Jazz

ZULHILMI TEMPOYAK | 23.6.13 | 21 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Wehhh.. aku dok cari kereta Honda Jazz secondhand ni. Sapa kenal mana-mana dealer. Mohon sedikit info. Teringin beno keta tu. Nakkk...!!


Ok. Cukup hapdate untuk kali ni. kehkehkeh...

p/s : aku baru pusing lembah klang cari jazz. Bapak mahal lagi. kena tukaq plan. =.="

belum tentu bakal pemilik Honda Jazz.
@hilmitempoyak

21 comments:

  1. weh lawoo ah header hang. miumiu hahaha

    hah beli beli beli. mesti nanti dapat awek pun mahal macam honda jazz. kahkah ;p

    ReplyDelete
  2. wow~~

    beli..jangan tak beli..

    dah beli honda jazz tak boleh bawa tempoyak mahupun durian.dikhuatiri berbau..hehehehehe

    :P

    ReplyDelete
  3. hmm kalau dh dapat jazz tu balik penang singgah sg dua ok.

    ReplyDelete
  4. nice... semoga dapat apa yang dihajati tu. Insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  5. hahaha...jazz mmg mahal weyh....yg bukan hybrid pon da mahal... apa2 pon kalau nk beli seken hand, hati2 la skit.. sbb yg murah tuh mungkin bnyk msalah nnt..

    ReplyDelete
  6. Sya doakan awak dapat miliki honda jazz ni..nanti boleh bawak sya pusing2 KL haha

    ReplyDelete
  7. Nanti dtg Kulim dah ada kete baru *tetibe* Hehehe ...

    ReplyDelete
  8. header ko kasi pecah urat la....doa manyak2 nnti turun la tu dr langit ;p

    ReplyDelete
  9. kalau masih mahal, tggu harga turun.. hehe kalau dpt beli, jgn lupa bwk ronda dlm blog hahaha :)

    ReplyDelete
  10. and ye ! kalau ade sesape yg kaki novel sngt tu blh lah ajak dtg tngk blog In kalau kepengen untuk membeli :P heheeee http://amorevolta.blogspot.com/2013/07/novel-novel-gempak-d.html

    ReplyDelete
  11. second pun mahal.. haha.. tkpe aku doa kau dpt bli one day :) happy ramadhan bro.

    ReplyDelete
  12. Pehhh cantik kot jazz ni! Saya pun suka. Hee~

    ReplyDelete
  13. gua syak lu dah jadi pemilik jazz ni. maka apa laga, jom pusing param. haha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger