Bukan salah Aku

ZULHILMI TEMPOYAK | 26.11.11 | 44 Comments
Bismillahirahmanirahim.

saja tunjuk muka dulu
rindu..?? ni atas ni. hadiah dari aku. kalau nak save gambar aku pon takpa. tak kesah. rasanya gambar aku ni. paling kurang pon bleh buat halau lipas ni. hahahaha....

mula-mula sekali. aku ngan rasa bangga beserta hidong kembang kempis ni memohon maap kepada rakan-rakan blogger, follower-follower, tukang like, tukang komen, tukang puji, tukang maki dan seterusnya tidak lupa awek-awek yang disayangi sekalian. mohon maap sebab tak update blog. diharapkan jangan la marah aku. tapi kalau nak tumbuk aku. sila la.... aku rela wajah aku yang comel ni di tumbuk dan di cubit oleh korang. :D
wuaaaa....
bukan salah aku tak nak update blog. ni suma salah sangka. yela. dah bukan salah aku salah sangka la kan. haaa.... paham tak. aku pon tak paham. kompen-kompen la korang pon tak paham. tapi sebenarnya aku tengah cari tempat untuk praktikal ni. bidang aku bisnes finance. kalau sapa-sapa parent yang jadi bos atau penah praktikal bidang ni gtau la na. susah jugak nak cari. ingatkan senang ja.

ad PM kita
tapi ritu ada pegi BN Youth Job Fair. untuk cari tempat intern la. InsyaAllah harap-harap ada la dapat at least satu kan. takde la pening kepala sangat.inilah keadaan kat sana. padat. sampai aku rasa ada orang amek kesempatan sentuh-sentuh tubuh aku ni. :p

ramai macam ni la cari keja.
tapi aku meluat tengok ada sorang artis laki yang datang. jemputan aku rasa. buat sebok macam orang nak sangat kat dia. padahal orang lagi sebok cari keja kat sana.

mahu maki atau puji kecomelan aku tak..?? do tweet me ye. @hilmitempoyak. 
saya jugak mohon maap sebab tak jawab soalan untuk segmen meh menTEMPOYAKkan Zulhilmi tu. mintak maap sangat. tapi janji saya. saya akan jawab. InsyaAllah.


di sini. saya zulhilmi yang kiut. wah... bunyi macam skema lak. mengucapkan selamat tahun baru Hijrah. diharapkan Hijrah kita bukan sekadar ucapan. tp hijrah kita ke arah kebaikan. 

nukilan hensem

Zulhilmi tempoyak

update

ZULHILMI TEMPOYAK | 16.11.11 | 27 Comments

Bismillahirahmanirahim...





dah update blog.

;p


sebok cari tempat nak LI. wuaaa....






Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger