Belom ada masa

27.8.13

Bismillahirahmanirahim...

Maafkan aku. Belom ada masa nak hapdate apa. Walaupun takdak orang menanti post aku ni. Aku just maklumkan. Yela... kot ada awek-awek yang aku tengah ngorat tu kehairanan kenapa seh gue senyap aja.

Pemenang aku akan umum kat blog satu lagi tau. Biasalah. nak bagi jugak blog www.tempoyakpunya.blogspot.com tu naik jugak rating dia.  Mengharapakan ada tokei Celcom nak menaja ke. Kehkehkeh..

Kalau aku komen 'komen' tu maknanya aku dah singgah baca blog ampa la na. Aku pun rindu ampa. Sob.. sob.. sob..


ada orang rindu aku tak.... krikkkk2....krikkk2... ;p


yang bapak buzy gila.
@hilmitempoyak

You Might Also Like

29 kata zulhilmi kiut

  1. haha rindu nak makan tempoyak zul :p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. ada jual tempoyak dak? hehehehe ;p

    ReplyDelete
  3. salam..

    owh..gitu ke..lau komen 'komen' kat entri tu mksd da snggh ea...heeee..
    nak tiru wat cmtu gak buleh kaaa? ^,^

    ReplyDelete
  4. hai tempoyak. baru lepas makan tempoyak. maaf lambat balas kunjungan. salam lebaran :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha,rindu ..... 'la jugak' .. hihihih :P

    ReplyDelete
  6. krikkk krikk krikkk, ahaha
    untung laa ada awek nak usha sini kann XD

    ReplyDelete
  7. apesal tak de mase nie tempoyak? ape sal apesal apesal? xpe, janji hang dah kentut kat blog ein... kahkahkah

    ReplyDelete
  8. xpa take your time..saya pn br smpt ;-)

    ReplyDelete
  9. rindu sikit je..1 titik hahahaha :P

    ReplyDelete
  10. yay menang maceh tempoyak....musim durian kan skrg ni...habislah hang ;p

    ReplyDelete
  11. I'm your new follower!
    #999. Lawa tu number nie.

    ReplyDelete