10 JULAI 1990

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.7.12 | 78 Comments
Bismillahirahmanirahim.

Di pagi yang indah ni. aku update blog. Update blog. Mengigil kesejukkan dalam cyber cafe Orange ni. Mahal nak mampos. Nasib baik aku bleh korek duit tabung lagi. 10 Julai 2012 genap usia aku 22 tahun. Berstatus bujang. Berberat 145kg. Dengan ketinggian 169cm. Muka jambu. Bibir montok tapi perut mengelebeh. 


10 Julai 2012 jugak lengkaplah usia blog ini satu tahun dengan beribu komen beribu komen dan beratus follower. Thanks a lot sebab menceriakan blog ni walaupun blog ini hanya bermodalkan muka jambu dan kiut tuannya. Sehinggakan makcik makcik sebelah rumah cair.

Aku dahulukan dengan ucapkan sayang kepada ibubapa. Terima kasih membesarkan, melahirkan, mendidik, mendorong, menangis dan memememe bagai kan aku. InsyaAllah tak kan lekang namamu dalam doa anakmu ini. Terima kasih ya Allah memberi peluang untuk terus bernafas sebagai khalifah di bumi dan mengingatkan aku bahawa ajal ku makin hampir.

Terima kasih jugak buat kawan-kawan yang sudi meng wish di facebook, handfon nokia murah aku dan ada yang kol nyanyi. Bapak sweet gila korang ni. Ingatan korang adalah hadiah yang terbaik. Yela. sebab tak dapat hadiah jadi ingatan tu pon sweet la kan. heeee...


Dekat sini aku jugak nak buat pengakuan berani mati. Sebenarnya aku tak penah follow orang kat blog. Terok kan perangai. Hahahaha... Padahal berapa ratus dah follow. Tak pa jangan risau. InsyaAllah mulai saat ini aku akan follow orang tapi follow blog yang tak suruh aku follow balik. Sebab aku nak lahirkan keikhlasan tu. heee... alasan je kan. 

Kalau sapa yang nak bagi hadiah boleh pos kan ke alamat rumah aku ye. Jangan malu-malu ye. :D

yang berumur 22 tahun

@hilmitempoyak

78 comments:

  1. terok punya perangai.. p follow blog aku pulak.. haha :)

    congratz.. dah setahun.. sy x ingat langsung bday blog sy sndiri..

    ReplyDelete
  2. wahh dh besar pon bby kat dlm gmbr tu hihi.. hepi belated besday.

    ReplyDelete
  3. yg tak tahan tang perut tu

    apy besday lah ye

    ReplyDelete
  4. cepatnya besar.. hahaha... comel itu motor..pinjamm

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday..baby tomei dah jadi baby bibir montok erk..hehehehe

    ReplyDelete
  6. okayyy. Kira blogger pemes la ni. Sampai i pon jatuh hatiii. haha. Tahniahhh broo. Hpy besdayyy. Hv a blast! :)

    ReplyDelete
  7. wawawaaaa...semakin dewasa kowt...hee..
    >_< semoga kekal dgn entri yg best2 yoow!

    ReplyDelete
  8. semoga panjang umur & murah rezeki. nanti aku pos tempoyak

    ReplyDelete
  9. terbaik lahh .
    tak penah follow org . aiyakkk !

    ReplyDelete
  10. aku unfollow lah cemni, mueheheheh!




    mudanya engko, aku dah setengah abad dah ni :p

    ReplyDelete
  11. terbaiklahhhh tak pernah follow blog orang lain. Hehe^^
    Happy belated besday.

    ReplyDelete
  12. muda lagi ko gaya dah macam Harun Salim Bachik kahkahkah

    p/s : aku amik gmbar ko tau

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday..:)

    la, baru 22 je ke? kekeke..

    ReplyDelete
  14. haha. untuk pengetahuan ko, ni blog baru aku. yg dedulu punya blog ELEK! ada org padam T____T


    *ko masa kekecik tak KIUT. KAWAII sudah :P ops!

    ReplyDelete
  15. aku rasa hang ada typo wei, atau pic hang tu sebenarnya di photoshop? haha berat lu betoi tak woii, happy beday jul :P

    ReplyDelete
  16. hahahaha mngada! btw nice entry!

    ReplyDelete
  17. ha dah besar dah baby tuh , dah bole jadi bapak baby dah skrang . haha :p

    ReplyDelete
  18. hepi belated beday.. doh jom la folo kiter.. awk folo kite folo..bole camtu?hehe

    ReplyDelete
  19. hapi besdayyyy yer... :) rerajin n terus berbloggggg

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir..(: salam ukhuwah fillah.. may ALLAH bless you always..(: keep it up in writing!

    ReplyDelete
  21. wow! berat 145Kg eh.... heehe...

    sehari sebelum tu, 9 julai genap usia saya 25 tahun, bujang dan 170 cm... hehe

    ReplyDelete
  22. ahaa.

    happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  23. hehe..hepy belated bday la yea.. baru 22 rupanya.. huhuhu..

    meh la bgi alamant rmh..org nk bgi kat raya pecah kaca pecah gelas..sudah baca harap balas nee.. nak ke tak nak?? hihihihi

    ReplyDelete
  24. huiii bubulu gua dgar lu ckp cemtu.folow gua derrrr

    ReplyDelete
  25. makin hari makin tua, truskan ber'muka jambu batu'.. ha3

    ReplyDelete
  26. hepi besday.. yeke berat sampai 145kg? :)

    ReplyDelete
  27. panjang umur tak kira besday ke tak
    hahaha.


    ah.follow tak jd readers tak guna gak
    haha


    bak hadiah

    ReplyDelete
  28. wahhh sama umur rupenye. . hepy bufday to youuuu hapy bfday to youuuu, hapy bufday to. erkkk tempoyak !! eh. .

    ReplyDelete
  29. selamat ari jadi tempoyak..ehh? tak kan tak ade blog yg kau stalk?

    ReplyDelete
  30. Bibir montok prt mengleber tu yg sexy.haha

    ReplyDelete
  31. membesar bak johan. selamat hari lahir ya zulhilmi tempoyak.

    ReplyDelete
  32. Cecah 1k followers dulu baru follow balik. Hahaha, Happy birthday brooo =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

    ReplyDelete
  33. it's ok... Happy Birhtday semoga akan sentiasa jambu ;)

    ReplyDelete
  34. Hahaha terharu nya update blog siap pergi cc mahal. Wuwuwu

    Happy Belated Besday lah ye mohon kurangkan menggeleber di bahagian perut anda yg tak berapa nak comel tu. kahkah


    hoho hodoh perangai kau ni, nasib baik gua tak polo lagi blog ni. Opss ! kihkih

    ReplyDelete
  35. ok. yg paling x tahan nye suruh pos adiah siap. hahaha :D

    ReplyDelete
  36. oh.. ku hrp aku tak terlmbat nk ucap happy birthday.. =D

    ReplyDelete
  37. sama dengan besday ehem ehem kita wowo

    ReplyDelete
  38. dah setahun, wut a journey.:) happy blogging yer!:)

    ReplyDelete
  39. hahaha . . senggal punya zulhilmy tempoyak ^_^

    ReplyDelete
  40. T.kasih singgah... Slmt ulangtahun blog

    ReplyDelete
  41. kehkehkeh baby tua...selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  42. wah besday kamu same ngn adek kte la....10 julai..hehe

    hepi besday ye zulhilmi tempoyak..:P

    p/s jgn follow blog saye tau....hahahaha

    ReplyDelete
  43. tak pernah follow blog? hehee, untunglah masih ramai follower hehehehehhehee

    ReplyDelete
  44. wahhhhh..selamat hari lahir ye :D

    ReplyDelete
  45. hahahahaha.. bibir montok????hahaha..

    happy birthday bro.. walaupun macam terlambat nak wish..hehehe

    ReplyDelete
  46. happy belated birthday..


    ye, follow dgn ikhlas, bkn dipaksa.. =)

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum :)
    mudah-mudahan beroleh rezeki dan kesudahan yang baik. insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  48. hepy belated buzday abe :-p

    *ehemm komen

    ReplyDelete
  49. mUDA LAGIIII, BARU 22 :)

    Happy Blogging ya :D

    ReplyDelete
  50. happy belated birthday..semoga maintain kiut :P

    ReplyDelete
  51. hepi belated bezday.. cpt follow me.. pastu bru i follow blik.. huhu

    ReplyDelete
  52. sebab lu pakai helmet tu la kot nampak macam jambu sikit

    ReplyDelete
  53. tak pernah follow??!! nak unfollow laa cmnie hahaha main2 je~

    ReplyDelete
  54. berat 45kg??are u sure????asl nurul jelez!

    ReplyDelete
  55. selamat hari lahir bro...

    rajin2 update tau!!

    ReplyDelete
  56. hepi belated bfday..22? muda lagiii..hehe

    ReplyDelete
  57. Mungkin agak terlewat nk ucap, tapi apa ada hal.. Happy Birthday Bro! Selamat menikmati hari tua. hehe

    ReplyDelete
  58. wahh..ingt hrjdi blog sndri..sya pun tak ingt..lps ni nk smk la ble tubhnya blog sya..hee..singgh sini.:)

    ReplyDelete
  59. selamat hari tua ye pakcik. Oh, selamat menyambut ramadhan...kihkih

    ReplyDelete
  60. Happy birthday..

    Salam Ramadan & selamat berpuasa..

    www.siezuka.com

    ReplyDelete
  61. pergh.. dari kecik sampai besar.. sama kiut.. ape rahsianya..?
    Salam Ramadhan dan selamat berpuasa sahabat... =)

    ReplyDelete
  62. tak follow org pon dah ramai org follow ok la

    ReplyDelete
  63. slmat hri jdi dan slam ramadhan.. biarpun prut geleweh zul tempouyak dlm ingtan :) harharhar

    ReplyDelete
  64. happy belated birthday yerrrr. selamat berpuasa! ;)

    ReplyDelete
  65. happy belated birthday tempoyak.. :)

    ReplyDelete
  66. dtg cari update baru lg.ehhehe

    ReplyDelete
  67. kejadah la perangai mcm 2..hahaha!
    tp lebly ttp nak follow blog lu bro..
    hepi belated belated belated besday..haha!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger