Stalk Member

ZULHILMI TEMPOYAK | 13.1.13 | 35 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Fuhhh... untuk hapdate blog kali ni. Aku terpaksa stalk facebook member-member aku. Ampa tau kan dekat sebelah kanan facebook tu ada chatbox dengan timeline kalau member kita ada komen or mencarut atau like kan.

Soo.. hari ni, itulah tempat aku mengilhamkan diri untuk hapdate blog. Banyak yang menarik tapi aku lebih tertarik dengan ke sweet an member aku yang baru kawen ni. Bapak jeles aku bila membaca nya. Rasa tak sabaq nak memeluk bini. Hahaha...

Inilah hasil stalk aku ritu i mean hari ni la. 

Facebook Si Isteri
Facebook Si suami
Facebook Si suami
Klik la untuk tumbesaran ye. Baca ayat sweet depa ja na. Jangan dok g cari la suami orang yang sweet tu. Aku ni pon sweet jugak sebenarnya. Ok.. ni laptop ni tertulis sendiri ye.

Didoakan member aku ni bahagia hingga ke syurga ye. Cepat dapat anak. Kalau baca blog aku ni doa la aku cepat sket temu jodoh. 

Mak...!!! nak cepat kawen. Hehehe... Itulah indahnya kalau dah ada suami isteri yang sah ni. Tambah lak yang nak sama-sama ke Jannah kan. Sooo.. cepat-cepat la kawen ye kawan-kawan.

Ehem... aku single lagi. Hahaha..

penstalker hebat
@hilmitempoyak


35 comments:

  1. errrrrrr............

    ReplyDelete
  2. aku stalk hang semalam . sngaja takmau add . kahkah .

    ReplyDelete
  3. sweet sweet dgn bini takpe <3

    hg bila lagi?

    ReplyDelete
  4. haha xsabar nk bersweet dgn husband. pastu nk post kt fb. kasi CAPS LOCKS sikit nnt

    ReplyDelete
  5. sweet sungguh depa...... moga berkekalan...
    utk abg tempoyak pun sama...... biar loving tu nampak dimuka..... baru jodoh cepat menjelma....

    ReplyDelete
  6. semoga dpt juga yg suweet suweet :0 ahaaa

    ReplyDelete
  7. saya pun baru kawen! tapi segan la buat gitu. kesian kawan2 yg belum kawen. hahaha

    ReplyDelete
  8. Adohai, cute smcm je entry ni. Hahaha..

    ReplyDelete
  9. huhuhu sweet tol la...bab tangungjawab tu yg tak ble blah~hahaha.rupenye urut kepala isteri*swet romantik*

    ReplyDelete
  10. sekilas ikan di air aku dah tau ko ni sweet orangnya..hahahaha.. jadi, barang siapa gadis yang membaca entri ni, jangan segan2 dan malu2 untuk berpacaran dengan zulhilmi tempoyak ni!! hehehe

    ReplyDelete
  11. Aku jeles! Aku jeles! Aku pun dah kawen, ada laki. Tapi tak penah pulak bersweet2 kat pesbuk cenggini. Arghhhh! Jeles! =_=

    ReplyDelete
  12. sweet sgt ni.. hehe ok gk kwn u lps kwn dia tgk fb dia terus perasaan nak kawen mbr dia membuak2 cm u..dia da dpt skit saham "pahala" mengajak org lain buat kebaikkan.. kan?

    ReplyDelete
  13. hello mr-single
    semoga cepat bertemu jodoh yer...

    ReplyDelete
  14. tang mana yang sweetnya ko ni?kalau rendam ko dama kopi o aku ni agak2 rasa manis ke.. lebih ke rasa payau?

    Untungla dapat hubby sweet..macam aku hahaha :D

    ReplyDelete
  15. ena pun, nak kahwin tapi ongkos tadark lagi.. hahahaha.... apapun, semoga jodoh zulhilmi dtg cepat.. xlama lagi tu.. hehehhee

    ReplyDelete
  16. weyy aku pon mgidam nak kawen jugak!!! kedengkian dgn member2 aku yg syok peluk2 bini masing2 =.='

    ReplyDelete
  17. kenapa tempoyak? suka makan tempoyak ke?

    ReplyDelete
  18. ehem ehem..inna pn single juga. hehe!

    sweet jg dorang tu. tp mesti mengundang rasa jeles dgn kawan2 yg lain. rasanya better utk dorang xpublickan sgt unsur2 kemesraan dorang tu. hehe!

    ReplyDelete
  19. hahahahaha... mohon ramai2 yg single ni hntr resume ye...

    ad ke..?? ;p

    ReplyDelete
  20. ehem..resume ni nak hantar ke mana ye??hehhee

    lepas ni dilarang membaca ayat2 sweet kat FB member yang baru kawen.dikhuatiri menimbulkan kepeningan mak ayah bila anak merengek mintak nak kawen..hehe

    :)

    ReplyDelete
  21. amboii manis sangat ni kenapa? teringin jugak camni. alaa calon suami pulak takdak. acane nak kawen? :P

    stalk kat twitter pun dah kecewa apatah lagi fb. tu yg malas add awk dekat fb. eh? ahaha

    ReplyDelete
  22. jeless kann? takpelah. adalah nanti tu, jodoh memasing. :)

    ReplyDelete
  23. wa syak ni entri cari jodoh ..haha:D

    ReplyDelete
  24. ehem sya single jugak haha.. awatnye sejak 2 menjak ni hang asyik cite pasal kawin ni..nmpak sgt dah teringin yg amat sngt ni haha

    ReplyDelete
  25. fuh .. nasib baik aku xder..ahhahah.. apapon sudilah kiranya daku mengambil blog ini untk diletakkan di bloglist aku

    ReplyDelete
  26. ohh sweetnya depaaa!! bahagia betoi...hehe

    ReplyDelete
  27. indahnya perkahwinan..hahaa nih nk kawen nih ^_~

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger