Malas Pun Ber-Hadiah

ZULHILMI TEMPOYAK | 22.10.13 | 20 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Malindo gua entry bawah tu gua tak habes update lagi. Niat dihati memang malas gila dah ni. Niat di kaki memang tersenyum sendiri. Aku pun tak paham la apa yang aku taip ni. Tengah malam mengelamun lagi. Amboih layan perasaan bila nak jadi. Sebab tu la single sampai hari ni. Dok tunggu Fatin Yana idaman hati. Kahkahkah...

Sebenarnya aku malas nak taip ni. Malas jugak nak cerita kat ampa yang aku nak sharing pasal tudung. Malas sebab tau ampa malas baca pun kan. Tudung ka, single ka, tudung balik ka. Malas ampa dengan aku sama malas kan ka aku lagi malas. Malas jugak aku nak buat ujian malas ni. Kena buktikan sapa paling malas.

Jangan baca kalau malas baca. Sebab memang orang malas macam aku pun malas nak tulis lepas tu baca. Ampa paham tak maksud malas tu macam mana? Ala... malas... Aku yang nak taip ni pun malas nak pikir. Malas aku la aku nak share lebih-lebih.

Tapi malas pun kan....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kalau ampa betul tak malas macam aku yang malas ni kan. Aku ada satu soalan sket la. Ala... kalau dah malas sket pon kata banyak gila. Padahal memang aku yang malas ni dah makin malas. Paham kan pemalas. Jawab sat soalan senang aku ni.
Berapa huruf A ada dalam entry ni?
Orang malas tak payah kira. Sebab aku pun malas nak kira. Pandai-pandai la aku teka ikut naluri hati yang suci murni ni. Malas pulak baca lebih bila puji diri ni.

Tulis dekat bawah ni, dengan nama cadangan untuk bisnes tudung aku ni. Nama terbaik untuk aku. Sesuai dengan imej comel aku. Nama comel aku. Pipi comel aku. Alaaaa... tak payah la puji banyak sangat. Jumlah A tertepat dengan nama bisnes ni beserta maksud terbaik ke terunik ke akan dapat la sket ole-ole-ole dari aku ni. Haaa.. ni ngada demand dah aku ni. Hahaha...

Credit : Bos Aina Karamel
Haaa.. hadiah dia takde lah hebat mana. Just nak bagi tudung ala-ala shawl yang berharga RM100 ja. Ala.. RM100 bukan la mahal mana kan. Tudung macam dalam gambar tu ja. Ala.. malas aku nak jeling lama-lama. Kalau malas kira tak payah. Ala... Malas. 

Boleh gitau jawapan kat ruangan bawah, PM fesbuk, emel, whatsapp dan apa kaedah yang ada lah. Janji aku tau macam mana nak contact ampa balik dah la. Kalau artis gitau terus kat sini anda artis jugak. Bos aku nak sponsor ni. Jangan malas sangat nak ngaku diri artis. ;p

Negatif beno post aku kali ni. Arghhhh... malas ar nak komen. Love U.... ehhh... tetiba.. hahahahahahahahahahahaha... saja bagi banyak A. Haaa.. malas la tu.



yang malas nak mengira A
@zulhilmitempoyak

20 comments:

  1. jumlah A - 7308

    nama tudung - shawllurve. kahkahkah. jiwang seyh.

    ok la. saja nk jwb boleh kan?

    ReplyDelete
  2. aku try la..berpinar mata kira huruf A.. tp sbb aku syg kt........blog kau ni aku kira jugak..puiii syg sgt ! haha..

    Jumlah A : 506
    nama bisnes tudung : Aya Shawl

    Maksud "Aya"- Cahaya matahari. ia merupakan sumber utama dibumi ini. tanpa matahari bolehkah kita meneruskan kehidupan ? Diharapkan bisnes awak tu akan menjadi nadi utama dalam pengeluaran tudung2 tu setanding dgn bisnes tudung yg dah maju kt luar sana tu..aamiin.. hehe terlebih sudah..jgn marah (n____n)

    ReplyDelete
  3. Tak apalah kakak pun memang malas nak kira sebab ada kerja lain hahaha.. jadi bagi peluang org lain utk dapatkan shawl yg best itu. Eh... 100 ringgit malah kalau buat kakaklah...

    ReplyDelete
  4. malas nak kira ... dah malas kan , nak wat camna ... heheheee

    ReplyDelete
  5. Jujurnya, malas nak kira.. hihihi

    ReplyDelete
  6. Hheee, MJ pun malas nak kira..h :0

    Yela mau berpinau mata dok kira A 1 persatu :D

    ReplyDelete
  7. x nak julingkan bijik mata ni so x nak kiralah.. hihi...

    ReplyDelete
  8. malas nak baca....ala malas la gini hehe...

    ReplyDelete
  9. Tak terkira A ni. Mata dah berpinar rasa nak termuntah (sebenarnya MALAS nak kira)

    Tudung RM100 tu mahallah dik ooi... Nama shawl tu yek...alahai malas nak fikir!

    ReplyDelete
  10. aku tak faham arahaaannn haha. kire then?

    btw ade entry baru haha

    ReplyDelete
  11. er... er... er... budak masscom mmg tak suka kira2.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. lol... aku yg tengok pon malas kira ni...tp tb2 malas juga nk ngomen..

    kucing tlg komen ni. ;p

    ReplyDelete
  13. ko dah kenapa jiman? (nama timang2an aku bagi kat ko)

    ko nak jual shawl?kelas ko nok.aku tak sempat nak kira..aku bagi nama je boleh?

    shawlet territory hahaha :D

    ReplyDelete
  14. ada jugak contest macam ni yek?

    not bad! :-)

    ReplyDelete
  15. fuh berapa la a tu agaknya... hahahaha.... malas malas malas.. :P


    nama tudung zyra shawl ahahaha

    ReplyDelete
  16. Gigihnya nak mengira! naik juling mata! haha

    ReplyDelete
  17. berapa A???
    straight A.. heheheh

    ReplyDelete
  18. Uncle ni dad tua , mata rabun, kamu nak suroh kira-kira pulak... Haih..!!!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger