Lama Tak Update

ZULHILMI TEMPOYAK | 12.9.12 | 27 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Hi kawan-kawan. Apa khabar hari ni..? Di harapkan saudara saudari cikabom-cikabom sihat dan hepi. Aku tak dapat nak update blog sampai setengah bulan. Bukan malas ye. Tapi internet break down. Nak maki tak sampai hati sebab hati aku ni kecik dan baik je. 

Baiklah maaf kepada sesiapa yang tanya pasal tempat kotak menjerit. Bukan aku tak nak letak. Tapi kan, bila letak je asyik rosak. Letak je rosak. Letak je rosak.  Aku dah penah pakai 4 jenis shout tu. Shoutmix, cbox, pastu apetah lagi sebelum-sebelum. Ada ke yang baik tempat kotak menjerit ni..?? Sekarang ni tak pasti sama ada patut letak ke tak. Lagipon sapa la yang nak sangat datang blog ni kan.

Btw. Setiap hari aku akan blog walking, kentut kat blog ampa. Dan aku akan post kat page fb aku yang tak seberapa tu kan. Jadi sapa yang nak cari blog-blog yang latest update boleh la jenguk-jenguk. Macam besa... sapa la yang nak like page tu kan...

Sabtu - Kisah Cinta
Ahad - Menarik
Isnin - Quote
Selasa - Kehidupan
Rabu - Wordless Everyday
Khamis - Bisnes
Jumaat - Tazkirah

Ni rangka aku untuk post blog yang kena related dengan orang panggil tema. Hari-hari kena la ikot tema kan. baru la menarik sket. Tak lupa jugak nak ucap terima kasih kepada sesiapa yang follow blog yang tak seberapa ni. 

Post kali ni aku rasa macam suci sangat je.

Bakal Bersama Anda

yang makin suci
@hilmitempoyak

27 comments:

  1. Oh apa salahnya letak xD
    aku pun actually baru je letak shoutbox haha
    selamat berkonvo utk warga UKM

    ReplyDelete
  2. selamat berkonvo wa da lme like page lu

    ReplyDelete
  3. patut la blog saya wangi je..
    xde bau tempoyak bagai..hahha~
    btw, selamat berkonvo.. =)

    ReplyDelete
  4. menarik jugeekkk temanya. tp mampukah hr hr nak hapdet mcm tu

    ReplyDelete
  5. tapaya tapaya letak. kalau bole mohon delete semua post daalam belog nih termasuk post yg nihhh. kahkahkah :P

    ReplyDelete
  6. @Everything's Everythings :

    tak slh letak.. tp asyik xbleh pkai je..huhuhu


    @BeLLa:

    thanks.. heee... thanks skali lg.. :D


    @Nadia Elena;

    xde tempoyak kang rindu la tu kn2..hahahaha..
    thanks.. :)


    @syakey:

    update kat page je.. konfem mmpu.. tp bla ad internet je la..hahaha


    @Zakaria's daughter:

    srius ke ni...?? kecik hati rs...huhuhu

    ReplyDelete
  7. ada tema..padan penuh ww rini dari dia..hehe :D

    ReplyDelete
  8. anak sape lah ni..bagusnye terlampau merendah diri..:P

    ReplyDelete
  9. kenapa entry kali ni x mcm u pun..baik sgt je ayat2 dia.HARHAR gelak jahat :D

    ReplyDelete
  10. salam kenal..oh, suci ye entri kali ni...slalu tak brape nk suci la ye?

    dulu letak shoutmix, pstu kena bayar letak cbox pulak...setakat ni ok jek..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...

    Jangalah asik kentut je dalam Blog MYideakini...nanti bau pekung petai...hahahaha..

    Meh le join segmen MYideakini...Dijemput khas ni untuk cukupkan 100 bloggers dan dapatlah cabutan hadiah penghargaan dari MYideakini..

    www.myideakini.com

    ReplyDelete
  12. kotak shout kat blog sy ada dua.... cbox dan busuk... hehehe kena madu dia dua ni....

    ReplyDelete
  13. rsnye kotak jerit dh x bpe relevan la kot.. rs nk buang je kotak jerit yg ade.. sbb bile klik je, ntah pape iklan yg kuar..huhu

    ReplyDelete
  14. amboi. makin suci ya sekarang :P semoga kesuciannye berterusan xD

    ReplyDelete
  15. belog titew x pomot pun.. benci betei :3

    hai tempoyak! lame tak nampak? kehkeh

    ReplyDelete
  16. salam kenal..
    saya pon peminat tempoyak =)
    boleh la singgah sini..

    follow sini =)

    ReplyDelete
  17. asik kentut jer ko ni.. ha ha ha tu la manyak sangat makan tempoyak... mujur tak berbau.. cet... >..<

    ReplyDelete
  18. sekarang dah boleh berlegar di blog balik kan.

    ReplyDelete
  19. blog inna wangi je bila xde org dtg kentut. hehe!
    btw, letak la shoutbox lg. nnt boleh inna jerit2 kat sana..
    and, selamat b'konvo ye. :D

    ReplyDelete
  20. wah siap bertema

    blog kite tu
    men gasaaaak

    ReplyDelete
  21. hepy konvo UKM....sy plg tertarik dgn kta2 kt sidbar ni 1 menggatal dengan tempoyak....nice suka sgt hahahha

    ReplyDelete
  22. perghhh... nak bertema2 lak. hehehe...

    ReplyDelete
  23. baru konvo dari ukm ka? sy baru ja masuk ukM.. kos apa?

    ReplyDelete
  24. selamat berkonvo tempoyak sori lambat tahu

    ReplyDelete
  25. good idea nak ikut tema update blog. tapi at the end, i have no idea at all! -.-

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger