Kaki

ZULHILMI TEMPOYAK | 15.3.13 | 31 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Bangun pagi rini aku tengok kaki aku makin comel mungkin disebabkan kesan aku yang comel. Disebabkan itu jugak, aku nak kongsi sket apa yang ampa patut tau pasal kaki. Hmmm... macam skema sangat ja ayat aku.
credit : google | blogger
Aku yakin dan percaya ramai orang penah jadi kaki bodek. Jiran-jiran aku pulak ni kaki mengupat. Awek-awek aku kaki mekap. Adik-adik aku kaki novel. Ayah aku kaki mancing. Ibu aku kaki menjahit. Kakak aku kaki memasak. Hmmm... yeke memasak.

Bukan nak bohong atau jadi kaki bodek. Aku yakin yang follow blog ni kaki cantik. Dan memang konfem-konfem la kaki blogging kan. Jadi mohon sapa yang tak hapdate lama tu. Paham-paham sendiri la sebelum aku yang tiba-tiba jadi kaki hapdate. Biar kita jadi kaki bising dalam ni. Dari kita jadi kaki ayam kat luaq sana. Tiba-tiba jadi kaki lawak.

credit : google | blogger
Hati-hati dengan kaki rogol, kaki ragut, kaki ekor dan kaki tipu. Sebab hari-hari kaki kita berjalan untuk jadi kaki berjaya. Jangan lupa dengan kaki lepak dan kaki moto sebab depa berwawasan jugak.

Minat kat awek ni. Dia kaki shopping, kaki wayang, kaki makan, kaki sembang. Tapi risau pulak nanti aku jadi kaki hutang. Sebabkan tu aku kaki single sampai sekarang. Kehkehkeh... promote diri sket.
Aku yakin yang tengah baca ni kaki busuk.
Lepas tu tiba-tiba pulak jadi kaki sengeh sorang-sorang. Berpinar jugak mata aku dok tulis pasal kaki ja.

Walau apa pon kaki kita. Make sure ye dalam hati kita dalam diri kita kena ada kaki ni. Kaki ke masjid

yang berkaki gebu
@hilmitempoyak

31 comments:

  1. nasihat yang last sekali tu yang paling penting. haha

    ReplyDelete
  2. das pastikan kita nie kaki berilmu! haha!

    ReplyDelete
  3. ermmm comel gak kaki atas tuu ! ;)

    ReplyDelete
  4. macam2 ada pasal kaki ye. yg pasti saya ni kaki blogging kot... kot je lah...

    ReplyDelete
  5. btl2 paling penting kaki masjid

    ReplyDelete
  6. tau xpe... yg peliknyaa kenapa mesti perkataan "kaki" digunakan ye?? hikhik...

    ReplyDelete
  7. alamak kaki nurul banyak [ecah2 kat tapak kaki..kena beli cream apa ek?hehehhe

    ReplyDelete
  8. ohh u kaki masjid?lega hati aiii baca..phewww~

    ReplyDelete
  9. tak boleh bla... ada gak yang terselit. "yang berkaki gebu" hehehehe.. nak juga.

    ReplyDelete
  10. macam2 kaki rupanya kan...huhu..ntah berapa banyak kaki yang kita ada..hehehe :)

    ReplyDelete
  11. Baru perasan rupanya banyak istilah kaki yg kita dok gunakan..
    Kaki masjid tu yg baik..

    ReplyDelete
  12. waa terbaikkklah ! Pastikan kita ni kaki-2 yang baik :D

    ReplyDelete
  13. Banyak yang berhubung kait dengan kaki ya.. :-)

    ReplyDelete
  14. hahhaa....aku kaki rock...weksss

    ReplyDelete
  15. macam2 jenis kaki, kaki yg atas tu comey jugak..hehe

    ReplyDelete
  16. kaki walaupun dia cuma dua..... tapi byk songeh!!!! semua dia nak buat jugak kan......he3

    ReplyDelete
  17. hahaa. kaki makan ade ? tak pun makan kaki ? HAHAA.

    ReplyDelete
  18. nasib baik ko tak taip dengan kaki. haha...

    papepun, selamat berkaki ayam. eh?

    hehe. rajin ko apdet sekarang ni. :)

    ReplyDelete
  19. terhapdate. hahahaha...



    awat xdak org ngaku kaki busuk ni..hahaha

    ReplyDelete
  20. hahahahah. kaki busuk? tak kot. sebab dah mandi tadi.

    hahahaha. jenuh nak kira perkataan kaki dalam entry ni.

    ReplyDelete
  21. Haha.. baca terus tergelak.. kaki bangku?

    ReplyDelete
  22. ko lupa sesuatu broo.. ha gua skang kaki ayam hahhahaa

    ReplyDelete
  23. kalau aku nak pilih kakiku di lidahmu boleh tak??hehehehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger