Apa Nak Kata Ye

ZULHILMI TEMPOYAK | 7.8.13 | 25 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Petang ni aku bakal pulang ke Parit buntaq. Jadi sapa yang dok dekat jemput la datang rumah. Tapi call la dulu na. Kalau sudi jemputlah aku jugak p rumah. Yela... kot teringin tengok seri wajah aku ni kan. Tambah lah seri wajah nak kutip duit raya kat rumah ampa.

Guna gambaq recycle na. Takdak gambaq.
Sebelum aku hentikan karangan yang serba ringkas ni. Aku nak mohon maaf kalau ada buat salah. Terkasar masa mengorat ka, terkenyit masa dating ka, terkentut masa bejalan kat blog ka. Aku hanya manusia yang comel dan ada khilaf. Perghhh.. ayat...

Kepada jiran-jiran maaf kalau eden bukak radio melampau kuat, kepada housemate maaf sebab kucing aku ni kadang-kadang berak busuk. Kepada bini maaf abang nak beraya kat rumah abang, kepada member, maaf sebab lama tak lepak, kepada Mak n ayah love both of u, kepada atok n opah tunggu orang balik. Kepada anda... nak no.. hahaha...
Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan.
Raikan dengan penuh rasa syukur. Makan jangan melampau sangat. Ingat.. kolestrol ingat penyakit. Kehkehkeh.. aku mungkin tak hapdate seminggu. Tapi anda tetap dalam hatiku. 

Btw.. untuk yang dah request duit raya. Semoga andalah pemiliknya. Hati-hati balik kampung na and beware of mercun. Duit raya jangan minta, just hulur tangan ja. 

yang pulang parit buntaq
@hilmitempoyak

25 comments:

  1. larr... org parit buntaq ghupenye... kampung menakan ceq kt stu... huhuhu

    ReplyDelete
  2. lar..org kg la rupanya ni..

    yui ntah hari keberapa blik prt buntar..

    =)

    slmt hari raya..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya pakwe . balik elok2 :)

    ucapan ke bini tak menahan betei hang nih -_-

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah sampai :P Btw , Selamat Hari Raya Aidilfitri ^^

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya maaf zahir dan batinnnn awakkkkkkk !!!!! :PP

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI RAYA.

    duit raya ? duit raya ? duit raya ? hihii

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya zul. Semoga tahun depan zul beraya dengan seorang isteri. Hehe

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya zul. Semoga tahun depan zul beraya dengan seorang isteri. Hehe

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya tempoyak..

    meh laa dtg umah beraya meh...

    ReplyDelete
  10. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  11. hamboihh todia aih ucapan. haha
    errr slm kenal & slm aidilfitri zul :)

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya :D sila baca entry terbaru saya ! kena baca ! dan NYANYI !

    http://get-nana.blogspot.com/2013/08/selamat-haghi-ghaya.html#_

    ReplyDelete
  13. slmt ari raya maaf zahir batin tuan inspektor hehu

    ReplyDelete
  14. Rasanya macam terlambat sangat niee, ahahaa Baru terjah blog tempoyakk, kihkhihh Lantak laa pape pun selamat hari raya bro ! :)

    ReplyDelete
  15. rasanya agak terlmbt nk wish hari raya tapi wish jugk la. selamat hari raya maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan. Raya tahun ini berjubah ya? Saya pun berjubah juga di pagi Raya. Susah hendak cari pakaian jubah untuk lelaki berbanding wanita.

    Nasib baiklah ibu saya ada beli persalinan ketika pergi Umrah awal tahun ini.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger