Nak Ampa Datang

ZULHILMI TEMPOYAK | 17.10.12 | 37 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Saja nak update nak suruh ampa datang 20 Oktober 2012. Hahahaha... Mohon datang sambil membawak bear satu guni, bunga satu lori ataupun kfc satu baket. Kalau dah bawak jodoh tu lagi suka la. Sebab parent ada kan 20 Oktober 2012 ni.


Alhamdulillah.. Tiba-tiba macam banyak rezeki nampak. Kena terus berusaha ni. Sekali lagi 20 Oktober 2012 ni. Datang sebab ada jugak Pesta Konvokesyen UKM 40. Berdebar lak rasa. Padahal naik amek skrol then turun ja. Mungkin nervous nak dapat hadiah dari orang hensem/comel/cantik/seksi/hot yang tengah baca ni la kan. Kan. Kan.

Datang pon maybe takdak apa dari aku. Jadi nak jemput jugak ampa datang Pesta Konvokesyen UKM. Besttt oooo...



mohon awek gua. neelopa, izara ecah dengan fatin liyana untuk datang. 

yang bajet konvo.
@hilmitempoyak

37 comments:

  1. kalau kite datang bawak parents kite.
    suruh jumpa parents awak.
    boleh tak?
    hewhewww
    :P

    ReplyDelete
  2. http://anakamirudin26.blogspot.com/2012/10/sahabat.html

    ReplyDelete
  3. wah wah :D bawak beruang betul terus la , tapayah bear xD

    ReplyDelete
  4. Tahniah wei. Student UKM? Cuti sem aritu aku ada kursus kat sana 5 hari. Hehe :)

    ReplyDelete
  5. pehh ade funfairr ! gua dtg . gua dtg ! haha

    ReplyDelete
  6. hahhahha, melawak lagi yerrr...

    tapi malangnya tak dpt mai...

    ReplyDelete
  7. awak datang konvo kite nanti tak ? hahahahaha


    pssttt!! konvo kite 1disember :D

    ReplyDelete
  8. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  9. hahaha. diorang datang dalam mimpi aje lah. XD

    tahniah!! weehee bestnyaaa lah berkonvo.

    ReplyDelete
  10. aku datang bawak biskut jari boleh?hahahaha

    ReplyDelete
  11. kite bwk telur ngan tepung leh? ;p

    ReplyDelete
  12. nak konvo ke sidang cari jodoh ni haha

    ReplyDelete
  13. funfair ? homaigoh...mcm nak dtg je.....kekekkeke

    ReplyDelete
  14. congrats! heee~ dtg bwk diri jela bole?

    ReplyDelete
  15. tahniah blog nie telah masuk dlm 5 header paling semple dari pakjoe sila tgk nie http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/10/5-blog-baru-terpilih-pagi-jummat-nie.html

    ReplyDelete
  16. wahhh..tahniah...sori la, tak dpt dtg..bz lately..kahkah

    ReplyDelete
  17. amboi nk neelofa plak...tu hanz esec pnya huhuhu..tahniah la pacek...

    ReplyDelete
  18. salam kenal dik..

    ya allah.. dah konvo ke-40? dah brapa tahun dah ek akak tinggalkan ukm, rinduuu... tentu dah banyak beza kan, UKM dulu dan sekarang, nak belajar lagi je rasanya...

    selamat berkonvo.. tahniah

    ReplyDelete
  19. selamat berkonvo! tahniah! jalan2 kt blog awak :)

    ReplyDelete
  20. @chemay

    bleh sgt chemay. ok tunggu yg tu la. hahahaha

    btw. thanks semua. meh nk hug sket meh. hahahaha

    ReplyDelete
  21. pakjoe...!!!!!!!!


    terima kasih byk. meh nk cium sket. hahah

    ReplyDelete
  22. heheeh byk komen xpa komen je kowt2 le dapt lg hahahaha...pakjoe akn bls komen jika blog nie komen dekat blog pakjoe

    ReplyDelete
  23. hari nie la kan. wah, harus nmpk lg hensem bila naik pentas nnt. senyum pasti nmpk gigi ye. :D

    selamat utk majlis graduasinya. :D

    ReplyDelete
  24. apa ni semua dah konvo ni. dush dush !

    ReplyDelete
  25. Nak dtg tp tarikh dah lepas ngehehe..yes, den komeng 21hb oktober..ceit..! haha..

    ReplyDelete
  26. Tahniah taww dah konvooo!

    Pewittttt!

    ReplyDelete
  27. congrates. dah lepas kan? so maaflah tak dtg sbb baru terbaca post ni aherherher tp konvo kita nt wajib dtg sebab parents kita ade muehehehe

    ReplyDelete
  28. i dtg nnti bawak jodoh utk u..nak takkkk..haha

    ReplyDelete
  29. tak smpat nak datang la , dah lepas . hahaha :p

    ReplyDelete
  30. nanti aku datang sekali dengan rombongan masuk meminang kau . hntaran yang aku bawak tok kau , KFC and semua yang kau mintakkk tuu . huhu *maluuuuuuuuu XD erkk tetiba =,='

    ReplyDelete
  31. Bestnye konvokesyen..saya dah lepas tp tak pergi pun..huhuh

    ReplyDelete
  32. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger