Doakan Mereka

ZULHILMI TEMPOYAK | 5.3.13 | 18 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Semoga perjuangan mempertahankan negara dan agama di sana disemarak dengan kalimah لاَ إِلَهَ إِلَّاالله. dan jatuh dengan kalimah لاَ إِلَهَ إِلَّاالله. kami disini mendoakan keselamatan dan kekuatan untuk anda wahai pahlawan perkasa.

Teruskan doakan untuk mereka. Bantu ahli keluarga mereka. Ingatlah tak semua sehebat mereka. Tapi tidak bermakna kita tak hebat. Mari perhebatkan doakan kita.

Yang terasa di jiwa,
@hilmitempoyak

18 comments:

  1. Moga ALLAH jauhkan mereka dr malapetaka.

    ReplyDelete
  2. adik aku tentera, aku bimbang kalau2 dia juga dipanggil ke barisan hadapan menghadapi musuh :'(

    aku tetap doakan tentera2 kita selamat pergi dan selamat kembali ke pangkuan keluarga

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, kami di UMS selamat. Moga2 sabah kembali aman.

    ReplyDelete
  4. bgos tu.. bkn semua orang dpt kesempatan camtu tok..

    ReplyDelete
  5. abam tempoyak tanak turun padang ke ? heheh

    semoga merka dilindungi

    ReplyDelete
  6. semoga semua kembali tenang..aminnn

    ReplyDelete
  7. jgn risau..
    dorg sume terlatih..
    kte kt cni bykkn berdoa..

    ReplyDelete
  8. lamaaaaa xdtg sini.haha! doakan mereka selamat..AMIN!

    ReplyDelete
  9. Insyaallah semuanya akan selamat.

    Semoga Allah memberikan ketabahan dalam hati mereka dalam berjuang.:)

    btw, 4 ke 5 kali datang sini baru nampak ko apdet. :P

    ReplyDelete
  10. semuga semuanya berakhir tanpa ada lagi nyawa yang melayang dan semuga penjuang negara dapat pulang semula ke pangkauan keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  11. terima kasih cakna mengenai isu ini.
    doa itu kekuatan kita. pray for them, pray for Sabah. semoga keamanan itu akan kembali.

    ReplyDelete
  12. baru plan nak bercuti kat sabah nanti..moga sabah kembali aman..pray for sabah :)

    ReplyDelete
  13. keamanan yg kita cari...love sabah...love malaysia.....

    ReplyDelete
  14. sama2lah kita. TQ ke blog KA n done follow sini juga ye 925

    ReplyDelete
  15. amin..moga Allah terus melindungi..ramai kawan2 blogger kat sana moga diaorg selamat

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger