18sx di Ramadhan

ZULHILMI TEMPOYAK | 24.7.12 | 51 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Sudah lama tidak menghapdate blog. thanks sebab komen walaupun aku hanya komen "komen" je kat blog korang. hahaha.. at least ada komen kan. ramai jugak soh follow. sabar ye awak. awek. bro. sis. mak. cik. kalau berkelapangan, blog korang memang akan di follow. perghhh... ayat macam bajet lak kan. bajet takdak masa.

sebelum tu. aku nak ucapkan dengan bangganya dan rendah diri disamping air liur meleleh di pipi nak ucapkan. nak wish kata omputeh.
selamat mentotalkan beribadah di bulan Ramadhan. 
kepada penduduk pandan perdana. tegur-tegur la kalau jumpak kat surau tu ye. kalau korang tak jumpak maknanya aku ngah terterap kekenyangan la kat rumah kan. opsss.. harap-harap bakal-bakal bini n mak metua tak terbaca lah ye. heee...


kepada adik-adik yang baru belajaq posa. diharapkan mampu untuk menahan diri dari minum air di toilet ye. kalau nak minum pon. keluar je toilet buat-buat tak larat ye. heee....

korang tau tak masa bulan ni. makin banyak 18sx terjadi. habes gugur jantung aku masa jalan-jalan dekat bazar. perghhh... mantap-mantap beb. maksud aku ada ikan bakar mantap, ada ayam percik mantap. yang masak tu pakcik-pakcik mantap. tu je la 18sx nya.

harap tak dak orang pikir bukan-bukan la kan. hahahaha... 

btw, tahun ni ada orang nak hantar kad tak? please....... heeee.. ngah buat muka comel ni.

yang masih bersemangat berpuasa,

@hilmitempoyak

51 comments:

  1. selamat berpuasa ok

    do visit n follow me
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

    ReplyDelete
  2. selamat menunaikan ibadah puasa :-)

    ReplyDelete
  3. im here . do visit my blog oke . http://waniebudakkblur.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa,berbuka puasa & selamat bertarawih...

    ReplyDelete
  5. haha...selamat berpuasa tempoyak =) saya follow kamu ye...

    ada masa datang la blog saya yang tak seberapa...

    http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/desire-to-fail-pernah-dengar-orang.html

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan


    hehehe..oh, tertiarap kekenyangan ye??

    ReplyDelete
  7. hahahha like statement "mantap-mantap beb. maksud aku ada ikan bakar mantap, ada ayam percik mantap. yang masak tu pakcik-pakcik mantap. tu je la 18sx nya.". huhu taw xper...semua mantap..cam sedap jer smua...nafsu puasa...smua nak..!!

    ReplyDelete
  8. hahahha selamat berposa zul
    jangan curik makan tempoyak yek!

    ReplyDelete
  9. pernah minum air kat toilet masa kecik2 dulu ke? ;)

    ReplyDelete
  10. haha,ikan bakar,ayam percik tu semua dugaan..

    Selamat berpuasa. ;)

    ReplyDelete
  11. hehe ingt apa lah tadi..ramadhan 7 ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  12. haha agak senget tajuk ni mulanya..
    btw, hari ni aku masak ikan patin saiznya xxxl..agak2 perghh tak?? huhua

    slmt mnunaikn ibadah :)

    ReplyDelete
  13. boleh boleh...kalau nak kad raya boleh lah pm alamat kat kite hehehe

    ReplyDelete
  14. selamat menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  15. hahaha.. agaklah.. sbb benda tu menggugat jiwa batin.. time lapar semua mknan nampak mantap2, bila kenyang, semua dah tak laku.. XD

    Btw, selamat berpuasa dan salam ramadhan

    ReplyDelete
  16. selamat berpuasa. jgn ponteng puasa tau. haha

    ReplyDelete
  17. hantar dulu kad dekat org.mana tahu dapat balasan kad jugak..hehe

    ReplyDelete
  18. seronok nye la kalau ada orang nak bagi kad raya hehehehe

    tak seronok la kalau takat sms.. zzzz



    pegi pasar ramadhan mmg byk dugaan, yg tertonggeng, yg togel, semua seksi2, dgn kuah melimpah, yg berasap2 hahahaa

    ReplyDelete
  19. ha..ni mesti pernah curik minum air kat toilet..haha

    ReplyDelete
  20. haha cover..ade ke ikan bakar pon mantap.haa kot tukang jual ikan tu yg mantap

    ReplyDelete
  21. hurrmm . . .rajinnye . . heheheh ^_^

    ReplyDelete
  22. mantap2 eh?hahaha
    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  23. erkkk....tarik pmbeli ea,..hihi..slmt berbuka dgn mknn mantap2.,,,eheh

    ReplyDelete
  24. ingtkan 18 sx ap td? haha..

    selamat bpuasa...jgn curi2 mnum kat toilet..aha

    ReplyDelete
  25. Selamat berpuasa jugak =D
    Salam Ramadhan.

    ReplyDelete
  26. slamat berpose & salam ramadhan.
    hihi! berbuka jgn smpi tertiarap. :P

    ReplyDelete
  27. tak pegi lagi bazar ramdhan tahun ni .
    jadi tejaga lha dari tengok yg mntap2 . hahhaha . tidak semua tengok semua teringin nak beli .

    masa ramadhan ni lah nak mendidik diri kan .

    ReplyDelete
  28. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  29. terterap kekenyangan dgn mknan2 mantap...haha...btw, selamat bpuasa :)

    ReplyDelete
  30. selamat berpuasa :)
    buka puasa mkn ikan patin masak tmpoyak ni best gop..hehe

    ReplyDelete
  31. selamat berpuasa :)
    buka puasa mkn ikan patin masak tmpoyak ni best gop..hehe

    ReplyDelete
  32. selaamt berpuasa. semoga puasa tahun ni lebih baik dr tahun2 lepas ;)

    ReplyDelete
  33. selamat berpuasa jgk . amboih mntap2 ea . bom awak krang baru tahu . haha :p

    ReplyDelete
  34. Salam ramadhan.. Harini dh hari ke-10 kita brpuasa, semoga segala amalan d terima

    ReplyDelete
  35. kehkeh keh ...ingatkan ape yg 18sx tu....rupenye mknn2 yeak...sabar nooo!!

    ReplyDelete
  36. betul tu..bazaar ramadhan ni selalu menggugat iman..hehe

    ReplyDelete
  37. arini dah 13 ramadhan. selamat berpuasa ye. ;)

    ReplyDelete
  38. selamat menjalani ibadah puasa.

    p/s: hahaha ayat last mcm mintak penampar.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger