Mak Ayah

ZULHILMI TEMPOYAK | 9.7.13 | 13 Comments
Bismillahirahmanirahim...


telefon. cakap
" mak... saya sayang sangat mak. minta maaf dan terima kasih mak.. "
atau
" ayah... saya sayang sangat ayah. minta maaf dan terima kasih ayah... "
berapa kali kita buat..?? tengok cermin. tanya diri.


persoalan ni aku nak kongsi. sebab masa hari tu. aku tengah lepak tepi tembok. Tiba-tiba ada sorang ni kluar dari sebuah dewan dan call someone dan cakap "makk... saya sayang mak.."

tak ke bederau darah aku. Sebab keadaan tu macam tiba-tiba.

mertua ampa

Jadi... jom kita call parent dan ucap yang kita sayang sangat kat depa.

p/s : lupa nak tulis ayat besa kalau lama dah tak hapdate blog. 

"ehhhh... bersawang dah blog aku ni.."

kehkehkeh...

yang sayang anda.
@hilmitempoyak

13 comments:

  1. Hahaha,rasa kekok la dan emmm tak terkeluar walaupun dalam hati nak ckp..rugi kan org mcm ni ... huhu ~~

    ReplyDelete
  2. nak col mak mertua la gini....
    "mak mertua...i syg u..." nganganga

    ReplyDelete
  3. sayang tu memang sayang..tp tu la,,,x biasa kan nak luahkan sayang tu...hmmmm

    ReplyDelete
  4. tak luak pun kan kalau kita luahkan ^_^

    ReplyDelete
  5. kalau dah biasa ucap tak janggal

    kalau lama-lama sekali baru ucap mesti pelik kan

    :D

    ReplyDelete
  6. err..

    pengsan pulak mak abah cakap cenggini tiba-tiba. hehehe

    cukup dengan perbuatan la. hehehe

    ReplyDelete
  7. baru 2 hari lepas call mak. dan hari ni da nak balik kpg tgh hari nnti jupa mak n berbuka skali...

    ReplyDelete
  8. i live with my mum my dad. rasanya ok kot :) hehehe

    ReplyDelete
  9. Mesti mak ayah ingat saya buang tebiat kalau tetiba cakap gitu. =.="

    ReplyDelete
  10. kalau sebut sayang sayang ni, macam krik krik.

    slalu sebut iloveu pastu lari, kalau on call letak cepat2. kahkah malu

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger