Bukan Tarikh Biasa

ZULHILMI TEMPOYAK | 14.10.12 | 27 Comments
Bismillahirahmanirahim...



Aku nak kongsi makluman dengan ampa semua. Penting sangat ni. 20 Oktober 2012 ni aku akan ada konvokesyen. Ye.. 20 Oktober 2012 ni. Tak nak datang pon takpa 20 Oktober 2012 ni. Bukan ada apa pon 20 Oktober 2012 dekat UKM a.k.a Universiti Kebangsaan Malaysia.

20 Oktober 2012 pada Sidang 2 pada pukul 2.30 petang. Bajet habes dalam jam 5 camtu. Jadi aku nak jemput dengan hormatnya datang UKM pada 20 Oktober 2012 ni dengan membawa bear, buang, kfc, bakal isteri dan bakal metua untuk aku. Ingat 20 Oktober 2012 ni. Tapi kalau boleh bawak diri je takpa. At least kita ada moment bersama masa 20 Oktober 2012 tu. Haa.. ayat macam nak surius ja.

Kalau boleh aku nak amek gambar dengan seberapa ramai kawan-kawan yang ada. Tu pon kalau ada la yang datang 20 Oktober 2012 ni. Jangan risau, kamera compak aku ni ada untuk kenangan manis la sangat kita masa 20 Oktober 2012 ni. Niat utama aku satu, nak tengok bapak aku nages. Akan aku peluk erat dia nanti. Hahahaha... Nak tengok jugak air mata jantan bapak aku. Ingat 20 Oktober 2012. Ingat Zulhilmi Tempoyak yamg kiut la sangat ni ye.




Sebelum 20 Oktober 2012 a.k.a pagi tadi aku ada amek gambar bajet sket dekat KLCC  dan sekitar keyyel katako. Terima kasih kepada housemate aku Murtada Photography untuk gambar yang ohsem la sangat ni. Ohhh.. Menjelang 20 Oktober 2012.

yang sememangnya kiut bangat
@hilmitempoyak

27 comments:

  1. kahkah . kemaain poyo ni .. tahniah brader tempoyakk :D

    ReplyDelete
  2. Waww . Bangga tgok . Tahniah tahniah :D

    ReplyDelete
  3. congrats..!

    hehehe..dengan bangganya saya cakap..
    " maaf dik..akak tak dapat datg..so lupakan lah bakal bear,bekal bunga,bakal mentua dan seangkatan dengannya dari akak.."

    well done bro..! nice pics..

    ReplyDelete
  4. wah...tahniah yew bro tempoyak..amek gmbar bnyk2 yer..best moment tuh..sufik xpat rase pon konvo bcoz,mase hari konvo tuh,sufik masuk hospital..nages mse2 mbr2 kol..sedih giler xpat konvo gn diorg..

    ReplyDelete
  5. Eh baru tahu rupanya zulhilmi ni senior saya

    :)

    ReplyDelete
  6. wah.tahniah2...bestnya dah konvo...tahniah!!!!!! dtg bawa banner besar2..haha

    ReplyDelete
  7. kengmaing en tempyak begambo .

    congrats ye dah graduate , jelesss makk nakk.. huhu :P

    ReplyDelete
  8. gambar yg last tu smart weh


    pst jangan lupa 24 oktober my besday..hihihi

    ReplyDelete
  9. Wah tahniah~! Syok je dpt bergambar. *baru ni tak dpt hadir konvo* huhu

    ReplyDelete
  10. hehhehhe...dah jd garudan dah dia...tahniah2

    ReplyDelete
  11. Dah tak ingat dah kaler ni untk fak mana. Ada merah biru purple..hmm.. FPI ape dah? haha

    ReplyDelete
  12. housemate sya pun konvo jugak..tapi dia 21 october..

    ReplyDelete
  13. ecehh...dah nak konvo tuuuuu..
    ecehhh siap posing2 bagai....
    ecehhhh..hahaah

    ReplyDelete
  14. kenapa tak 21 oktober? atau 23 oktober? hahahaha

    ReplyDelete
  15. mintak maap lah.. malas nak g.. haha..

    apapun selamat berkonvo k

    ReplyDelete
  16. congrats senior~!!!
    nah, amik bunga ni (hadiah).. =P

    ReplyDelete
  17. tahniah :)


    eyda konvo 1 disember . lambat gilosss . huhuh >.<

    ReplyDelete
  18. congrats!!!
    bole la awak nk anta rombongan dah ni..hahaha

    ReplyDelete
  19. tahniah ya... semoga dpt keje yg best nanti...

    ReplyDelete
  20. terima kasih. muaahhh2...

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  21. perghhh. awal haa posing maut dengan jubah haha

    ReplyDelete
  22. memang cantik gmbr2 ni..:) style..

    ReplyDelete
  23. memang cantik gmbr2 ni..:) style..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger