Gilo Candy Crush

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.5.13 | 22 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Aku tengah gila candy crush. Ok. Bye. ;p


Pastikan yang friend aku di facebook tidak lupa berkongsi nyawa yang tak seberapa tu. Sebab aku bukan tak terer tapi jenis rendah diri nak menunjuk tak terer.


Mohon sapa yang terer share tips kat sini. Sebab dah masuk 89 hari main baru level 30. Sampaikan bini ajak tido pun aku tak mau. Betapa ajaibnya.

p/s : update bagi cukup syarat. Kehkehkeh...

yang tiba-tiba rajin nak hapdate
@hilmitempoyak

22 comments:

  1. erkkk mmg tension main natang ni.. dengan bantuan husband saya, skrg saya baru di level 95 kalau harap kan saya yg main mmg kelaut lah gamaknya.. haha
    Tips x bleh nak share ngan zul sebab husband yang main kan utk saya hahhaha

    ReplyDelete
  2. hahhah samo la kito.. dok layan game ni jah

    ReplyDelete
  3. oh ko dh bebini ke? sejak bile ko kwin..? hehe

    ReplyDelete
  4. ein dh level 38... kihkihkih... jom tempoyak, kongsi nyawa! :p

    ReplyDelete
  5. hihi
    bleh cheat dgn tukar tarikh dkt phone/ pc.tapi bile dah abes main, sile tukar tarikh balik ke asal.
    kalau smartphone,kalau nak boleh jailbreak, confirm nyawa x kan hilang, maintain hidup je.
    kalau x nak main tipu punye,
    sile sebelum tedo, request nyawa bebanyak, simpan stock.


    tq,
    dari saye yang dah level 103.
    (hihihi)

    ReplyDelete
  6. kite level 65. bengang betul ngan coklat kembang2 tu. selalu masuk matikan dia dulu. tak lepas dah bape minggu ni huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Aii :)

    update ni bagi syarat je yedak??
    hehehehe..game oh game

    ReplyDelete
  8. sy pon! level 79 tak lepas2!tk tau la cne orglen leh smpi seratos. hahaha

    ReplyDelete
  9. mya xinstall lg game ni! huhu. mya tetibe rs nk buat segment. btw jum join segment mya:))

    http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  10. kenoitt kekongsi nyawa. bai bai.

    *ada nampak mcm tetiba tak. puih

    ReplyDelete
  11. huhh? best ea game nih ? haha , ramai yang main nih ..,,

    ReplyDelete
  12. ada je dekat fon tapi baru sekali main. cuti sem nanti main la kot. :)

    ReplyDelete
  13. gua tak tau game ape tu. haha

    dill.

    ReplyDelete
  14. haha..tak pernah main..
    game zombie pun kalah lg nak main game lain memang tak la

    ReplyDelete
  15. Perghhh, nasib baik saya tak sampai level kipas susah mati candy crush :P

    All the best ye main game tu!

    ReplyDelete
  16. game ape tu? (baru keluar dari gua)

    ReplyDelete
  17. sakit jiwe men candy crush.. haha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger