Blog Ampa

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.3.13 | 32 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Blog apa yang perlu dibaca bagi ampa..??

Blog apa yang jadi kegemaran ampa..??

Blog apa yang menjadi idola ampa..??

Blog apa yang ampa rasa wajib follow..??


Blog apa yang ampa yakin perlu follow..??

Blog apa yang wajib ampa kentut kat situ..??


Mohon bagi gua link sat. Gua nak test drive. :D

Yang mencari sumber idea.
@hilmitempoyak


32 comments:

  1. salam pagi.dya follower sini iyer.jemput singgah my blog ya ^^

    ReplyDelete
  2. comelnye headerrrr dieee ;DD lame xsinggah sini ;)

    ReplyDelete
  3. follow sape pandai buat tempoyak.

    ReplyDelete
  4. Haha.. macam iklan kat tibi pulak aku baca. :P

    ReplyDelete
  5. hahaha.. suka semua la kt blog tempoyak nie. janji boleh gelak

    ReplyDelete

  6. blog hang ja boleh kentut2. haha

    ReplyDelete
  7. semua blog . cuma blog ayat bungaa gila gila mmg takkan masuk . hahaha

    ReplyDelete
  8. blog yg tulis bahasa kita faham, :L

    ReplyDelete
  9. blog tempoyak la ape lg....>,<
    ...

    ReplyDelete
  10. lu manyak sangat kentut kat blog gua.. gua masuk kelam. xnampak apa hhahahahaha

    ReplyDelete
  11. jemput join GA nie
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html#.UVccVaIybxo

    ReplyDelete
  12. muhun sedekahkan header seketul ke gua. pelissss :(

    ReplyDelete
  13. bukan ke ampa yang sukeeee sangat mai kentut kat blog kami???hehehehehehehehhhe

    ReplyDelete
  14. Banyak zul..ada list dalam post ni.

    http://dezeeyangkata.blogspot.com/2013/02/pil.html

    ReplyDelete
  15. yeaaa!!sy tau ape jwpn nye..blog saye!!
    hakhakhak!!mmg xglamer sangatt..haha

    ReplyDelete
  16. http://terompahcaring.com/

    blog ni boleh tahan. tak tahula kot dah follow. :D

    kalo nak yg lagi best, blog ni
    http://www.hakmainy.com

    :P :P :P

    ReplyDelete
  17. Blog yang isi kandungannya tak memenatkan kepala nak baca :)

    Simple, ringkas yang penting padat :D

    ReplyDelete
  18. blog yg simple penceritaan dia tp ada bermanfaat tuk semua :-)

    ReplyDelete
  19. Blog kitalah..Wakakak.. Mohon perasan kejap!! :P

    ReplyDelete
  20. bnyknya soalan..tk terjawab pulaknya... huhu..

    tp klu blog yg diana suka singgah ialah blog yg simple tp bnyk yg dikongsikan..

    ReplyDelete
  21. teddysweetheart.blogspot.com pon power jugak dengar-II nye.
    hikhiksss

    ReplyDelete
  22. nk promote blog sendri sebenarnya ni. mohon paham. hahahaah

    ReplyDelete
  23. Any blog will do. Semua pun bagus utk dibaca. Samada ko suka atau x aje nk baca. Cumanya byk betul blog best2. Need time to bw. Contohnya few weeks dh x dtg sini. Bluwekkkkkkk

    ReplyDelete
  24. remy tak kisah... nak kentut kat blog remy selalu....he3

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger