Terima kasih INCHE HLOVATE

ZULHILMI TEMPOYAK | 31.12.12 | 35 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Tengok tajuk dah tau yang aku nak ucap terima kasih kan. Terima kasih kepada Inche Hlovate sebab bagi aku topik untuk aku hapdate blog yang bukan saja besawang. Banyak idea sebenarnya. Tpai malas taip. Thanks ye anda sangat comel anda perlu tau tu. Erkkk.. comel ke. Rasa macam nak ngorat je. Hahaha..

Dah macam nak terkubur dah blog yang memiliki tuan yang comel ni pon. Tapi disebabkan hari ni aku terajin tertengok komen. Jadi ter hapdate jugak la blog ni. Fine la tak dak orang yang rindu aku kan.

Hapdate kali ni more on tentang aku. 

OK. ini adalah 26 random fact about me. Jangan gitau sapa tau. Jangan cerita kat sapa pon. Janji tau, sebab aku ni tak penah cerita kat sapa pon.

1. Seorang lelaki.
2. Berumur 22 tahun .
3. Lahir 1990.
4. Berbadan taf.
5. Berambut hitam. 
6. Bekulit perang.
7. Baik hati.
8. Penyayang.
9. Muka jambu.
10. Peminat justin biebar.
11. Suka tengok pokok.
12. Tak takut dengan anjing.
13. Bakal Pramugara.
14. Suka tolong ibu didapur.
15. Rendah diri.
16. Skandal neelofa.
17. Selalu singgah blog orang 1000 sehari.
18. Rajin mengemas rumah dan bilik.
19. Pandai mengurut kucing jiran.
20. Kentut berbau wangian hugo boss.
21. Nak kawen esok lusa atau tulat.
22. Mampu berlari sepantas 10 saat untuk 100 meter.
23. Pernah dipanggil untuk mewakili Malaysia acara renang kuak dada.
24. Pernah dipuji comel akibat kecomelan oleh fatin liyana.
25. Tidur tak bedengkur hari ini dan semalam.
26. Penipu dan bajet. Sebab Point 7 - 25 semua bajet dan nipu. 

mohon jangan gatai-gatai cerita kat orang. sapa yang nak buat jugak buat la. aku tak pasti nak tag sapa sebab aku rasa semua ada macam-macam nak cerita kan.

sekarang aku nak blog walking sampai tahun depan. Haa.. ampa boleh ka blog walking sampai tahun depan. Bak kata makcik rumah sebelah. " Engkau hader..? "

yang bajer sket
@hilmitempoyak

35 comments:

  1. oh, aku ingat selama ni kau umo 24++ gitu. rupanya sebaya. ahahahah

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..aku ingat betul-betul ko minat justin bieber tadi.hahahahaha.siot je

    ReplyDelete
  3. haha..amboiiii macam tak bole pecaya je semua ni..


    semua itu dusta kan?

    ReplyDelete
  4. ok no 9 tu paling tak boleh blah!hahahahha

    welcome back tempoyak..:D

    ReplyDelete
  5. berkulit perang tu style hahah :p

    ReplyDelete
  6. peminat justin bieber?
    p e m i n a t j u s t i n b i e b e r?


    PPEMINAT JUSTIN BIEBERRRRRRRRRRR?

    kakaka okay

    ReplyDelete
  7. lorhhh..muda lagi ke...ingat ke dah berumur....btw, kalau nak lukisan tu, kena bayar lah..penat melukis...:)

    ReplyDelete
  8. hahahhahah smua statmnt mcm confused sikit kekekekeke

    ReplyDelete
  9. nampak sangat menipunya.. hahah! :b

    ReplyDelete
  10. nampak sangat menipunya.. hahah! :b

    ReplyDelete
  11. haha amboi..ye-ye je smua tu..cehhh ^,^

    ReplyDelete
  12. haha ngeng! hujung2 tu tau dah menipu

    ReplyDelete
  13. umor ko 26 tahun ke hape?kalau ko buat ke 27 adakah ko akan kena sembelit?ke memang kena buat 26?

    bdw selamat tahun baru geng :)

    ReplyDelete
  14. hahaha....in between HAPPY NEW YEAR ENCIK TEMPOYAK!!! hihihihi :P

    ReplyDelete
  15. http://jagadkawula.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. untung la bro badan tough.. ahhaahha apapon slamat tahun baru bro

    ReplyDelete
  17. yang scandal neelofa x boleh tahan tuu.. ahaha >,<
    Kentut berbau Hugo Boss.??
    haiishhhh..
    hahaa

    ReplyDelete
  18. kenapa mesi justin bieber? oh nosss! bad tasted.
    hello baru nak puji betul kee bakal pramugara. kakakaka

    ReplyDelete
  19. yg tak tahan skndel neelofa tuh. Hahaha :p

    ReplyDelete
  20. kemana hilang nye tuan rumah n ;D

    ReplyDelete
  21. seb baik tak pengsan bila baca, kakkaka

    ReplyDelete
  22. adekah hincek tempoyak lg muda dr say? oh tidakkkk!!!!

    ReplyDelete
  23. rugi sapa yang xmakan tempoyak, tapi xrugi pd sapa y x suka pada durian :P

    ReplyDelete
  24. Hhaha..okay tak bg thu spe2 walaupun hang nipu :p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger