hari selasa baru saya akan jawab soalan pertama.

ZULHILMI TEMPOYAK | 8.10.11 | 25 Comments
Bismillahirahmanirahim.

amacam tajuk aku. dah macam pengunguman apa dah. sekali tengok macam menunjukkan fakta kan. tajuk pon tulis beso-beso. maaf lah. agak sebok sket. dan penyakit malas turun melanda. hihi... mintak maap banyak-banyak sebab tak hap date blog ni. ramai dah sent msg sambil menghemburkan pujian dan cacian tentang isu tak hap date blog. 
hal ini sememangnya mencabar ke kiutan aku.
InsyaAllah. selasa ni aku akan cuba menjawab soalan pertama untuk segmen meh menTEMPOYAKkan zulhilmi. al maklumlah aku kan suka buat-buat sebok. hihi. dan sememangnya pemalas.
untunglah sapa dapat aku.
ok. sekarang aku nak cerita guna gambar ja. hayati la ye sepanjang aku tak dak aku buat apa. junior achievement Business ethic presented by AMCHAM MALAYSIA and in collaboration with ExxonMobil.

yang paling tembam tu aku rupanya.

nak lompat tapi berat

macam blur ja gambar

menggigil nak conduct pon.
tah la nak tulis apa
tolong jangan tengok lemak
tembam nya aku. geram dol.
rasanya korang tau aku yang mana
ehem... nak ngorat.
ni la champion nya.
amacam. 1st place tu. tapi satu team la.
ni la aktiviti minggu lepas. jangan la awek-awek serta bro-bro sekalian  marah ye. apapon thanks to AMCHAM dan ExxonMobil sebab bagi aku jadi peserta. untung oo0o. sebab 3 universiti ja. UKM, UM n UiTM. lepas tu setiap universiti hanya 30 pelajar je.
i`m one of it.
kat situ kami banyak belajar tentang ethic dalam dunia bisnes. menggigil aku kalau nak present apa. sebab tu aku tak present. n tak banyak idea sangat sebab it is been conducted using fully english. haa.. tengok. pelat UK aku dah kluar dah.

Alhamdulillah. my team won 1st place dalam presenting idea tentang new business dalam baju. we have cant with brilliant ideas dan komitmen as a famili. fuh. pertama kali aku datang program yang rasa betol-betol macam group of famili. Group table 3.
rasanya suara aku paling kuat taim menang ja. taim soal jawab. senyap. hihi
korang tengok 3 gambar terakhir tu. ala. yang gambar awek tu. rasanya aku ada harapan tak nak ngorat. adeh. rasa malu-malu kucing lak nak tulis.
kalau korang ada tips bagi la. teringin gak nak ngorat.
selasa ni aku hap date segmen ye. sori sangat ye guys.


karangan tak berada nak best dari

zulhilmi tempoyak

25 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. pergh..ade hati nak ngorat.. aweks aweks kau rogayah,zabedah, rokiah, siti sameon kau nak campak mane. kang terlopong diorang kene talak. hahhaha ;)

    ReplyDelete
  3. bce blog ni mesti tergelak2.spell ape mung letak hah?? :p

    ReplyDelete
  4. eceh..bnggo kau errr.btw thniahhh2 ler.proud to be tmpoyak.harhar

    ReplyDelete
  5. uittttttt nak tiga skali ke.......kikikiki

    ReplyDelete
  6. aku ada tips nak ngorat camne , haha

    ReplyDelete
  7. tahniah sbb mmg tempat pertama....hehe

    ala...nak tips ke...kekkekekke

    ReplyDelete
  8. best presentation tu ...
    tahniah! :)

    ReplyDelete
  9. tahniahh yowwww besst presentation tuh. asal xdek best presenter jek.?? tettttt

    ReplyDelete
  10. congrats. mcm best je.. lama kot tak presentation..huhuu

    ReplyDelete
  11. Waa.. Congrats yea... Nak ngorat awek tu? Ayat power ada ke? Hhee

    ReplyDelete
  12. Kalau gentle pi la approach die, hehehe.

    ReplyDelete
  13. wahh.. tahniah!
    semoga ilmu yg dapat tu amat bermanfaat. standard la kan bile kena jawab soalan je semua nak tunduk muka. hahaha

    ReplyDelete
  14. nurul syuhada azilan :

    HAHAHA....awek2 kn perlukan kawan2...;p


    fadh leyanie :

    thanks....sy bkn buat ape sgt pon..haha


    chemay :

    yg kiut tu...yg ngah tulis2 tu..hoho


    Miss A :

    hahaha...yeke....xrs mcm lawak sgt pon...hihi...


    Sarah Mohd Saleh :

    thanks....proud ke..??hihi

    ReplyDelete
  15. Ct Aja :

    hahaha...xde la..yg dpn skali tu..;p


    Fara E's :

    mn...?? share2..hihi


    ILA HonEyBuNNy :

    hahaha...thanks..
    nk la...ad ke..??;p


    ♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ :

    ngah mencuba ni..kenyit mata tak reply2 pon..haha


    Acik :

    thanks...rzeki taim tu kot...hihi

    ReplyDelete
  16. Mya :

    mn ad sebok..sje la mnyebokkan diri..hihi


    yan_n.i.m :

    hahahaha....xreti nk ckp la...tu group pnye...mrasa la gak hadiah 1st place ni. hihi


    SWEETSYAZA :

    hahahaha...present dpn org puteh...tp bkn sy la..;p


    A retarded kitty :

    yg pling kiut..hahaha...yg ngah menulis kat white board tu..

    ReplyDelete
  17. msredcheesecake :

    hahahah...br nk blaja ngorat la ni..;p
    btw. thanks..hihi


    Eyra. :


    hahaha...ngah try la ni...tp x cukop power..;p


    dhiera :

    thanks...hihi...hahahatunduk muke tu sll kn..;p

    ReplyDelete
  18. asfarina fatin redzuan :

    erk...blushing...hahaha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger