Berita tergempar

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.6.12 | 54 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum saudara saudari cikabong-cikabong di sana. Saya Mohamad Zulhilmi Zulkefli mengaku menggunakan slimming product iaitu Slim Diet II. hahahaha.... gempar la sangat kan.

SDII
Sebenarnya aku segan nak update tentang ni. Tapi disebabkan ingin bersama anda menghayati bentuk keunikkan badan aku, dengan tanpa segan silu aku post jugak.

Disebabkan hal itu tersebut juga, rupa dan bentuk badan aku adalah seperti berikut :



Kelebihan produk ini ada banyak. Yang utama bukan saja kecantikkan tapi juga kesihatan. Jadi tingkatkan tenaga, tingkatkan penghadaman, tiada kelaparan melampau, masih hensem macam aku.

Dengan itu. Saya ingin membantu anda yang mengalami masalah badan untuk mencuba. Mencuba dengan rasa bangga sebab anda bakal kurus dan sihat. InsyaAllah.

untuk yang berminat boleh menghubungi zulhilmi kurus dengan segera.

a) yang memiliki henfon dan punya kredit : zulhilmi - 0193030738

b) yang memiliki henfon tapi punya facebook : tempoyakz

c) yang memiliki henfon tapi punya email : zulhilmitempoyak@gmail.com
hahaha... segan kot nak tayang gambar sendiri. mungkin ada yang akan kata gambar superimpose tapi sila lihat berat badan. sebab berat badan itu di timbang di hadapan doktor. heee..

okay ni bisnes kecik-kecik sebab hati dah tertambat kat anak orang. hahaha..

yang makin kurus,

@hilmitempoyak

54 comments:

  1. kalau aku beli kau bg diskaun tak?ahahha

    ReplyDelete
  2. susu ke apa ni?

    perah susu kambing jelaa gini. kaka

    ada pantang ke beroo?

    ReplyDelete
  3. banyak jugak perbezaan berat tu. btw, agak gempar la jugak berita ni. hikhikhik :D

    ReplyDelete
  4. @Cik Lyeen:

    InsyaAllah bleh try bg.. heee...


    @nitnot:

    susu soya. tp kita ada perisa campuran vanila.
    susu kambing byk khasiat.. susu terbaik selepas susu ibu..
    n jgn riso. xde pantang.. mkin hensem ad la.. :)


    @zuhaida:

    hahaha.. thanks.. adakah anda xnk turunkan jugak..?? heee..
    rs nya mcm dah kurus tu.. ;p


    @♥ Nurfaizah ♥:

    mohon terkejut. hahahaha


    @aniswany:

    yela.. dia pon dah kuruih kan..haha..tp perot kita sama2 blipat lg.. ;p


    @El-Janna:

    klu srius bleh try bg kot.. heee..
    tp bdan awk mcm dah ideal je..

    ReplyDelete
  5. aku dah penat minum air kurus ni. kalo aku beli and tak kurus2 gak... ok, aku rasa patah hati nak beli dah *kira, ni last ler kot :P

    ReplyDelete
  6. bape inggit ni?

    ade diskaun tak?hihi

    ReplyDelete
  7. walaweh, minum ni je dah boleh kurus? biar betul :O

    ReplyDelete
  8. omg! Unbelievable! Brape ni? Ada diskaun tak? Hehehehe

    ReplyDelete
  9. nak order laaaaaaa....jap g nk sms

    ReplyDelete
  10. @anakGAJAH :

    mungkin anda tak dpt guide yg spttnya kot. tp anda bleh try yg ini...srius... heee..

    adakah anda berminat.. heee


    @Nini D.. :

    haah.. gambar sy la tu.. heee..

    berminat x..?? heee


    @schaze zainn :

    takde la smpai 200 ratus... x smpai ye.. heee..

    adakah anda berminat. heee


    @fakhri khairi :

    nk btol kena try.. :D

    ReplyDelete
  11. @kak mah :

    erk... rs mcm ad tulis ats tu. stakat ni 8kg. InsyaAllah mkin turun. heee...


    @nana kamarul :

    believe it because he is me.. hee... masih di ringgit yang mampu.. heee.. x sampai rm200.

    adakah anda berminat...??


    @~Sweet Honesty~ :

    nk order ke.. waiting ni.. heee

    ReplyDelete
  12. makin kurus tak shomel le nanti. kahkah. :P

    ReplyDelete
  13. tahniah~ sebab berjaya slim ;D

    ReplyDelete
  14. aku pon pakai alpha lipid tapi tak kurus2 pon

    aku tampal pelekat tin dia kat keliling perut aku

    ReplyDelete
  15. ehemmm!!! hahaha




    kunjungan balas. nak reply pertanyaan anda di blog titewww.. hiks..

    titew tak bulatkan sape titew pasal titew dah sedia bulat kat situ hahh.. titew paling bulat.. huhuh

    ReplyDelete
  16. alamak,sy da 40kg..cukup la,tak maw kurus lagi..haha

    ReplyDelete
  17. @bai baizura :

    hahahahah... tu la. rmai ckp camtu. xpe la.. nmpk macho lak.. ;p


    @Poi Blogger :

    kn2. nmpk kn. aku pon mula x nmpk sgt..hahaha


    @AmyZana :

    hahahah...welcom2.. segan la pulak rsnya.. ;p


    @Adylia Qarissa :

    yg ni pon bleh. sbb menaik kan otot. otot kn makan lemak.. :D

    ReplyDelete
  18. @afzalsukasuki :

    ko mkn alpha lipid yg xde tulis sdII kot afzal. klu yg tu utk sakit2 gout apa.. huhu


    @Eyda Syahida a.k.a Miss Butterfly :

    hahahah...reply smpai kesini tu. bagos2.. :P

    tp still xjmpk..hahah


    @♥ sitifarhana ♥ :

    ahli kelurga pon bleh try. kn2..heee


    @widiea azira :

    hahaha...tgok org la.. ;p

    ReplyDelete
  19. fuhyoo kurus dan hensem lah pulak...

    hehehehe..

    kita dah tak boleh makan ini,nanti tinggal tulang ajer..takpe nanti kalau kite gemuk,kite boleh cari awok..hehehe

    ReplyDelete
  20. amek kau. kurus bebenor hang.. harga berape lak? hehe nak kurus gakkkk.. :p

    ReplyDelete
  21. hai awakk.
    kita nak free je product tu bolehh?
    awak belanja kita eh?
    plissssss
    (buat muka comel)
    :P
    harharhar

    *tahniah dah turun berat. moga kekal sihat :)

    ReplyDelete
  22. confirm boleh kurus ek.saya pon tgh diet ni tp tak jugak turunnyer

    ReplyDelete
  23. betol2 teruja nie. terbaek la ! slim melim gitu

    ReplyDelete
  24. berita tergemapar jugak neh..hehe

    lama xterjah sini..ahhahha

    ReplyDelete
  25. fuhhh mmg lost weight sungguh. skrg banyak dah slimming product. herbalife lah, beautiful premium lah. canggihhh

    ReplyDelete
  26. haha.. sngt motif die berbisnes..
    hati tertambat x tahan 2. akekeke.
    nyway. gud luck! ^^

    ReplyDelete
  27. untuk blogger2 yg nk bli takde discount ???
    buat muka comel ^_^

    ReplyDelete
  28. @~Sweet Honesty~ :

    tenung je..?? hhahah


    @Cik Eka :

    hensem ke..?? mohon knlkan dgn adik..heeee
    hahahaha... ble agak2nya tu ye.. ;p



    @AmyZana :

    segan la.. sy pemalu...hahaha


    @Siti Suriani :

    erk...xde la kurus bebeno... tp org kt taf..hahaha
    bleh emel r txt klu berminat ye.. :)


    @chemay :

    sbb nk ngorat awk la sy kurus camni tau..hahahaha

    ReplyDelete
  29. @Liza Razak :

    InsyaAllah bleh kurus... heee... try la dl puan...


    @m!3yr4h_LolLy :

    mohon kt slim dan hensem..hahahaha


    @ILA HonEyBuNNy :

    hahahaha...mohon try.. :D
    walaupun xde la slim2.. heee


    @syakey :

    ahahahah,,try je la dl.. :D


    @eita :

    hahaha.. tergamam nmpk... ;p


    @CintaKhadijah :

    ahahaha...ad la sket2 tersirat.. ;p


    @Miss Nieyna :

    utk awk mestilah ad.. ;p

    ReplyDelete
  30. eh.....jap.. (gosok2 mata)

    eh...jap2 (gosok2 mata lagi)

    ehhh... errrr....dulu emsem la..
    skg lagi emsem..haha :D

    ReplyDelete
  31. wah.. betulkah apa yg jijah nampak?? hahaha :P

    ReplyDelete
  32. nasib baik dah slim. hik3

    mekasih singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  33. Bagos produk ni.
    Sama ada utk kurus n improve ksihatan.
    Sy bru je consume sminggu.
    Btw. All da best n congrats! :)

    ReplyDelete
  34. balas kunjungan...~~~ disebabkan dah kene kentut td..cehhh

    yg ni xde kene mengene ngn herbalife kn?? yg ni bape juta plak harga dy??

    sekian terima kasih...

    hehe

    ReplyDelete
  35. gua nak ubat dari hensem jadi hensem gila. ada?

    ReplyDelete
  36. @♥ Nana BamBam ♥ :

    perghh... blushing tb2 ni yg rs nk blanja org ni. hahahaha


    @azizah :) :

    erk... mn ad yg xbtolnya jijah..hahaha


    @Nurul Husna Mohd Hassan :

    klu x nasib baik camne ye.. ;p


    @biela bell :

    adakah anda pngguna..?? share la sket xperient.. :)


    @farot :

    xsama.. harga pon x sama. klu berminat txt je. heee..


    @Shawn Razaleigh :

    lu dah mmg hensem bro..hahaha

    ReplyDelete
  37. ada tak produk untuk naikkan berat badan..haaaa :)

    ReplyDelete
  38. ni yg ala2 cam HERBALIFE ker?
    huhhu :)

    ReplyDelete
  39. @Amanina :

    bleh je sbb dia bantu bina otot.. :D


    @Cikgu Fikri :

    lebih kurang la.. tp herbalife u have to take xtra things.. mean kena amek produk tmbahan.. :)

    ReplyDelete
  40. membe i yg minum alpha lipid ni pon jadi kurus bebehhhh..

    ReplyDelete
  41. kita member ye..;) Akk tak terfikiq pulak gambaq seblum n selps..idea yg terbaik utk d contohi..lps ni nk wat gitu lah (tp cam ne kalu ada org terserempak kita kat luaq ye??)

    ReplyDelete
  42. minum bende nih kene ade pantang jugak kan!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger