Only ME

ZULHILMI TEMPOYAK | 26.1.13 | 32 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Hari yang tenang. Burung-burung bersiul kegirangan. Bantal peluk masih di dakapan. Kata orang tua "tak kenal maka tak cinta". Kata orang muda "dah kenal menci-menci pulak". Intro memang tak dak kena ngena dengan apa aku nak tulis. Sebab aku pun blom pasti apa aku nak tulis. Dan sekarang terus menulis.

Kita selalu tengok orang hapdate status sendiri, like sendiri, komen sendiri. Ahhh... tak tenang. Adakah itu masalah..?






Aku selalu tengok kawan-kawan aku yang buat gini. Orang puteh panggil stalk la. Cuba nak memahami apakah niat yang cuba disampaikan, Tak ke macam pelik. Hang update hang suka hang sendiri ja komen.

Tapi tak bleh nak salahkan sesiapa seratus peratus. Sebab bila kita hapdate facebook sendiri yang appear button like kan.

Status di atas ni contoh je la. Sebab tu aku letak only me. Kalau tak memang kena bahan dah ngan member aku. Kehkehkeh...
Tiba-tiba jugak aku rasa nak muntah baca status aku ni.
Status di atas sebenaqnya untuk awek ku si faten liyana dengan neelopa. Auchhh... Kehkehkeh...

yang jiran kata comel
@hilmitempoyak

32 comments:

  1. hahahahahahaha. ok cuma mampu gelak baca entry nih. kehkehkeh.

    ReplyDelete
  2. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    mari join....

    ReplyDelete
  3. muntah hijau..haha...

    p/s: laki pun boleh pakai produk tue nyah

    ReplyDelete
  4. Haha.. kenapa zul kena private

    ReplyDelete
  5. sepi abadi sungguh orang2 macam ni. hehe. tapi tak boleh buat apa la...LIKE tu memang ada manfaatkan sebaiknya.

    ReplyDelete
  6. hahaha..boleh plak mcm tu...

    boleh tahan sengal dia nie..haha

    ReplyDelete
  7. kahkahkah only me pon bolehh . patutla takde penah naik kt home pon . bukaklaa . nanti i komen ye baby ? wkwkwkwkwk :p

    ReplyDelete
  8. haha takpe kira macam kau ni kita klasifikasikan sbg kes terpencil. huahuahua

    ReplyDelete
  9. hahaha

    lu buat cemni, gua block. kejam x? hahaha

    ReplyDelete
  10. hilmi, mmglah sendiri respon sbb privacy kat post tu kan 'only me' hehe..

    ReplyDelete
  11. kehkehkeh.. auuuw gitu status~! hahaha. "only me" patut la komen status sendiri! =P

    ReplyDelete
  12. kenapa "only me"
    kalau tak,aku lah akan jadi
    pengomen terawal


    kakakka

    ReplyDelete
  13. hahaha . nasib buat only me kalo tak sah2 dah kena . haha

    ReplyDelete
  14. kahkahkah, aku pun ada jumpa spesis macam ni, update status,like sendiri dan komen sendiri, macam dia berbual dgn org lain,seram dibuatnya

    ReplyDelete
  15. ramai awek woot woot! btw,tulang rusuk titew saiz M.kah3

    ReplyDelete
  16. Err ada ek org camtu? Dea memang tak pernah add or approve friend ke kat fb tu? Cam kesian je hidup dea, forever alone :P

    Rasanya fb dea tu cam diari dea la. Kut. Up status, like sendiri, komen sendiri. Arghhhhhh!! Boleh gila kut life camtu. Ahahah!

    ReplyDelete
  17. selalu tengok yang like status sendiri tu ramai lah.. kalau yang komen status sendiri jarang nampak.. ntah2 depa pasangan dua2 guna nama dengan DP sama kot.. yelah sehidup sematilah katakan.. :P

    ReplyDelete
  18. ishh tempoyak ni..
    tak persan plak 'only me'..
    ingtkan publish gak kat member2..
    mmg kne gelak laa kot..
    btw, status tu mmg tgah trend laa skarang kan.
    imam, makmum, bagai.........

    ReplyDelete
  19. Haha tp kat blog kau x privatekan. So still kena bahan. Terbaik la bahasa alien tu. Titew sukew angat2 haha

    ReplyDelete
  20. auchhh canti aweks hang kan..kim slam kat neelopa ngn FL ye :P

    ReplyDelete
  21. dah only me , update sendiri , komen sendiri , like sendiri lah . hahhha ,,

    ReplyDelete
  22. tu namanya self obses. hahaha

    by the way, ramainya aweks. Dah cukup kuota la ni? :P

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger