  12. all the best.. semoga happy ending dgn jayanya.. eh.. hiks

    ReplyDelete
  13. zul tkejut aku header..muka hangg heheee..shida mai sini naa..

    ReplyDelete
  14. lawak intro entry ni..
    hahhaha

    amal follow sini
    semoga blog ni dimurahkan rezekiii...aamiiin
    amal singgah sini.. selamat malam...
    jemput singgah blog amal

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger