Soalan Satu Umie Artoqiemie Jawapan Satu Zulhilmi

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.10.11 | 36 Comments
Bismillahirahmanirahim

Baiklah. ini adalah soalan dan jawapan untuk segmen meh menTEMPOYAKkan Zulhilmi. kalau sapa yang berminat sila post kat komen kat entry tu je ye.

Soalan yang mendebarkan dari cik puan beso  Umie Artoqiemie.
Nyamukkkkk!!! aku tanya kat kotak komen bulih..

brapa size buah pinggang?haha..
Pertama sekali aku tak paham. nyamuk tu soalan untuk aku ke. cacian ke,  atau pujian untuk aku. nyamuk kan kecik. kalau tulis gajah ke logik la jugak nak puji aku. nak kata kat komen aku ni memang la boleh. memang soh tulis kat komen pon. hihi...
tukang tanya soalan
BTW.   Umie Artoqiemie seorang awek yang kiut tapi tetap tak bleh menyaingi ke KIUT tan aku ni. kalau korang tengok kat profile blogger inilah kata-kata awek ni. cuwit jugak dia kadang-kadang. alahai blushing lettuwww...
Aku tak perlu bias Siti Nurhaliza untuk jadi ohsem, untuk ohsem,aku perlukan kreativiti yang luar dari otak manusia biasa supaya tak terasa biasa. yaw~ 
mengikut kajian saya. beliau mula ad post entry pada 6 julai 2010. tapi baca-baca macam bukan post pertama je. membunuh mencari idea tu.

blog beliau banyak gak cite pasal kehidupan beliau. memang la dah blog beliau tak kan nak cerita pasal aku pulak kan. tapi harap-harap la satu hari nanti dya buat post pasal aku kan. hihihi.. jangan lupa singgah ke blog beliau. http://u-mie.blogspot.com/

baiklah. jawapan aku senang. pertama. saiz buah pinggang aku sebesar penumbuk rasanya. kedua saiz buah pinggang nyamuk sememang sebesar penumbuk nyamuk tu rasanya. ketiga. saiz buah pinggang gajah sememangnya sebesar penumbuk gajah rasanya. 

bleh pakai tak jawapan ni...?? hihi


jawapan ikhlas.


zulhilmi tempoyak

36 comments:

  1. aishhh terbatuk rasa..ada yg sebut GAJAH byk kali laa kat sini..
    si umie mmg cuweet pn..HAHA

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Bestnya jawapan :p Umie tu comel laa :D

    ReplyDelete
  3. hahaha,,sengal,,tp die mmg comey pon

    ReplyDelete
  4. umie gelfrengg mat lufthi,kikiki.

    say what2x ohsemm

    ReplyDelete
  5. mcm x ikhlas aje ak nengok jwbnye..haha

    ReplyDelete
  6. memang boleh tanya apa-apa ke macamana kat sini ? borak pasal buah pinggang pula, haha.

    ReplyDelete
  7. kiut miut ummie. simple tapi dia buat hidup dia penuh "warna". ;)




    p/s: agak2 soalan aku tahun ke berapa kau jawab kan.

    ReplyDelete
  8. bestnya jadi cantek, -_-"

    terus up entry.. T_T

    ReplyDelete
  9. hehe.. mcm2 la kamu nie.. btul la rse jwpn tu.. hehe

    ReplyDelete
  10. chumel aweks tuh x nak ngorat ke?
    nie soalan aku plak. haha

    ReplyDelete
  11. Salam kenal..

    Chomelnyaa Umie tuh ...:)

    Followed :)

    ReplyDelete
  12. kau up entry pasal aku ke? muahahahaha.. dang!! >.<“ malunyaaaaa..terima kasih.. aku terharuuuu :’) awww

    ReplyDelete
  13. jawapan kau macam nak tumbuk aku je? haha.

    ReplyDelete
  14. hahahahaha!soalan dengan jawapan macam nak kasi tumbuk je kan,haha

    ReplyDelete
  15. kalo nyamuk ngn gajah x reti menumbuk? camno nak ikut saiz pinggang? haha

    ReplyDelete
  16. hahaha..bagus jawapan tu..

    aii awek..ngorat boley.. :)

    ReplyDelete
  17. yelahhh kau sorang jelah kiut aku jelah yang hensemnya takde oraghang lain dahh . aku je yg hensemmm

    ReplyDelete
  18. umi singgah nak ucapkan selamat hari raya haji buat zul sekeluarga :)

    ReplyDelete
  19. si umie ni mmg kiut..entry dia pun best2..hehe

    ReplyDelete
  20. IEQAH :

    sori....mmg sje nk pggl pon...hahaha...sweet kn kami kan..haha


    Nany :

    mmg la...sbb tu sy nk ngorat umie..haha


    Afaf CyNofa :

    kami mmg swit pon..hahaha


    nini :

    behave2....gelak trok tu..haha



    Asyila Zainuddin :

    blog sy ngan umie mn best lg..?? hahahakk..


    Cik Suheela :

    smpai hati kan kata kat kami mcm tu...hahahaha
    touching ni..;p

    ReplyDelete
  21. @Nadzirah K. :

    bleh pkai ape ek..hahaha


    @hamzah ian :

    sy comei lg ok...hahaha


    @iszieylyanziy :

    sume puji umi ni knp..hahaha


    @miratun madihah :

    gelfren matlutfi..???tros rs down...haha


    @widiea azira :

    cun ke best..?? hahahah


    @SoLy SoLicious :

    aku jawab ngan sepenuh hati ni..hahaha

    ReplyDelete
  22. @syada :

    puji umie je...wuaaaa.....


    @Aimi Rosli :

    buah pinggang..?? erkk....


    @nurul syuhada azilan :

    that y sume minat dye..hahaha..
    nnt kami jawab na soalan hampa..jgn riso..hahahaha


    @NuR 'aQiLaH :

    anda pon cantik.. :D


    @ChocStrawberries :

    ad betul salh ke..hahaha


    @azalia hjsalleh :

    mmg nk ngorat...tp dah comel mcm dya konpem2 la ad dah kan...wuaaa.....;p

    ReplyDelete
  23. @nelly s :

    sy kn..?? thanks...hahaha


    @BeloG MTT :

    hahahahahaha...slm knl...comel sy x..?? thanks..:D


    @nurul syuhada azilan :

    that y sume minat dye..hahaha..
    nnt kami jawab na soalan hampa..jgn riso..hahahaha


    @onie :

    thanks nk tumbuk...sweet je rs..hahaha


    @hyz :

    hahahaha....lawan dl tgok camna..;p


    @Marcella :

    ait2....aku nk ngorat dl...hahahaha

    ReplyDelete
  24. @Umie Artoqiemie :

    yela....tgok.. komen ni hampa sorang2 ja...hahaha...

    terharu la sgt...ble nk blanje..??

    xnk terharu ja..hahahak

    lebeh kurang nk tumbuk la..;p

    ReplyDelete
  25. @ekabukanmakcikkau. :

    hahahaah...mcm xpuas hati je ni..;p


    @My Life's Journey :

    thanks...hihihi..walaupon dah lama..jmpt la dtg rumah..;p



    @Norlida Ramli :

    hehehe...sbb tu mnt umie tu..;p


    @.diannorhayati. :

    hahahaha....org jawab sepenuh hati tau tu....;p


    @Nurul Iman Rosman :

    thanks....btw..kiut gak anda..hahaha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger