tumpang komen

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.4.12 | 67 Comments
Bismillahirahmanirahim...

hehehe.. seperti biasa. ayat intro mesti. hmmm.. dah lama tak update blog ni. dah bersawang dah. Bukan sebab malas ye. tapi sebab tak rajin.

tak ada apa pon nak update. just this week nak komen kat blog orang ja. korang pernah tak dapat komen yang lain dari entry. selalu kan. kan. kan. sebab bukan semua orang yang rajin baca entry. most of them just akan ke shout box.

minggu ni komen panjang yang lain dari entry bakal menjelma di blog anda. Jadi jangan nak pelik sangat la kan. nantikan di blog anda. hehehe.. 

tapi kan. rindu lak kat awek-awek blogger. opssss... ;p


sabar ye. blog anda akan dikentut. so... jangan nak rindu sangat. heee..



yang komen.

@hilmitempoyak.

67 comments:

  1. hahahk^^ dh p bt entry jgn mls2

    ReplyDelete
  2. hahaha..now i know why i got such a great comment from you.. it's fun dude. :D

    ReplyDelete
  3. zatiey pon dh lme x update blog..line lmbt giler kot..


    opss!! jgn kentut kuat2 kat blog zatiey!*amaran keras..haha~

    ReplyDelete
  4. kentut kuatkuat dulu kat sini xp

    ReplyDelete
  5. zzzzzzzzzzzzz.
    zzzzzzzzzzzzzzzzzz.
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

    prutttt.
    eh terkentut

    ReplyDelete
  6. OMG!!!!! ni memang confirm dah tak ade keje ni :P

    ReplyDelete
  7. haha, ape laa awak ni . ingat kan dah kenapa komen panjang panjang pastu macam takde kena mengena je. rupenye gini jadinyee. haha, btw, fun lah! thanks okayy :)

    ReplyDelete
  8. nak ketawa pon ada sebab komen kamu lansung takde sangkut paut dgn entry teman..tapi xpe..teman layanzz!

    ReplyDelete
  9. hahahahaa..sye ingt kamu trsilap komen td..kuang asam btul..haha

    eh,,sye pun tak penah mkn kat kdai tu..sdap sgt ke? mhal je lbih..

    *heee.. :)

    ReplyDelete
  10. patutla belog elie ada bau! rupanya angin kus-kus dari tempoyak!! hahha

    ReplyDelete
  11. cis.. aku punya entry di kentutnya... hahaha

    ReplyDelete
  12. ooo kentut dekat shout box..
    nahh,,amekk aku kentut kat entry ko..hahaa

    ReplyDelete
  13. SALAM, huhuhu just blogwalking? alala..sy suke baca. klu rs nk komen br komen..xder shout pon xpe.sbb sy pon xsuke pkai shout.semak....buat masa inilah,,,next year raasa nk pkai.xtahu lah.

    ReplyDelete
  14. komen awak memang sangat merapu hahahahah ..
    sengal..:p

    ReplyDelete
  15. oh padanlah awak komen ntah pape kt entry saya er. demam kipialu betul la..hahaha...

    ReplyDelete
  16. ceh.. tak boleh blah betul.. btw thanks sharing story fasal kecomelan dan kehilangan ingatan awak di ruangan komen saya.. hehe..:)

    ReplyDelete
  17. padanlah kedai ah chong jual rojak, semua tayar basikal kena curik. haih.

    mak limah melenggang lama sangat sampai ramai gile yang menunggu depan kedainya. sampaikan seveneleven pun terkena tempiasnya.

    punyalah cuba faham komen incek di blog hamba, rupanya incek kentut aje. heh~

    btw, tq singgah blog hamba.

    ReplyDelete
  18. haha.. amboii.. sroh komen.. bjela2 dyer komen kn...huhu btw thank..kuikui.. xmsok tjok pon kmen nyer tuh... >_<

    ReplyDelete
  19. hah dah dpt dah komen2 tak membina tuh..tengkiu la ye sbb wpun komen tak membina tp rajin taip pun dah kire ok la tuh..

    ReplyDelete
  20. hihi bagus betul2..tapi make sure baca entri smpai tau :)

    ReplyDelete
  21. haha..ok..nak balas komen mengarut2 jugak..


    hai! nama sy zatiey. saya sngt comel dan cun. sama cun dgn lisa surihani. kekdg org tertukar antara sy dan lisa surihani. cita-cita saya nk gemuk. hobi sy suke buat ape yg sy suke..hehehe...


    apemcam?ok tak komen mcm ni?

    ReplyDelete
  22. disebabkan tulis dekat nak ngomen tu..

    .....kata zulhilmi kiut rasa mcm nak malas komen.. tapi terkomen jugak.. hohoho

    ReplyDelete
  23. Terima kasihlah sebab hantar resume awk tu. awk paling best sekali...hahaha....

    ReplyDelete
  24. Rindu sama anda punye kentotla... Huahuahaua~

    ReplyDelete
  25. hua hua..dah kena kentut..
    mmg komen xsama dan xberkaitan langsung dengan entri..entri punya pendek gitu mls nak baca eh?hik hik...

    k,selamat berkenalan...:P

    ReplyDelete
  26. Nama saye liyana zahim.. samtime people kol me megan or the full one meganfox.. Fox is serigala.. Aummm aumm.. But i dun like to eat daging ekspeshialy masak kari..
    Berat sy bersamaan ngan berat rikishi darab dengan big show tolak dgn rey mysterio darab ngan dua..
    Sy tadek kete jugek moto jadi sy cume naik KTM je.. Bcoz i feeling2 urban lah u bile naik transit2 segala nih..
    Alaik the joker.. U know the joker? Alah itu yg dlm dark night tu n sometimes i like to eat kacang like i donno how to stop.. So dun give me kacang if not i will makan2 da kacang till kembong..
    Itu sahaje..
    Yipa yippaaa! Hahaha~

    ReplyDelete
  27. ha'ah. patutlah pelik. hahaha. thanks btw. singgah ke blog tak seberapa. tergelak bila bce komen saudare. lain dari entry..

    :)

    ReplyDelete
  28. ouh azam tak rajin lah nie konon ye. kemain panjang komennye..mcm nak wat karangan, tapi baru takat pendahuluan.hahaha :) jom berbalas kentut!! zasss! haha ;p

    ReplyDelete
  29. patut laa komen zul panjang benor.... Rupanya ni keje dia deh...kihkih... :)

    ReplyDelete
  30. saya kalau pegi blog orang tu, saya akan ke shoutbox pastu komen. pastu orang tu datang balik ke shoutbox saya, komen tu ada jugak, tapi tak semua pun. ni saya datang blog awak nak mengomen. hahah :D

    ReplyDelete
  31. hapeee yg kemu merepek ni tempoyakkkk :3

    ReplyDelete
  32. yerr.. patutla ada komen kat blog pasal mak limahla, choki2la.. heran gak. haha.. anyway that was quite entertainingla. :D it made my day. haha.

    ReplyDelete
  33. sy pon mls nak taip2 nih agpon kureng idea sejak mkan semut smalam . haha .

    dtg follow . salam kenal :)

    ReplyDelete
  34. komen terbaik dari ladang....kikiki. comelnesssss!!!

    ReplyDelete
  35. haha..ada juga blogger kelakar mcm ni..awak menarik minat kami semua utk komen sini :)
    btw,blog awak best!

    ReplyDelete
  36. ahahahahahhahahaha...

    no wonder komen pelik! hehehe

    ReplyDelete
  37. HAHAHA.. belog saya dah kena kentut ! :D anyway, tenksss sudi singgah :)

    ReplyDelete
  38. hai tempoyak


    busuknya tempoyak
    kehkeh :P

    ReplyDelete
  39. pergh terkena komen yg panjang hahaha.. komen siap perkenalkan diri lagi tu hehehehe..komen la lagi nanti hahaha.. dipersilakan heheh.. tiada halangan dari saya hehehe :)

    ReplyDelete
  40. Nama saya nur afiqah binti sanusi. Berusia 18 tahun. Lahir di muar, johor. Sekarang menetap di muar juga dan menunggu masa untuk mencari dan menggali ilmu.

    Memasang impian untuk mengikuti program tesl. Berat badan saya 44kg. Tinggi saya 153cm. Hobi saya ialah mengemas rumah dan menyidai baju haha. Saya tak tahu menunggang motosikal.

    Saya pernah memenangi acara lumba laru dari darjah 1 hingga tingkatan 5. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab termakan mayo expired.

    Bleghhhhhhh done

    Ps: OPS TERSILAP COMMENT KE? Tet

    ReplyDelete
  41. x sudi jenguk blogger yg senyap ke~ .hehe..senyap kejap je tao~ =p

    ReplyDelete
  42. Nama sy Nour Adieb.Umo kalo ikut tahun mang m asuk 20 dah.Asal dari tanah.

    Minat sy ialah tunggang kuda kepang,peace :D

    Blanks sy bila baca komen awk,pelik..hehehe

    ReplyDelete
  43. @bella_heuheu RT @hilmitempoyak Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu. Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru. Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip. Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik. Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

    ReplyDelete
  44. patutlah.ingatkan iklan la tadi..rupa-ruanya dah kena kentut ye~~ :p

    ReplyDelete
  45. trima kasih utk komen pngenalan diri anda di entry sy..

    # eh, sy pon slh komen entry kan..hihi

    ReplyDelete
  46. heh patot la mngarut sngt..poningjap eden.Komen lgsung xde kena mngena ngn entri..haha

    ReplyDelete
  47. patutlahhh..sana sini bersepah silap komen :p

    ReplyDelete
  48. inilah pengkomen yang mengomen panjang2 kat entry aku mengalah kan resume. hahaha !

    ReplyDelete
  49. minggu ni komen panjang,minggu depan?

    ReplyDelete
  50. saya rasa terharu sebab bukan saya saja yang mendapat komen panjang tapi sy mengenal seorang lagi blogger yang bagi komen panjang-panjang dan saya suka layan blogger yang berkeadaan seperti ini walaupun teka teki tu saya dah tau sejak saya berusia 3 tahun.kikikiki.rajin sungguh. apa-apa pun tima kasih na sebab melawat.singgah follow kat sini..hihi

    ReplyDelete
  51. hehe.. da kena pun :D
    Kelakor le mung :)

    ReplyDelete
  52. amboiiiiiiiiiiiiiiii . blog aweks2 jer rindu ? blog pakwes2 lak ? hahaha

    ReplyDelete
  53. nice introduction, crazy n freaky ler u..heheh,tq for visiting mine

    ReplyDelete
  54. hehe, rindu awek2 blogger :) sweetnya

    ReplyDelete
  55. rindu aku lah tu? wahhh! haha. kentut busuk! bhahaha :D

    ReplyDelete
  56. da dpt da komen panjang ;p

    copy paste je la tu..haha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger