celaka

ZULHILMI TEMPOYAK | 27.8.12 | 30 Comments
Bismillahirahmanirahim...

korang tengok la video ni. aku yang agak tak gemar sangat aksi-aksi filem ke lagu korea ke tiba-tiba terpengaruh. Dok update ni pon sambil dengar ni. Selalunya kalau nak tengok k-pop apa ni tengok awek seksi tu je. Oppppsss....

Tapi serius. aku tengah layan ni. terima kasih mamat boyot ni. aku tak tau kenapa aku view. selalu orang pasang depan ke belakang aku ke aku tak penah layan sangat. jaga macho la katakan.

korang kena view dekat bawah sebab dia effect karangan aku ni. tak tahu kena apa. aku dah la lembap sket bab-bab ni. 

disampingan itu. Kepada sesiapa yang nak jana wang lebih. part time. bleh la chat secara private dengan aku di fb tempoyakz. yang mana aku nak tawarkan buat dropship. korang just cari customer. dan aku akan bagi komisen. senang je kan2. 

haziq AF sehari punya order
Produk ini sangat laris untuk kurus sihat dan kaya. Macam srius ja bunyinya kan. 

layan dulu weh..

yang bahagia la sangat
@hilmitempoyak

30 comments:

  1. apakh itu? lmbt ni nak tgk vid..huhuh.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. penangan oppa gangnam ni lebih bahaya dari wondergirl

    ReplyDelete
  4. server tgh slow, nti sy dtg tgk blk vid nie..

    owh ye.. slamat ari raye..
    thanks visit my blog.. >_<

    ReplyDelete
  5. gelombang oppa gangnam style makin menjadi2 pulak sejak 2 menjak ni. hahah.slalu tgk kt chanel ONE je.

    ReplyDelete
  6. hhahahahahaha awk da tengok x yg gangnam raya tu? huhu

    ReplyDelete
  7. macam best je bussiness bro? :)

    oppa ape tah tu. tak paham den oi. haha

    ReplyDelete
  8. ehh acm mne aku bleh tertengok ni huhu

    ReplyDelete
  9. ada can aku nak kurus macam ko cenggini uhuk3

    eh zul ko tak buat open hous ke?kalau buat jemput aku ea?aku nak dtg ngan boni :D

    ReplyDelete
  10. video ni versi kampungStyle pn best gk. :D

    ReplyDelete
  11. aku dah tgk dah masa raya ari tuh.

    ReplyDelete
  12. homangaiii.
    oppp opp opp
    sexayyy laydayyyyyyy
    T___T

    ReplyDelete
  13. oppa gangnam style saja dah kutip bape juta. hebat penangan tarian kuda ni. haha

    ReplyDelete
  14. Woo aku memang tak minat korea. Tolonglah. Haha. Tapi ada ustaz cakap lagu ni tak bagus sebenarnya.

    ReplyDelete
  15. ada ustaz cakap lagu ni pasal posisi seks..erk >,<

    ReplyDelete
  16. bersaing secara sihat, lagipun kita jual dua produk berbeza tapi 1 kesan, produk yg sihat :)

    ReplyDelete
  17. minat gangnam style jugak ke? hehehe

    ReplyDelete
  18. gangnam style tu macam hapa ntah.... ada unsur lucah..ish ishh

    ReplyDelete
  19. hebat penangan oppa gangnam style ni.ramai duk citer hal ni.

    ReplyDelete
  20. patutlah tough je bdan tu... hahaha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger