Mencari Cinta... Erkkk...

ZULHILMI TEMPOYAK | 22.11.12 | 16 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Selalu aku dengar. Kalau minat kat orang jumpa ja wali dia. Tapi tertanya jugak aku. Konfem ke tak kena reject..? Ataupun hanya kata-kata sahutan..?

cc google

Memang betol jodoh dan rezeki ketentuan Allah kan. Tapi kita sebagai hamba ni kena tetap berusaha kan.

Sesapa yang dah kawen or tunang ke ada partner tu bleh tak apa share tips sket macam mana hubby ampa ngorat ampa ataupun signal di ngorat dan respon. Tengah belajor ni.

Update sket ja. sebab tak tahu nak tulis apa. sebab tak jumpak lagi penyeri hidup. Hmmm.. ngada jugak aku ni.

Mohon mencadang. Hehehehe....

yang tengah mencari
@hilmitempoyak

16 comments:

  1. haah...kta tetap kena usaha..sbb jodoh kta kdg2 ada dekat je dgn kta.. mungkin sama kelas, sama u, sama tmpat keje.. sama negeri.. mungkin org yg slalu kta hubungi...

    kalau org tuh dah kata jumpa je wali dia.. maknanya dia sniri dh berkenan lah tuh...cuma tunggu green light ayahanda je...

    ReplyDelete
  2. Bapak-bapak, ibu-ibu siapa yang punya anak ..tolong dia kasihani Zulhilmi Tempoyak...
    (err...nyayi ikut lagi WALI Band ye )

    ReplyDelete
  3. hahha, dulu kena ngorat guna phone ja..ajak jpa kat mekdi..last kapel, tak lama kemudian kawennn..tader yg romantik mana pon..tu krana hasben sy abg askar, tader masa nak jpa...kiki

    ReplyDelete
  4. ko nampak awek lalu depan ko, ko lari laju2 pastu ko tackle kaki dia..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pastu dye jatuh!
      Paastu terus melamar dye :)
      Pastuu kawen heeeee *guau je.

      Delete
  5. hahaha... encik kacak bagi tips cm2? Hmm.. sbb tu en. kacak pun masih single kot.
    :D

    Adeh... tegur jer la dengan ramah dan confident.
    tak perlu gelabah. sure dapat.

    ReplyDelete
  6. alamak! nak bg tips mcm mne ek??
    haha
    yg pntg kne ikhlas kot
    kalo niat mmg baik, insyaallah Allah akn mudahkan urusan..

    hehe

    ReplyDelete
  7. ooooo..tengah mencari cinta ek.mudah mudahan jumpe yg terbaik yer :)

    ReplyDelete
  8. sama la kita bro.. masih single mingle lag hukhukhuk

    ReplyDelete
  9. klo da ade yg bkenan, risik2 dlu org tu da bepunye ke blm. klo blm cepat2 la cop. kang melepas..hehe.tp klo da jdh, tak kire strangers ke org tdekat ke mst xlari pny.

    ReplyDelete
  10. sebab sekapal dgn zulhilmi tempoyak so xreti nk advice ha3,semoga jumpa apa yg dcari :)

    ReplyDelete
  11. nenek kita single nak tak? dia pun tengah cari jodoh lelaki muda nie.. :P

    ReplyDelete
  12. hahaha. mengharp org promote dri ke? btw kalau nk mintk tips haz xtaw. sbb xde pengalamn. LOL xD

    ReplyDelete
  13. Ko direct je tanya ajak couple sambil wat muka overdose tempoyak

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger