wordless EVERYDAY and day and day

ZULHILMI TEMPOYAK | 10.1.12 | 41 Comments
Bismillahirahmanirahim..



2012

ZULHILMI TEMPOYAK | 1.1.12 | 37 Comments
Bismillahirahmanirahim...


2012


bukanlah tahun baru bagi umat Islam kan. tapi kita tetap boleh jadikan turning point untuk kita berubah kan kan kan. saya bukanlah baik sangat. tapi kadang-kadang rasa perlu untuk kita relate kan diri kita, roh kita untuk dunia dan akhirat.

tahun ni. kalau nak ikot azam saya kan. saya nak jadi. hmmmm.. kalau bleh nak jadi ayah yang baik. tapi sebab beranak pon tak lagi. rasanya jadi suami yang baik la. tapi disebabkan jugak tak kawen lagi. rasanya jadi pakwe yang baik la. ehhh... disebabkan single lagi rasanya nak jadi teman tapi mesra yang main. disebabkan tak da teman tapi mesra rasanya jadi kawan yang baik je la kan. hihihihi...

azam ni saya baca perlu diperbaharui setiap hari sebenarnya. jadi azam a.k.a misi saya tahun ni ada sikit je. berbanding tahun sebelum ni sampai berpuluh-puluh.


          1. begelar graduan UKM dengan jayanya sampai parent datang nages-nages.
          2. kurangkan 1kg lemak yang sebabkan perut ke depan.
          3. jadi anak dan kawan yang baik disamping maintain kiut.
          4. bangun pukul 6 setiap hari dengan sendirinya.
          5. dapat pekerjaan yang baik untuk mulakan jadi jutawan. hihihihi....
          6. selalu solat jemaah kat masjid at least sekali sehari. amin..

apa azam anda..?? kalau ada yang best bleh la share. tapi tak aci tiru saya punya azam ye. hihihi..

maap sebab lama tak update blog. hihihi... jangan marah ye blogger.

ikhlas tahun 2012

zulhilmi tempoyak
Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger