Bukan salah Aku

ZULHILMI TEMPOYAK | 26.11.11 | 44 Comments
Bismillahirahmanirahim.

saja tunjuk muka dulu
rindu..?? ni atas ni. hadiah dari aku. kalau nak save gambar aku pon takpa. tak kesah. rasanya gambar aku ni. paling kurang pon bleh buat halau lipas ni. hahahaha....

mula-mula sekali. aku ngan rasa bangga beserta hidong kembang kempis ni memohon maap kepada rakan-rakan blogger, follower-follower, tukang like, tukang komen, tukang puji, tukang maki dan seterusnya tidak lupa awek-awek yang disayangi sekalian. mohon maap sebab tak update blog. diharapkan jangan la marah aku. tapi kalau nak tumbuk aku. sila la.... aku rela wajah aku yang comel ni di tumbuk dan di cubit oleh korang. :D
wuaaaa....
bukan salah aku tak nak update blog. ni suma salah sangka. yela. dah bukan salah aku salah sangka la kan. haaa.... paham tak. aku pon tak paham. kompen-kompen la korang pon tak paham. tapi sebenarnya aku tengah cari tempat untuk praktikal ni. bidang aku bisnes finance. kalau sapa-sapa parent yang jadi bos atau penah praktikal bidang ni gtau la na. susah jugak nak cari. ingatkan senang ja.

ad PM kita
tapi ritu ada pegi BN Youth Job Fair. untuk cari tempat intern la. InsyaAllah harap-harap ada la dapat at least satu kan. takde la pening kepala sangat.inilah keadaan kat sana. padat. sampai aku rasa ada orang amek kesempatan sentuh-sentuh tubuh aku ni. :p

ramai macam ni la cari keja.
tapi aku meluat tengok ada sorang artis laki yang datang. jemputan aku rasa. buat sebok macam orang nak sangat kat dia. padahal orang lagi sebok cari keja kat sana.

mahu maki atau puji kecomelan aku tak..?? do tweet me ye. @hilmitempoyak. 
saya jugak mohon maap sebab tak jawab soalan untuk segmen meh menTEMPOYAKkan Zulhilmi tu. mintak maap sangat. tapi janji saya. saya akan jawab. InsyaAllah.


di sini. saya zulhilmi yang kiut. wah... bunyi macam skema lak. mengucapkan selamat tahun baru Hijrah. diharapkan Hijrah kita bukan sekadar ucapan. tp hijrah kita ke arah kebaikan. 

nukilan hensem

Zulhilmi tempoyak

44 comments:

  1. siapakah artis jemputan tu? nak tahu jugak. wuahaha
    gud luck dalam mencari pekerjaan okay :D
    Blog Mohd Zakwan :)

    ReplyDelete
  2. sapa artis jemputan tu?
    femes ke beliau?

    ReplyDelete
  3. nt nk simpan gmbr zul letak dlm almari..ktenye ley wat halau lipas kn3..heheh

    ReplyDelete
  4. kehkeh.bajet :p
    moga2 dpt pekerjaan.

    ReplyDelete
  5. smoga dpt tempat utk melakukan praktikal :)
    btw,salam maal hijrah jiga ^^

    ReplyDelete
  6. nape jeles plak?hehe..g wat vektor ngan gf jg..kekeke..;p

    ciitt perasan je org nak sntuh2 bdn dia..hahaha..

    ReplyDelete
  7. salam maal hijrah..

    ohh ko g eh ritu...aku xg pun sebab komfom2 orang ramai..eheheh

    ReplyDelete
  8. hehe, i'm not dropping by here for a few months..emm, anyway, salam maal hijrah kembali! :) hijrahkan diri, hijrahkan minda~

    ReplyDelete
  9. wahhh,leh laa simpan pic tue tok halau lipas. hehe ;p

    owhh,sape artis tue ?femes sangat ke ?


    salam maal hijrah jugak :)

    ReplyDelete
  10. haha.. sape artis tu? salam maal hijrah :)

    ReplyDelete
  11. oh hari tu pon nana ade gi cari keje kat BN youth job fair...apply 4 -5 tempat..harap2 dapat 1..huhuhu

    ReplyDelete
  12. artis jemputan tu bukan ko kan?haha

    ReplyDelete
  13. salam maal hijrah~ ^^
    smoga dipermudakan segala~

    ReplyDelete
  14. 1st time here

    klakar jugak je kamu ini
    hahaha

    ReplyDelete
  15. kiut comey lotey zulhilmi. KAH KAH KAH ;)

    ReplyDelete
  16. sape artis 2...nak tau nak tau..hihiih

    ReplyDelete
  17. Hi! I found your blog and it’s gorgeous! I like your sense of style!!Nice photos!

    Fox House giveaway on my blog!
    Take a look and maybe follow?: Cosa mi metto???

    ReplyDelete
  18. dah ada dpt call utk intern?hee..

    all da best k..

    bape sem lagi nk abis?

    ReplyDelete
  19. gOOD Luck .
    mu kentut kT BLOG fara an,ni hembusan angin kuat kat sini..bhahaha :D

    ReplyDelete
  20. salam maal hijrah gakk...
    so, skang da dpt lom tmpt nak wt intern?

    ReplyDelete
  21. tak pegi sana pun.ermm rugi ni^^


    follow sini^^

    ReplyDelete
  22. kemain sibuk dia ni hah~

    selamat thn baru!

    ReplyDelete
  23. ok kiut sgt la ye^^

    so dpt keje tak? dpt tmpt prktikel dah ke?

    ReplyDelete
  24. Ola.., u sign up la kat job street or yang sewaktu dengannya.It works tau.=)

    ReplyDelete
  25. @Mohd Zakwan :

    thanks bro. aku pon xtau la spe artis jemputan tu. xhensem pon. tu masalah utamanya. hihihihi....


    @SoLy SoLicious :

    erk...tu mmg ternaek sndri..hahaha... :D


    @Lea Isnawi :

    ntah. xknl pon. xde la femes mn pon. tp dok buat srabut ja. hahaha


    @cik ika :

    thanks ika. sudi gak smpan kan. simpan dalam wallet ye..hahahah..
    sweet nyewww...;p


    @syafiqakarim :

    mn cukop bajet. hahahaha....Ameen. InsyaAllah akan dapat. hihihi...


    @Atiqah Wadiah :

    Ameen. InsyaAllah dapat. thanks. hihih...
    btw jiga tu apa...hahahak

    ReplyDelete
  26. @Pendamba Mawar :

    thanks bro. blushing dah ni..hahahahaha


    @Juliet_iRa~" :

    hahaha...terbuat sndri..ni blog ni la..hahaha...btol...ramai kot amek kesempatan. masok tmpt tu bau perfume kluar bau peluh. hahahaha


    @laskar pelangi :

    bleh la sbb dpt beg byk... hahaha


    @iszieylyanziy :

    sakan tu mmg sronok pon..hihihi


    @ILA HonEyBuNNy :

    Salam Maal Hijrah jugak. mesti pg. wajib. sbb pluang. hihih...ssh nk dpt mcm tu.. :D


    @Rtp Farra Arisha :

    yeke. blog ni pon dah berbulan x di hapdate. hahaha
    btw. Salam Maal Hijrah jugak. :D

    ReplyDelete
  27. @Noraien :

    klu nk simpan dalam wallet pon di alu2 kn..hahahak...
    xde la femes pon. hensem pon x..;p
    Salam Maal Hijrah jugak ye awk. :D


    @Asyila Zainuddin :

    Salam Maal Hijrah jugak. :D
    ntah la. artis prasan femes. hihihi


    @~Nana BamBam~ :

    yeke. apsal x jerit ke pggl nm zulhilmi yg kiut ni. klu x dah bleh jmpk..hihi...
    wish good luck la 4 both of us.. :D


    @Nadzirah K. :

    Salam Maal Hijrah jugak. :D


    @onie :

    erk...bakal kot..hahahahak...

    ReplyDelete
  28. @~SaL IjOu~ :

    Salam Maal Hijrah jugak.. :)
    Ameen. thanks. :D


    @IZNIE :

    nnt datang la bertime2 lg ye...hihihi...
    xde la klakar sgt..
    ehhh....tp tb2 terblushing ni..hahahahaha


    @BENA :

    thanks. dah tau dah..hahahaha. :D


    @Ct Aja :

    amboih dia. bab gosip no.1. hahaha...
    ntah la xtau nm beliau.. hihi xpemes la kesimpulannya..;p


    @Cik tikah :

    erk..fakta tu..hahahaha..;p

    ReplyDelete
  29. @Fabrizia :

    Thanks. u really have a nice blog too.. :D
    erk...do u really understand my words.
    r u main post je.. :D


    @Juliet_iRa~" :

    blom lg. wuaaaaa...
    final year. sem 5 pljar ukm. ;D


    @Farah Azurah :

    thanks fara.
    fine la kan. apsal fara kentut bau telo ni..hahaha busuk nyewwww..;p


    @mieza :

    Salam Maal Hijrah jugak. :)
    blom...huhu..tlg...


    @Woofer Storm :

    tu la. agak rugi spe yg xpegi.
    btw. thanks. ;)

    ReplyDelete
  30. @dhiera :

    sebok la. nak kawen la 3,4,5 tahun lg..hahahak..
    selamat tahun baru jugak. :D


    @Saiazuan :

    thanks bro..hihihi...
    hopefully.. :D


    @El-Janna :

    erk...org yg kt sy kiut..hahaha
    blom...huhu...ad tmpt mn2 ke..??


    @EZAN IDMA :

    thanks hampa. tp xdapat lg. camne nk praktikal..;p


    @Arra Jasmy :

    tp dye ad tmpt utk praktikal gak ke u..??
    pls...help2.. :D

    ReplyDelete
  31. salam maal hijrah..good luck untuk praktikal..

    ReplyDelete
  32. salam maal hijrah..good luck untuk praktikal..

    ReplyDelete
  33. owh..fengsan bagun fengsan lagi aku baca entry ni byk perkataan comel.

    hahahahaha..

    ReplyDelete
  34. @nasha sanza :

    thanks awk.

    thanks awk.

    sbb dua kali post..hahak


    @Hanie_Dew :

    hahaha...xrs diri comel gak ke..hahak

    ReplyDelete
  35. Tak rasa.orang lain rasa.hahahaha

    ReplyDelete
  36. siapakah artis jemputan tu? nak tahu jugak. wuahaha gud luck dalam mencari pekerjaan okay :D Blog Mohd Zakwan :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger