Cinta Mukabuku la sangat

ZULHILMI TEMPOYAK | 19.9.12 | 21 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Ampa nak tau tak..?? 4 hari aku tak online mukabuku. rasa macam nak gila dah. Astagfirullah.. teruk beno. bukan apa. internet ada. tapi mukabuku kena ban. ni yang susah muka kiut ni. ramai je dengki nak hack. tak dapat nak mukabuku bermaksud tak dapat nak sembang bohong. tak dapat nak sembang bohong maka tak dapat la nak bohong orang betol tak.


dengan itu. kepada sesiapa yang mengenali aku. paham-paham je la. mukabuku baru ni agak susah jugak nak cari kawan-kawan lama. tambah lak kat sekolah rendah. tambah lak awek-awek blog yang kiut gitu. hmmm.. kiut la sangat kan.

ni ialah account facebook zulhilmi tempoyak yang baru. 
https://www.facebook.com/zulhilmitempoyak.zulhilmi
ni ialah official page untuk mencarut-carut bila aku baca blog orang. ehhh.. sori. tak pernah lagi la setakat ni mencarut.
https://www.facebook.com/tempoyakz
dan ini. InsyaAllah. bisnes online aku. new branding business. promote la sket kan. berkonsep hantar hadiah kepada kawan jauh. anda hanya call untuk hadiah apa dan kepada siapa. esok sampai rumah orang tu.
https://www.facebook.com/tempoyakdedicate
diharapkan saudara dan saudari yang comel serta cantik, sopan lagi baik serta penyayang untuk klik link-link yang disediakan. perghhhh... ikhlas ni puji ni. mintak maaf pada yang terpaksa add aku balik. maaf sebab menyusahkan.

nampak macam bajet je aku ni kan dan tak kena ngena ngan tajuk. huhu... maaf. 


yang mengharap sangat.
@hilmitempoyak

21 comments:

  1. biz tu more on ape incik tempoyak?

    tempoyak ade jual tak? huhu

    ReplyDelete
  2. tumpang lalu...

    tempoyak nenas ade x..
    alololo sian kene hack..sabo la ..
    org popular ujian die mmg camtuh.... :)

    ReplyDelete
  3. maaf..saya xde laman muka buka..(^__^)

    ReplyDelete
  4. @comeliness_zaty :

    sy tempoyak pon xmkn..haha


    @CikZaitul :

    hahahaha... popular la sgt...haha


    @~Cik Sweety~ :

    erkkk... xpe2.. heee


    @Cik Asma BLuppy :

    kan2.. :D


    @:: cik zanaheymie :: :

    not really. but i do love to share.. heee

    ReplyDelete
  5. amboi , byknya facebook , hehe :P

    ReplyDelete
  6. nenoneno singgah kembali.... memang peminat facebook yang tegar ni!

    ReplyDelete
  7. kalau dah ada 18 account ceggini ko nak tambah 4 bini pon orang takleh trace kahkahkah :D

    ReplyDelete
  8. cakap perlu kalau nak gua add. haha

    ReplyDelete
  9. tempoyak sekilo!! hehe, macam tengah mengarang surat je sebab ada "yang mengharap" tu

    ReplyDelete
  10. amboi byknya ac muka buku..nnti kami akan terjah & like k

    ReplyDelete
  11. amboi. banyaknya. aku yg 1 pun tak terurus. kelasss kau tempoyak! heee

    ReplyDelete
  12. bahahaha..banyak nyer account..ngeee..!~ ^^

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger