Soalan Satu Umie Artoqiemie Jawapan Satu Zulhilmi

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.10.11 | 36 Comments
Bismillahirahmanirahim

Baiklah. ini adalah soalan dan jawapan untuk segmen meh menTEMPOYAKkan Zulhilmi. kalau sapa yang berminat sila post kat komen kat entry tu je ye.

Soalan yang mendebarkan dari cik puan beso  Umie Artoqiemie.
Nyamukkkkk!!! aku tanya kat kotak komen bulih..

brapa size buah pinggang?haha..
Pertama sekali aku tak paham. nyamuk tu soalan untuk aku ke. cacian ke,  atau pujian untuk aku. nyamuk kan kecik. kalau tulis gajah ke logik la jugak nak puji aku. nak kata kat komen aku ni memang la boleh. memang soh tulis kat komen pon. hihi...
tukang tanya soalan
BTW.   Umie Artoqiemie seorang awek yang kiut tapi tetap tak bleh menyaingi ke KIUT tan aku ni. kalau korang tengok kat profile blogger inilah kata-kata awek ni. cuwit jugak dia kadang-kadang. alahai blushing lettuwww...
Aku tak perlu bias Siti Nurhaliza untuk jadi ohsem, untuk ohsem,aku perlukan kreativiti yang luar dari otak manusia biasa supaya tak terasa biasa. yaw~ 
mengikut kajian saya. beliau mula ad post entry pada 6 julai 2010. tapi baca-baca macam bukan post pertama je. membunuh mencari idea tu.

blog beliau banyak gak cite pasal kehidupan beliau. memang la dah blog beliau tak kan nak cerita pasal aku pulak kan. tapi harap-harap la satu hari nanti dya buat post pasal aku kan. hihihi.. jangan lupa singgah ke blog beliau. http://u-mie.blogspot.com/

baiklah. jawapan aku senang. pertama. saiz buah pinggang aku sebesar penumbuk rasanya. kedua saiz buah pinggang nyamuk sememang sebesar penumbuk nyamuk tu rasanya. ketiga. saiz buah pinggang gajah sememangnya sebesar penumbuk gajah rasanya. 

bleh pakai tak jawapan ni...?? hihi


jawapan ikhlas.


zulhilmi tempoyak

hari selasa baru saya akan jawab soalan pertama.

ZULHILMI TEMPOYAK | 8.10.11 | 25 Comments
Bismillahirahmanirahim.

amacam tajuk aku. dah macam pengunguman apa dah. sekali tengok macam menunjukkan fakta kan. tajuk pon tulis beso-beso. maaf lah. agak sebok sket. dan penyakit malas turun melanda. hihi... mintak maap banyak-banyak sebab tak hap date blog ni. ramai dah sent msg sambil menghemburkan pujian dan cacian tentang isu tak hap date blog. 
hal ini sememangnya mencabar ke kiutan aku.
InsyaAllah. selasa ni aku akan cuba menjawab soalan pertama untuk segmen meh menTEMPOYAKkan zulhilmi. al maklumlah aku kan suka buat-buat sebok. hihi. dan sememangnya pemalas.
untunglah sapa dapat aku.
ok. sekarang aku nak cerita guna gambar ja. hayati la ye sepanjang aku tak dak aku buat apa. junior achievement Business ethic presented by AMCHAM MALAYSIA and in collaboration with ExxonMobil.

yang paling tembam tu aku rupanya.

nak lompat tapi berat

macam blur ja gambar

menggigil nak conduct pon.
tah la nak tulis apa
tolong jangan tengok lemak
tembam nya aku. geram dol.
rasanya korang tau aku yang mana
ehem... nak ngorat.
ni la champion nya.
amacam. 1st place tu. tapi satu team la.
ni la aktiviti minggu lepas. jangan la awek-awek serta bro-bro sekalian  marah ye. apapon thanks to AMCHAM dan ExxonMobil sebab bagi aku jadi peserta. untung oo0o. sebab 3 universiti ja. UKM, UM n UiTM. lepas tu setiap universiti hanya 30 pelajar je.
i`m one of it.
kat situ kami banyak belajar tentang ethic dalam dunia bisnes. menggigil aku kalau nak present apa. sebab tu aku tak present. n tak banyak idea sangat sebab it is been conducted using fully english. haa.. tengok. pelat UK aku dah kluar dah.

Alhamdulillah. my team won 1st place dalam presenting idea tentang new business dalam baju. we have cant with brilliant ideas dan komitmen as a famili. fuh. pertama kali aku datang program yang rasa betol-betol macam group of famili. Group table 3.
rasanya suara aku paling kuat taim menang ja. taim soal jawab. senyap. hihi
korang tengok 3 gambar terakhir tu. ala. yang gambar awek tu. rasanya aku ada harapan tak nak ngorat. adeh. rasa malu-malu kucing lak nak tulis.
kalau korang ada tips bagi la. teringin gak nak ngorat.
selasa ni aku hap date segmen ye. sori sangat ye guys.


karangan tak berada nak best dari

zulhilmi tempoyak

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger