Perjalanan pagi

ZULHILMI TEMPOYAK | 2.10.12 | 35 Comments
Bismillahirahmanirahim..

Fuhh.. seminggu tak update blog kan. Sebenarnya aku tak tau nak update apa. Keja pon tak dapat lagi. Still dalam usaha. Sooo.. sapa yang ada parent owner company tu gitau la. Tapi sekarang aku tengah terpikir untuk bukak kedai mengurut la. kahkahkah.. aku bukak aku la pelayan.


Pagi-pagi ni aku pegi bejalan. Haaa.. bangun awal ni aku bejalan ke blog Phat Corner. Alhamdulillah.. dengar-dengar macam phat nak belanja aku. Dapat bonus kan phat yang hensem, macho dan baik. Ni bukan bodek, ikhlas ni. Pastu aku jenguk aten yang tengah mengamuk pasal spam link. Alolo... comeinya dia mengamuk. Menarik jugak bila baca mee lari dari kerja. Besa orang jalan je kan. Ni luar biasa sket banyak staminakan.

Niat di hati nak cari awek. So.. aku singgah la tengok-tengok tirahzairiyang udah dimiliki, awek merah jambu yang jambu sekali, lyaasuriany dengan ain najwa yang telah ditunangi, szumika orang jepun, dhiashahida pun not bad orangnya, jnamarcello yang hot bekali-kali, shiyda yang ouchh.. comelnya, dya yang tegas berani, cik epal penyeri pagi .Ohhhh... gundah gudala rasa di hati sebab macam tertambat dengan fatin liyana yang dah tak pakai gigi besi.

Haaa.. ingat aku gila awek je la tu kan. Kena la jugak tengok-tengok pengapit masa kawen nanti kan. Aswadz yang simple mainded, syamsid jurufoto stail, shafuan kechik pakar sistem, murtada my housemate, jajam si comel la sangat, faiz super nuffnang, last-last blog si tube awak jugak yang dirujuki.

Menariknya blog potia dengan fyna yang fight-fight informasi.


Seronok-seronok jugak, jom kita doakan ayah yui cepat sembuh, vanila yang kebah demamnya, CP yang tak sihat baru pulang campnya, tak lupa jugak untuk adik ni. bantu sekadar yang termampu.

Tu jela aktiviti aku hari ni. Tapi banyak dah blog yang aku kentut berkali-kali. Cuma tak tahu nak letak cerita apa kat sini. Sebab masih menganggur lagi. heee...

ikhlas dari insan yang comel ni.
@hilmitempoyak

35 comments:

  1. rajinnya kentut blog org yeaa.. nasib baik tak melekat..haha

    ReplyDelete
  2. Hahahaa . Round2 de world nampak . Bukan nk ajak join skali (:

    ReplyDelete
  3. hahaha . cool ~ amboi2 ! abes suma nama blogger dikentutnya ! hehe :P

    ReplyDelete
  4. uhuk uhuk tersedak dennnnn. ;)

    ReplyDelete
  5. rajin2...sementara xde keje lg nih blh la selalu jln2 ke belog..nnt dah keje xmenyempat...asik bz..hehe

    ReplyDelete
  6. tersembur air kickapoo yg sey minum..hahaha :)

    ReplyDelete
  7. citt, main kentut2 plak...ni kalau dah kojer nti nih, musti belog dah agak2 dilupakan, kekkekke. betoi tak, betoi tak!!

    ReplyDelete
  8. dah join kentut2 kat cni, jd rajin2kan lah diri singgah kat belog akak..(tak bleh blah akak~~ lallala)

    ReplyDelete
  9. sebelum kentut tu bagi salam dlu..hukhuk

    ReplyDelete
  10. boleh tak nak apply position cashier untuk bisnes mengurut tu? kita pun mencari kerja jugak nih.

    ReplyDelete
  11. eee , patot la bau ,, haish !!!!

    CP baling bom kat sini , cmne CP nak sehat kalau kena kentut , cepat bertanggungjawab , huk3!!!

    ReplyDelete
  12. wah2 usya awek ek..:P hehe....

    p/singgh sini slps terkejut mdgr bunyi ketut yg amt kuat...huhu..

    ReplyDelete
  13. hahaha
    nama gua ada disitu

    eh bakal bos tukang urut.
    nanti bagithu bakal kdai kat mana.
    nak hntr gerombolan customer ke sana
    ahahaha

    ReplyDelete
  14. pada akak keja dulu cari pengalamn lpas tu baru berdiri atas kaki sendiri... apapun tepuk dada tanya seleraa...gud luck dik...

    *** dik kurangkan kentut di tempat awam

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. amboi meriah nya.. teruskan lawatan dr blog ke blog sementara ada byk masa terluang.. =) Semoga cpt dpt keje~! insyaAllah rezeki tu ada. all the best~!

    ReplyDelete
  17. insyallah ada rezeki nanti.. minta doa & usaha.. insyallah ada..

    ReplyDelete
  18. wah..blogwalking bersungguh hati nih..hehe..moga cpt dpt koje! :D

    ReplyDelete
  19. Hahaha !!~ sabo jela ngn eykau..terselit name den lak tu..wakaka..seriously, bile bace mcm pantun berantai pulak dr awal hingge akhir..muehehe..Alaaa, jgn sedey deeeehhh, rezeki perlu dikejar..xkan dtg bergolek meh..=)

    ReplyDelete
  20. incik Hilmi nie graduate course apa yer? beljr katne..?sbb cm sama je time kita hbis bljr..hehehe... if nak kerja aliran akaun,finance, or even dalam penyiaran..maybe saya boleh carikan..

    apa pun..if nak bukak bisnes pun ok.. my friend ada nak berbisnes tapi diorg keje dulu..sbb katanya nak carik pengalaman...

    selamt berknlan yer.. :-)

    ReplyDelete
  21. bukan kesian sngt la..skdr nak membntu jer.. sebb dulu pn sy cri kerja gak..hehehe..

    ReplyDelete
  22. "BNP Paribas is looking for Junior Investment Analyst. Interested please send your CV to hasmanfarid@gmail.com" ---> ni dari my friend..tapi xtau la occupied ke x..mesej nie minggu lepas..sempat lagi tau..

    ReplyDelete
  23. kalau letak link blogger tu lagi bagus. boleh gi visit
    bukan semua blogger tersebut momoy kenal =)

    ReplyDelete
  24. ooo tak datang jalan blog saya pun kan

    ok, maj0k.

    ReplyDelete
  25. wah, rjin blogwalking.. terbaik ^^

    ReplyDelete
  26. nak bagtau kentut hang busukk..puiii..

    hehehhe




    jom cari awek lagi??

    kali ni ajak aku.. :P

    ReplyDelete
  27. peh.. xjenguk blog aku kan.. sampainye hati..............

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger