Sweet nya jadi ayah

ZULHILMI TEMPOYAK | 9.1.13 | 30 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Doakan aku lebih hebat dari si ayah ni ye. Hahaha.. 

Bunyik macam tak sabar nak kawen ye ni. Harap betemu keja. Pastu betemu jodoh cepat la sket yak. Bunyi macam gelojoh. Tapi kalau dah hati teringin sangat kita kena buat kan. Ohhh.. mohon yang single dan bekerjaya datang pinang den.

Nampaknya ramai datin-datin yang sedang memerhati aku untuk dijadikan anak ikan a.k.a bibik. 

Tak sabar nak beraksi ni. Hehehe.. jangan pikir bukan-bukan ye.


yang teringin
@hilmitempoyak

30 comments:

  1. ko buat aku tak sabar nak kahwin ni..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahah... korg ni nak jadi geng sangap dah ke? ooopppssss... sorry... XD.

    Just kidding!
    Jgn marah yer~ kang calon x mari.

    ReplyDelete
  3. ahaha...yg teringin laa sangat
    btw blog ni mmg tempoyak arr!!..stylee

    aku follow blog ni :D

    ReplyDelete
  4. dah wajib dah....lafaz lah cepat...haha

    ReplyDelete
  5. tahap wajib khawen dah ni. haihh.. bak alamat. ahak

    ReplyDelete
  6. hamboiihh pegila cari awek siam terus kawen kat sana haha

    sy single tapi sayang belum bekerjaya bahahaha

    ReplyDelete
  7. gelojoh gelojoh gelojoh.. ahhaa XD
    Sabauu bos..!

    ReplyDelete
  8. aku pn x sabar nk jd daddy ni... :p (padahal kawen pn belom...)

    ReplyDelete
  9. haaaa~ni mak datin dh dtg ni haaa..lol :P

    ReplyDelete
  10. ni mcam kempuanan nak kawen je bunyiknya.. hahaha..

    ps: tiket lebih mintak kat uncle airasia.ni kurus lagi masa bulan ogos lepas.

    ReplyDelete
  11. sweettttnya bapa dia...suka plak tgk video nih.

    ReplyDelete
  12. amin.. semoga jodoh zulhilmi datang cepat.. heheheh... sweetnyaaa video tu... awwww

    ReplyDelete
  13. ape lagi. lekas2 cari bakal isterinya. :D

    ReplyDelete
  14. hahah..kalo dah ade bakal orang rumah tu apa lagi bro..jalan la.

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat kawen :D
    Haha.. AMINN

    ReplyDelete
  16. gilaaaa hot ramai dateng nak jadikan kau anak ikan. hahaha

    ReplyDelete
  17. comel gila anak dia. harap boleh dapat anak macam anak dia nnt. hihi :P

    ReplyDelete
  18. okay jom kita kawin!! ehh? tengok..aku pun dah tak sbr nak kawin

    ReplyDelete
  19. kawi jgn tak kawin....sekli 4 terus

    ReplyDelete
  20. arghhh, mesti mak dia manja macam ni jugak.

    harap makin ramai lelaki suka jaga ank sendiri :)

    ReplyDelete
  21. sentiasa berdoa n berusaha bro..insyallah kalo ada rezeki adalah tu...cam tak sabar kawen je ko ni hihihi~

    ReplyDelete
  22. sweet pulak aku nengok kau ni . kehkeh . *tetiba

    ReplyDelete
  23. kekeke...amboi ! pilih datin2 jer...

    ReplyDelete
  24. selamat pengantin baru awk..
    cewahh..semoga jodoh KITA akn berkekalan hahahaha *gurau!

    ReplyDelete
  25. tak sabar remy nak jadi ayah...... tunggu!!!!!!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger