Menjiwang Sket

ZULHILMI TEMPOYAK | 30.4.13 | 23 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Setiap hari aku terpikir. Siapalah gerangan isteri aku nanti. Benar jodoh itu ketentuan tuhan. Sekarang adakah kita dah tau jodoh kita dengan siapa...? Jadi... kita still kena berusaha dan mencari.

Tapi aku tak reti macam mana nak mulakan. Aku selalu stalk someone ni. Alah.... malu la nak habaq kat sini pun. Kehkeh..


Mohon tunjuk ajar ku sifu.

Ada petua ka. Hehehe...

yang tengah ready nak kawen
@hilmitempoyak

23 comments:

  1. Haha... Kadang-kadang aku pun terfikir, apalah yang jodoh aku tengah buat sekarang ni? Adakah dia tengah fikir pasal aku macam aku fikir pasal dia... huhu.. Jiwang je kan. :D

    ReplyDelete
  2. bro...emcem mcm bro takde couple lagi....imposhsible.....he3...
    takpe...remy doakan bro dpt jodoh yg terbaik.......... amin....

    ReplyDelete
  3. kalau suka, katakan lah.. hehe
    stalk stalk.. jmpe mak bapak dia terus.

    ReplyDelete
  4. hahaha..cepat2 masuk ..nnti kna amik bru tau.hehehe

    ReplyDelete
  5. kena cepat perkenaalkan diri nanti melepas..hehe

    ReplyDelete
  6. doa je bbnyak. klu dia untuk awak, cmna sekali pun, she'll come to you. hiks =)

    ReplyDelete
  7. asslm zul tempoyak..
    waa tgh stalk someone n ready nk kawen eh? tu yg komen kt page make-up review minta bantuan tuh? hihihii.. nway, smoga dijodohkn dgn wanita solehah! amin..
    nway thanks for your kind comment kt entry blogger 'br' ni. aite, den dh "SUKA TEMPOYAK". follow balik nnt den ks petua! kuikui :p

    natashanordin.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kahkahakh..bace some of my entry kat my blog, pasti bjaya.insyallah ;) hewhew

    ReplyDelete
  9. ehem ehem..ape yg mampu aku cakap kat sini..aku doakan supaya kau cpt2 dpt jodoh.. nk bg tips..errr...xreti.haha

    ReplyDelete
  10. Hantar je rombongan meminang. Kalau dia tolak, bunga bukan sekuntum . Hehe.

    " Jangan tunggu lama-lama, nanti dia diambik "

    Ingat satu perkara " Jangan kita memandang seseorang yg kita suka saja, tetapi pandanglah juga orang yg suka kat kita... " kih3

    ReplyDelete
  11. yg tengah ready nak kawen?fuyyooo! hahaha.semoga dipermudahkan jodoh kamu.ameen

    ReplyDelete
  12. wah dah ready nak kawin terbaik laa, persiapan sudah ckuplaa ni

    ReplyDelete
  13. hahaha aku bygkan waktu ko taip entry ni muka ko kemerah-merahan gitu haha..tkpe ada jodoh tu nanti

    ReplyDelete
  14. sabar. jodoh tetap ada In Shaa Allah..

    ReplyDelete
  15. ehh kau stalk aku ye ? haahahaha

    semoga kau cepat dipertemukan jodoh . ehm asal kau x pinang je ?

    nak TOGETHER . kau pun kenelah TO GET HER !

    ;D

    ReplyDelete
  16. stalk buat apa, ccer tegur, cer tegur, hihi

    ReplyDelete
  17. ahhaha... kalau ada jodoh xkemana.. hehehe.. pinang je sesiapa berkenan.. ehheheh.. xD

    ReplyDelete
  18. senang jer. pi jumpa mak bapak dia, kata kat mereka nak pinang dia..

    ReplyDelete
  19. sori bro...tak tau nak nasihat ape2.pasal takde pengalaman atau dengan kate lainnye kes lebih kurang dengan kau la

    hanya mampu membaca sambil makan koko krunch

    ReplyDelete
  20. AKUPUN PERLUKAN SIFU... senasib kita nampaknya ahhaah

    ReplyDelete
  21. sesekali perlu jugak layan jiwang ~

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger