Nak Bagi Duit Raya...!!!

ZULHILMI TEMPOYAK | 25.7.13 | 38 Comments
Bismillahirahmanirahim...



Haaaa.. ayat biasa. Lama betoi aku tak hapdate blog. Bukan takdak idea. Tapi masa tak mengizinkan. Biasalah dengan bini ni. Aku kan suami mithali. Kehkehkeh...
Aku berminat nak bagi duit raya RM100 ni. Takdak kena loteri ke apa. 

Cara dia mudah. Tengok langkah-langkah yang aku kongsi kat bawah ni.

1. Cari gambar terbaik hari raya untuk dikongsi dengan kawan-kawan. Kenangan semua orang tak sama kannn...

2. Hantarkan gambar yang terbaek raya anda tu ke zulhilmitempoyak@gmail.com.

3. Sertakan nama, no tel, link facebook dan juga url blog anda. Jangan lupa tajuk gambar.

4. Hari terakhir untuk submit gambar adalah pada 6 Ogos jam 12 malam.

5. 4 orang penghantar terawal akan dapat topup RM5.

6. Pemenang akan ditentukan dengan LIKE paling tinggi. Jadi kalau orang suka dan LIKE gambar anda. Anda lah pemenang.

7. Ada jugak pemenang yang ditentukan pilihan juri. Maksud kat sini ada dua hadiah la.

8. Link gambar anda akan diberi pada 7 Ogos melalui email.

Pastikan gamabar yang anda hantar tu penuh makna, sayu ke, kreatif ke, lawak ke, tapi adan makna la. ada cerita lagi cantik.

AMARAN - gambar yang membangkitkan hawa nafsu seorang manusia normal adalah di reject. Maksud kat sini takkan anda sambut raya pakai skirt pendek kot kan. Memang dengan aku pun LIKE gambar tu.
Syawal ke 25. Pemenang akan diumumkan.
The more u give, the more u get. Jadi, sharekan dengan kawan anda...!!!!

LIKE tertinggi - RM50

Pilihan JURI    - RM50
Aku tak penah buat macam ni lagi kan. Saja nak bagi sebab dah ada dalam bajet raya. Kehkehkeh..

p/s : jangan risau. takdak blog pon takpa janji ada fesbuk. bukan soh share. hehe..

p/s : p/s : tarikh dah bertambah.  hehehehe..

yang Alhamdulillah dapat lebih bulan ni.
@hilmitempoyak


38 comments:

  1. Interesting! Nak join lah..kena selongkar external hard disk nih..

    ReplyDelete
  2. nk join..tp xde pic raya la..sbb xsuka brgambar...hehe

    ReplyDelete
  3. Waaa....nk duit raya tu. ! Gmbr edit boleh? *terdesak*

    ReplyDelete
  4. teringin pula nak join.. tapi macam xyakin... XD

    ReplyDelete
  5. nak jadi tukang like je,boley,kan?~ ;)

    ReplyDelete
  6. perggghhhh! nak join! tp belom raya cemna nak submit gambaq :3

    nak kena selak album taon lepas lah ni :p

    ReplyDelete
  7. sape jurinya?nina jureen kah? :P

    lor mana la aku nak cekau gambo ghaya ni isk.nak kena godek2 balik

    ReplyDelete
  8. Macam best tapi kalau nak ikut like, forever alone macam aku ni memang dari awal rejected. Haha... Aku xpenah masuk pape segmen ataupun contest dan dengan keyakinan diri yang rendah ni, memang kali ni aku tak masuk jugak kot.
    Tapi aku selalu sokong ko dan blog ko. Wish u all the best. :)

    ReplyDelete
  9. Macam best tapi kalau nak ikut like, forever alone macam aku ni memang dari awal rejected. Haha... Aku xpenah masuk pape segmen ataupun contest dan dengan keyakinan diri yang rendah ni, memang kali ni aku tak masuk jugak kot.
    Tapi aku selalu sokong ko dan blog ko. Wish u all the best. :)

    ReplyDelete
  10. tak salah mencuba.. hehehe...

    btw.. kan ada hadiah pilihan juri.. :D

    ReplyDelete
  11. boleh cuba ni...dah lama tak join aktiviti di blog.

    ReplyDelete
  12. emy pon jadi tukang like je lah. hehe

    ReplyDelete
  13. macam best tapi nak kena selongkar dlm lappy dulu. hoho

    ReplyDelete
  14. oloh sedey...xde FB...ada blog jer...hehehe....

    psss...thanks for the help...nnti rietta cr...

    ReplyDelete
  15. Wah rajinnya !! Haha murah rezeki pada bulan mulia ni

    ReplyDelete
  16. pergh.. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
  17. nak join tp xda gambar dabeszzzz huk3..good luck pada para peserta ..

    ReplyDelete
  18. kite segan aa tempoyak nak join... hahahaha

    ReplyDelete
  19. Good luck pada yang join! ^^ FB dah deactivated. Hehe~

    ReplyDelete
  20. gambo raya kita semua duk tegak, tader yg adventure...

    ReplyDelete
  21. mama dah hantar gambar, mama join segmen ni... cepat2 tengok email.. hihi.. apa2 kontek kat fb mama yer...

    ReplyDelete
  22. mcm best je..klau smpat nnti akan join..

    ReplyDelete
  23. terima kasih menjemput pcl akan cuba cari gamba sempoi raya..insyaAllah.

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum. bestnya! insyallah sheila cuba selongkar gambar dulu. heeee :)

    ReplyDelete
  25. Thanks sudi jemput. Insha'Allah Tiey join :)

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...thanks sudi jemput join segmen...InshaAllah...takut tak sempat join...nak kena selongkar hard disc ni cari gambar huhu

    ReplyDelete
  27. sempat ke nk cari gmbr 12 jam yg tinggal ni. huhuhu.

    ReplyDelete
  28. tq invite.. tapi tak ada gambar.. :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger