ye anda

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.5.12 | 32 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Perhatian kepada gadis yang selalu di stalk oleh saya. Ye anda la sape lagi kan. Saya dengan rasa rendah diri dan sopannya ingin mengucapkan. Ye.. saya nak ucapkan...





Selamat Hari-Hari di Hari Lahir Yang Ke-82








Maaf sebab saya berani wish jauh-jauh saja. Bak kata orang puteh. Secret Admirer. Walaupun entah anda baca ke tak baca ni. Mohon jangan kata saya sweet sebab saya tengah sweat masa tulis ni. 

heeee... srius... ;p


yang pemalu,

@hilmitempoyak

32 comments:

  1. wahh..ade secret admire erkk?? soo sweet the sweat..(^_^)

    ReplyDelete
  2. aduiduiiii~~~~

    so gulaaaaaaa nye dye nie. ahakz! >.<

    ReplyDelete
  3. 82 ke 28 tahun?
    haha! anyway, may Allah bless her. =)

    ReplyDelete
  4. hahaa.. wish dr jauh~ be a gnetlemen bro ;) cakap la depan2

    ReplyDelete
  5. jangan la wish kt sini
    malu saye..
    hiih

    ReplyDelete
  6. cehh.. jiwang tu.. sapa lah insan bertuah tu.. hehehe

    ReplyDelete
  7. siapa tu,,

    bolehlah kasih tahu,,

    ReplyDelete
  8. hahaha.. caya lah!!
    cubaan berani mati nie..

    ReplyDelete
  9. aaaaaaa~
    minat orang tuaaaaaaa
    T____T

    ReplyDelete
  10. As'salam, dulu masa saya umur 6 tahun saya suka makan 'cekedis' walaupun takde lagi jenama tu kuar masa dulu2...yelah ape je kopok saya beli saya anggap 'cekedis' je...

    tapi bila dah umur 20 saya dah tak suka makan dah sebab dah ade cheesekek...fuyoo sedap ooooooo kalah tau ngan 'cekedis' skg...hahaha


    maap ye x tahu nak cakap ape...komen yu kat entri i ari tu memang superb sengales...i pon x tahu nak cakap ape kat yu dah....huhu :P

    ReplyDelete
  11. aaaa tuanyaaaaa ! bukan kita lettew hikhikhik

    ReplyDelete
  12. huyoooo~ stalk orang 82 tahun ke? hehehe

    ReplyDelete
  13. Cinta yang agung kot ne.He2

    ReplyDelete
  14. 82? adakah beliau followers anda yg ke 82..mcm cite davinci code pulak nak kene pikir.. hehe... Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

    ReplyDelete
  15. apa kes wehh minat org umo 81 ni???? :P

    ReplyDelete
  16. yang ke 82? onyang ek? hik3.. malu2 anjing laut pulak dia.. :P

    ReplyDelete
  17. 82? alamak...sebaya nenek sy..hahaha

    ReplyDelete
  18. Ish takyahlah tulis kat blog.. Malu sy tau-

    ReplyDelete
  19. gila tua. kahkahkah

    takpayah lah sampai bersweat beroo. bukan wish ftf pongg. kelaka beteii.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger