Itulah Zulhilmi

ZULHILMI TEMPOYAK | 23.10.12 | 34 Comments
Bismillahirahmanirahim..

Alhamduillah. terima kasih Allah, parent, famili, bini, sahabat, awek dan sedara sedari sekalian. Andai 3 tahun di ukm saya ada terguris hati, termakan lebih, terkentut kuat, tercarut manja, terserius la sangat, termengada sket, dan terpuji diri. Itulah zulhilmi

Terima kasih sebab ada dalam perjalanan berliku saya dan jadikan saya dalam kehidupan berliku anda. Kepada yg memberi hadiah dan ucapan, takkan ada yang biasa ketika hari konvo anda nnt. Sebab anda dah menyebabkan air mata jantan saya kluar.

tudia. merah mata parent mertua ampa. :D

Mohon mencadang bagi sesiapa yang single tu. 

niat dihati ingin meminang,
melihat poket angan jadinya,
kalau hati dah terkenang-kenang,
jumpa saja walinya.


ewahh...

yang mencalonkan diri
@himitempoyak

34 comments:

  1. mesti da kumpul manyakk duit ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniahhhhhhh. org lelaki sila kerja kumpul duit banyak2 baru pikir nak berbadan dua. eh, haha ;p

    ReplyDelete
  3. serius nak gelak guling2..btw, tahniah dikkk..

    ReplyDelete
  4. abamm.
    tahniah dah konbo.
    hihikhik.
    >.<

    ReplyDelete
  5. tahniah wehh . doploh aribulan tu aku teringat kau konvo,aku doakan dlam hati je . hewhew

    ehemmm,spender pun mak masih belikan ade hati nak kasi mak menantu , kasii firee sikitt dgn ijazah tu, bru khwinnn =)

    ReplyDelete
  6. congrats poyak..aku ada list gadis gadis single bila nak setting meja bulat ? hehe

    ReplyDelete
  7. congratez bro!

    bangga mak abah dpt anak cmnie.

    haha! semoga impian seterusnya akan tercapai :D

    ReplyDelete
  8. patut la minta dipinang ,dah dapek ijazah ghupanya..haha..

    Congratulationnnnn :)

    ReplyDelete
  9. haha tak teringin nak sambung lg ke? master ke tak pun phd aaaaa baru tersusun calon beratur kehkehkeh :D

    ReplyDelete
  10. wa rasa wa single . ehhh ! kahkahkah


    selamat tahniah .
    selamat mencari .
    selamat meminang .


    jadah sume tambah selamat :D

    ReplyDelete
  11. Amboi. duit dah cukup ke nak bagi makan anak orang. haha btw, tahniah bro !

    ReplyDelete
  12. Congrats untuk graduation..best of luck :)

    ReplyDelete
  13. amboi.. br grad trus cari calon menantu. Cepatnyer..

    X kerja?haha

    ReplyDelete
  14. tahniah!!! cari duiet bebanyak happykan mak ayah, kendian kawin jom! hahahahaha peace out!

    ReplyDelete
  15. mohon mak ayah tolong carikan calon. bahahahaha~!!!

    ReplyDelete
  16. jeles nya . da dpt ijzh ! tak aci !!!!

    ReplyDelete
  17. amboi2 kemain lg ! haha btw tahniah ! ^^

    ReplyDelete
  18. poket kosong, cari kerja dlu ya...
    lepas tu br boleh kawin.. :D

    ReplyDelete
  19. congrats! huhuhuhu cari menantu pulok :)

    ReplyDelete
  20. hanggg gataiiii nak kawenn dah ke...menghenyangggg :p

    ReplyDelete
  21. Tu diaaaaaaaaaaa.. Mai lah masuk minang ceq.. HAHA!

    ReplyDelete
  22. bru lps grad aehh ??? jom bisnes ??? amacam ??? http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html

    ReplyDelete
  23. Kahkahkah.. Nk i tlg iklankan tak? Kemain lagi.. Anyway congrats utk ur mom n dad..

    ReplyDelete
  24. tahniah... cpt2 cari calon....

    ReplyDelete
  25. kenduri jgn lupa jemput.kita ddk sekampung je kan.mesti dtg punya :D

    ReplyDelete
  26. smeoga cepat lah bertemu dgn jodohnya ya :p

    ReplyDelete
  27. assalam..

    nk mkn nsi minyok nnti jgn x jmput saye yee :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger