Kenapa

ZULHILMI TEMPOYAK | 15.2.13 | 20 Comments
Bismillahirahmanirahim...

- Kenapa perlu follow..?

- Kenapa perlu blogwalking a.k.a kentut di blog..?



Jawapan dari blogger yang ikhlas disamping pujian menyatakan zulhilmi comel akan di follow. kahkahkah..

sebenarnya aku malas sket nak karang panjang. besa la baru sambut valuvalutine day ngan awek aku neelopa sama ngan faten lyana tu.

yang rendah diri sangat
@hilmitempoyak

20 comments:

  1. follow u, foolow me bek

    Dalam sejam kalau u tak follow, i hantar santau

    ini seriussss grrr

    plishhh folo i...








































    jangan lupa folo taw!!dah folo mishkol

    ReplyDelete
  2. hahaha... sabor jelah... ena ni lak suka org exchange link ni... best, xde la bosan

    ReplyDelete
  3. suka makan tempoyak bukan suka tuan blog tempoyak . hahha !

    ReplyDelete
  4. hahahaha komen yg atas sekali tu dah kenapa? we need to follow and to be followed. kat situ lah grownya komuniti cewah :p

    ReplyDelete
  5. tak salah pun suruh orang follow balas kan? cuma nampak macam ketagih follower sangat je. Kalau tinggalkan link di ruangan komen tu... macam lagi behave kot~

    ReplyDelete
  6. tempoyak busuk!! ehh haha

    *kim salam awek. Terutama Fatin Liyana taw..Neelopa tak payah :P

    ReplyDelete
  7. will follow kalau dpat makan tempoyak free~ :p

    ReplyDelete
  8. u follow i..baru i follow u..ayat besa aku dengar..hahah

    ReplyDelete
  9. hahaha afzal bunguks....followlah yg dapat membimbing anda ke syurga haaaa gituu

    ReplyDelete
  10. haha , entah la . taktahu jawapannya

    ReplyDelete
  11. komen atas tu buat aku refresh banyak kali ingatkan komen box stuck -..- ..hahha.. ni cara paling selamat nak minta follow back ! bg link.kehkehkeh

    http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/

    tak follow balik siap !! hahha

    ReplyDelete
  12. "folo laaa folo laaa..kalau tak folo takmo kawan.." eh,mmg nak penampaq.. folo laa dgn rela hati..tiada paksaan..

    ReplyDelete
  13. saja nak bersenam tu yang blogwalking. boleh keluarkan peluh. gitewww

    ReplyDelete
  14. ahhh.. apa ni alasan tak best. hahahahaha

    ReplyDelete
  15. Si tempoyak ni mmng selalu kentut kat wa nye blog tau..cehhh!!nasib tak bau...miahahahaaaa

    ReplyDelete
  16. isu follow2 ni spesis baru sehari dua jadik blogger..harap maklum.muahahaha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger