Thankful Tuesday

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.6.13 | 12 Comments
Bismillahirahmanirahim...



Fuhhh... bapak lama gila aku tak hapdate. Padahal ada ja aku share pasal hapdate tanpa henti. Hari aku janji yang aku akan gila-gila kentut kat blog ampa.

Bak kata orang bercinta. Miss u n i want a hug. kehkehkeh...

Jumaat ni surius aku hapdate lagi. jadi yang tengah bajet rindu aku tu jangan marah na. BTW.. siapa yang ada saudara di klang valley ni agen hartanah. mohon gitau. aku nak beli rumah. nak kawen ni. heee...

yang rindu gila kat ampa
@hilmitempoyak

12 comments:

  1. ORANG KURUS DATANG MELAWAT BELOG ORG KURANG KURUS..BAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. Hahaha,tu la pasal. Lama betui x update XD Wat relax,baru nampak mcm ada life sikit,busy ktekan :P

    ReplyDelete
  3. kire ok laa ade update bulan2.. hehehe kite ni 3 bulan skali haha

    *review komen anda di blog sya yg lelama

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti.. wah2.. smoge tercapai cita2 :)

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti yeeee.. take care! heheheheh

    ReplyDelete
  6. kenapa lama tak hapdet..mencik!mencik!....hahahaha...untunglah dpt cuti..nnt dah dpt tanah mohon buat banglo 5 bijik~~

    ReplyDelete
  7. Amboi bro manyak duit nk beli umah.. mohon belanja wa dulu huhu

    ReplyDelete
  8. saya ejen cri jodoh bukan hartanah ekekekeke

    ReplyDelete
  9. mcm dh lma gila aku x pegi blog ni..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger