Sibok la sangat

ZULHILMI TEMPOYAK | 2.12.12 | 24 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Mula-mula sekali aku nak mohon maaf sebab lama sangat tak kentut kat blog ampa. Alasan sibok tu sangat biasa kan. Soo.. alasan aku kali ni sebab persiapan nak kawen. Haaaa... tak biasa sangat kan. Maaf gadis-gadis sebab menghancurkan perasaan anda. Hahaha...


Setiap hari aku dari 9 pagi sampai 6 petang akan dihiasi dengan kelas. Aku join GCAP sebenarnya. Dulu masa mula-mula dapat offer aku poyo sket taknak join. Tapi last-last lepas bincang dengan orang tersayang which is my family. Aku join la jugak. Jadual harian memang padat beb.

Bayangkan, 8 pagi tu dah kena gerak dah kat jalan tun sambathan sana. 6 petang baru balik. Kadang-kadang aku buat part time untuk UNISEF sampai jam 10 malam. Hmmm.. tak dak masa nak cari awek beb. Nak siapkan resume untuk bapak mertua pon tak sempat.

Sebenarnya bukan nak mengeluh. Tapi terasa macam tak sempat nak main game, nak main bola, nak tido, nak tengok movie, nak ngorat, nak shopping, nak  makan, nak kenyit mata. Tak sempat, masakan tak solo sampai rini.

Tapi kan, masa kat kelas tu kan Selalu aku melawak, aku jarang nak terasa yang aku melawak kasar. Tapi tiba-tiba semalam masa aku on d way pulang aku terasa macam aku dah termelawak kasar. Hmmm.. tak tenang aku sampai rini. Rasa nak sangat hari isnin cepat sket. Nak mintak maap.

Dalam sibok-sibok sekarang pon aku masih bisa menambah point. terima kasih sebab keep order Alpha Lipid SDII dari aku ye. Hehehe....
Panjang-panjang ampa baca ni. Kesimpulannya nak gitau kesibokan menyebabkan aku solo. Tu ja. hahahahaha....
Dalam pada tu. Tahniah buat team harimau malaya layak ke separuh akhir. Datuk K.Rajagopal punya eksperimen menjadi yok. Tak lama lagi jadi la Datuk Dr. K.Rajagopal pulak kan. Huntung la.... 

yang terpikir-pikir
@hilmitempoyak

24 comments:

  1. rindu bau kentut. wahaha. jom sorakkkk2 aummm aummmmmm..

    ReplyDelete
  2. tu la.. aku pun kadang2 rasa macam ada termelawak kasar juga.. risau jugak aku kalau ada yang terasa hati dengan aku...harap tak ada lah..

    ReplyDelete
  3. Faie tak menggatal denga tempyak dan tak kate zulhilmi kiut ~ Hahahaha comel la ayat - ayat tuu =='Betul ke dah nak kawen ni ?

    ReplyDelete
  4. eh2 td ayat kat atas kata bz persiapan nak kawin..pastu2, tetiba kata bz sbb tu solo.. mana satu ni?pening..huhu ;P

    asyik kentut je, mkn tempoyak byk le tu..@_@

    ReplyDelete
  5. eh2 td ayat kat atas kata bz persiapan nak kawin..pastu2, tetiba kata bz sbb tu solo.. mana satu ni?pening..huhu ;P

    asyik kentut je, mkn tempoyak byk le tu..@_@

    ReplyDelete
  6. busy mengalahkan retis r ko bro hahahahaha

    ReplyDelete
  7. hilmiiiii ;)
    sila kentottt di blog wa sekarang! ;p

    ReplyDelete
  8. busy nye dia , Trimas sebab dah kentut di blog saya ^^ datang la lagi erk .. hehe

    ReplyDelete
  9. hadiah doodle utk kamoo.. http://sukakartun23.blogspot.com/2012/12/hadiah-doodle-part-1.html

    ReplyDelete
  10. salam.. err.. orang parit buntar ye? eceh. sama lah kita.. :) n dah follw blog ni.. bz nye awk ea? anyway keep up the good work

    ReplyDelete
  11. bz sangat dato zulhilmi nih .hmm

    ReplyDelete
  12. haha busy ye bang? done follow here. first time jejak kaki ke belog tempoyak ni. salam kenal yup :D

    ReplyDelete
  13. alalala sian sayang orang ni.
    takpe sayang.
    orang setia menunggu.
    miahahaha
    >.<

    ReplyDelete
  14. pakcik tempoyak! u are so busy laa..
    hehe..

    so, amacam msim2 durian ni, mesti mkn tempoyak byk kn..
    hahaa

    ReplyDelete
  15. patut laa lama x spray perfume kat blog.. busy rupanya..! hewhewhew..
    wah kalah retis uuu.. =P =P

    ReplyDelete
  16. wahhh gcap ke? sy tolak sebab jauh ngat aih. ade kosong dan terbukti menarik dan bagus habaq nohhh

    ReplyDelete
  17. hamboi tu dia tempoyak.. orang pahang ka? hee :)

    ReplyDelete
  18. tiap kali dk baca sini musti nak sengih, ilang sket sakit kpala..:)

    timer kaseh dik kerana meringankan kpala akak..huhu

    ReplyDelete
  19. CP pown pernat termerasa cmtuh kowt , hahaha , kuat cgt melawak , kdg2 tak sedar :P

    ReplyDelete
  20. hok alohh . awekk je dalam otak tompoyak ekau =..=

    haaa . melawak melawak biar ada batas . minta mahap cecepat kayhh . hohoh ^^V

    ReplyDelete
  21. hahahaha.. lawak jugak bc komen ampa ni... ;p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger