Al-Fatihah

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.12.11 | 29 Comments
Bismillahirahmanirahim.


Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan mati. Kami akan menguji kamu dengan keburukan dan kebaikan sebagai cobaan (yang sebenar-benarnya). Dan hanya kepada Kamilah kamu dikembalika.  (Surah Al Anbiyaa : Ayat 35)

Allahyarham Rara Zikry. Sebelum itu, Saya ingin curi masa anda 3 minit untuk sedekah Al-Fatihah kepada Allahyarham Rara Zikry dan juga kepada saudara-saudara seIslam kita yang telah kembali bertemu Allah. Semoga Allahyarham ditempatkan bersama orang yang beriman.







sila baca semula blog ni selepas 3 minit ye. :)







Zarith Nadhira Binti Mohamad Zikri (Rara Zikry) mungkin ada yang mengenali dan ada yang tidak. dan mungkin ramai yang tertanya-tanya sekarang ini siapa? bagaimana? dimana? adakah? apakah? bilakah? biar video ini menterjemahkan segalanya.



Wahai kiranya kematian itulah yang menyelesaikan segala sesuatu. (Surah Al Haaqqah ayat 27)
Apa yang ingin saya ingin dikongsi disini ialah inilah yang dikatakan Allah dalam surah Yassin ayat 82.
sesungguhnya keadaan-Nya apabila Dia mengkehendaki sesuatu hanyalah berkata kepadanya "Jadilah! maka terjadilah ia".
Semoga keluarga Allahyarham tabah dan sentiasa mendoakan. Sesungguhkan Allah lebih menyayangi Allahyarham. yang penting doakan dan sentiasa sedekah Al-Fatihah untuk Allahyarham. :')




Sumber Kajian :










btw. maaplah saya tak reti nak buang lagu ni macam mana. mungkin mengganggu mood. sebab kawan saya yang tolongkan buatkan blog ni. hihihi... somebody pls help...

perkongsian ikhlas.

zulhilmitempoyak

29 comments:

  1. pegi kat page element tuk delete lagu tu..dekat settings tak silap..xpun sy rase terus delete dkt box lagu tu..^^

    ReplyDelete
  2. Al-Fatihah untuk arwah...:(



    oh yer untuk delete lagu tuh senang jer cik zul,

    1. pergi ke Dashboard
    2. click Design
    3. cari code untuk box lagu tuh, (HTML/Java Script) ase nye kat bawah sekali kot...
    4. click Edit kat box lagu tuh and remove...pastu save ,dahhh finish...hehehhe



    p/s: fuh..nak upah!

    ReplyDelete
  3. alfatihah utk arwah...

    x semua org bertuah dpt mati dlm keadaan normal.. al fatihah sekali lg...

    ReplyDelete
  4. al fatihah kat arwah
    sedih dengar kisah die

    pst utk buang lagu tu
    pergi kat DESIGN-->Page ELement-->pastu delete gadget yang lagu tu

    ReplyDelete
  5. alfatihah..

    err..ika ta kenal pun beliau la..sape ye??

    ReplyDelete
  6. alfatihah..

    err..ika ta kenal pun beliau la..sape ye??

    ReplyDelete
  7. Alfatihah ilaiha. May Allah shower her with Rahmah and Barakah. The real life... is after death.

    ReplyDelete
  8. tak kenal sangat. tp alhamdulilah ada masa yg byk untuk sedekahkan al-fatihah. tak sampai 3 minit pun kawan kawan ku sekalian.

    ReplyDelete
  9. semoga arwah ditempatkan dlm org beriman disana

    ReplyDelete
  10. al fatihah buat arwah..
    rmai juga y cte psl arwah..

    pss : awk org penang ke?

    ReplyDelete
  11. innalillahiwailaihirajiun..
    takziah kpd keluarga allahyarhamah :'(

    ReplyDelete
  12. sedih je bila baca kisah dia :(
    al-fatihah. semoga arwah ditempatkan dlm org beriman.

    ReplyDelete
  13. Al-fatihah buat arwah..
    takziah buat keluarga arwah..

    ReplyDelete
  14. al-fatihah~ sgt sedih tgk keadaan die...dlu sgt aktif dan cantik, tetiba sakit dan akhirnya meninggal~

    ReplyDelete
  15. laa awat tak habaq mai?hehehe..;p

    pulau ke seberang perai?hihi..da blk dr penang da...bkn dpt jmpa pon..hahhaa..;p..dun worry..kekeke

    ReplyDelete
  16. taw dia ni sakit tp tak taw dah meninggal:)
    al-fatihah

    ReplyDelete
  17. @nurul syuhada azilan :

    keperibadian yg mana ye cik..;p


    @Anonymous :

    thanks. no name. anda agak pakar blog ni knp xde nm. huhu


    @Nana BamBam~ :

    Al-Fatihah.

    thanks ye. upah nye nnt la ble2 kte date. ;p


    @rahman :

    Al-Fatihah.
    btol tu. apa yang kita perlu ialah berdoa agar kita mati dalam iman dan Islam.



    @Lea Isnawi :

    Al-Fatihah.
    itu la. arwah sorang yang kuat.

    btw. thanks for the hint. :D

    ReplyDelete
  18. @cik ika :

    Al-Fatihah.

    sy pon xknl gak. tp bleh view la video tu. :)

    Al-Fatihah.

    sy pon xknl gak. tp bleh view la video tu. :)

    saje post dua kli sbb awk komen dua kali. hihihi


    @Nurul ain :

    Al-Fatihah.


    @Kartini :

    Al-Fatihah. doakan smoga semua umat Islam kita ditempatkan di syurgaNya.



    @Rtp Farra Arisha :

    Al-Fatihah.


    @ILA HonEyBuNNy :

    Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  19. @rara pinkmafia :

    Al-Fatihah buat arwah.


    @Hanie_Dew :

    Al-Fatihah. mmg xsmpai dua minit. tp sambil mmbc smbil ingat. yang mati itu pasti. :)


    @Pendamba Mawar :

    Al-Fatihah.



    @hamzah ian :

    Al-Fatihah. semoga arwah ditempatkan dlm org beriman disana


    @Juliet_iRa~" :

    Al-Fatihah. InsyaAllah. sama2 la kita berdoa.

    ye sy org penang. :)

    ReplyDelete
  20. @Nur Aischa :

    Al-Fatihah.

    takziah jugak.


    @alyaclumsy :

    Al-Fatihah.semoga arwah ditempatkan dlm org beriman.

    InsyaAllah.


    @Kaca mata :

    Al-Fatihah.
    takziah buat keluarga arwah..


    @~ayusleeping~ :

    Al-Fatihah.
    kuasa Allah kn. InsyaAllah disana ad tempat terbaik untuk arwah.


    @Juliet_iRa~" :

    kan dah tulis kat profile tu. hihih..

    dalam pulau kat area qb tu je. kol la nk jmpk.
    tp kna blanja la..;p


    @Shaheila Nooraisah :

    Allah lebih sayangkan arwah. :)

    ReplyDelete
  21. innalillahiwailaihirajiun..
    takziah kpd keluarga allahyarhamah :'(

    maaf ye..emy mcm terlambat, tapi siape rara zikry nie ye?

    ReplyDelete
  22. baca blog tompoyak ni baru tau pasal rara. giler kuno laaaa sy -.-

    ReplyDelete
  23. @emy zulaiha :

    emy bleh tgok je kat video tu... hamba Allah yg diuji. :)


    @cik bell (: :

    erk....agak la..;p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger