sedap beromen nye pon

ZULHILMI TEMPOYAK | 9.9.11 | 66 Comments

Bismillahirahmanirahim.

tahukah anda. harap-harap xde la orang nak mengamok kat aku sebab tajok ni 18 sx lg ye. tapi jangan riso. aku dah tapis-tapis dah. tima kaseh kepada semua yang dah komen post lepas. tima kaseh sangat. 
tak mungkin gambar aku.
saya zulhilmi yg kiut serta awek-awek sy iaitu fatin lyana, nurain syuhada, cik sengkuang, cik epal, pasha sanda, norul danish, liyana jasmi, adura, pergh... tiba-tiba rasa ramai ni.  mengucapkan terima kaseh sbb anda masih besama blog ni. <3  opss... tercurang sudah.


aku tak pandai lukis. jadi baca ni jadi la ye.

sebelum seronok.

laki gelojoh berkata
ala. u. pelisss. sekali ni je i mintak dari u. lepas ni i tak mintak ape dah. pelisss.
gadis ala-ala ayu pon kata
ok. tapi. jangan ganas sangat. sakit. n pastikan safety first  tu u pakai.


semasa seronok

laki gelojoh berkata
sayang. u taknak try lagi ke tengok kesetiaan i. kekuatan sebenar i.
gadis yang ala-ala ayu berkata.
i dah lama tunggu u ajak i sayang. tp ingat. tak mo tembak dalam tau. love u baby


selepas seronok

laki gelojoh yang dah kendur berkata
weh. aku rasa bukan aku la bapak anak dalam perot ko tu. ingat aku tak tau ko pon bukan romen ngan aku sorang.
gadis yang ala-ala ayu sambil muka macam doremon berkata
ehh. dulu. masa u ramas. u gigit. u picit. u tusuk. u cakap u nak jaga i sampai i bekedut. skrg u nk baby ni bleh becakap baru u nak ngaku.
gambar pa ni ye. macam menarik je.
macam tu la dunia kita kan. yang baek hati tu ramai. smpai badan dorang pon sanggup bagi. bagi kat aku pon aku nak.  ehem... cuba la badan tu g buat bisnes ke. yela bisnes tanam-tanam kan ad pengunaan badan gak. hihih.. yellow btol.


sekarang dah kembung perot baru la nk tweet cari dokter. baru la nak wall to wall kat facebook tnya camna nk gugurkan janin.baru la kau nak YM pakar-pakar motivasi. baru la ko nak skype dengan operawifree tu.

kenapalah awek-awek yang cantik n ala-ala ayu ni pilih laki macam tu. aku a.k.a zulhilmi yang kiut ni tak nak lak dorang pilih jadikan pakwe ke suami ke. at least jadikan pembantu rumah pon jadi la.

ingat aku jeles sebab tak dapat ka. erk...rasa nya jeles sket je kot. seket je ye. ala. bukan apa barang aku untuk bini aku ye. erk... jangan berpikiran kuning. maksud aku barang peribadi macam keta ke. rumah ke. camtu la.
apa pon korang pikir la sendiri maksudnya ye. dah besa panjang semua nya.
sekarang ni aku dok pikir nak siapkan borang kot-kot esok ad blogger yang request nak jadi awek n tros bini aku. hahahaha....



tomahan ikhlas

zulhilmi tempoyak.



66 comments:

  1. ok mai datang minang (=

    ReplyDelete
  2. nafsu dah bermaharajalela kat dlm diri...

    ReplyDelete
  3. Hahaha...
    cantik je tpi otak tak de nk buat ape...
    By the way, tempoyak, baru je dpt comment ni..hehehe....

    ReplyDelete
  4. ishk2,, dah besaq rupanya!! anak sapa lah nie.. pandai buat karangan,, :)

    ReplyDelete
  5. nanti dh siap borang tu, pas kat aku ye
    nak isi

    ngeh3

    ReplyDelete
  6. byk pompaun mudah terpedaya ngn kate2 laki . hihuhuhu

    ReplyDelete
  7. carilah lelaki yang tak pandang nafsu! memang payah tapi sebenarnya ada!

    ReplyDelete
  8. mintak dijauhkan chemay dari benda bukan2 macam tuh.
    amin
    :(

    ReplyDelete
  9. apa la nak jadi remaja zaman sekarang kan...ish3..

    haha...tu ada salah org minta masuk pinang dah tu..ngeh3..

    ReplyDelete
  10. mintak simpang so that benda ni tak jadi. yang part borang tu tak bole blah kot. haha.

    ReplyDelete
  11. nak buat jahat, x pk dulu akibat nye..
    tu diaa lahh

    ReplyDelete
  12. @Nurulchumel :

    apekah itu uik..???hahak


    @Anonymous :

    spekah anda..nk g pinang ni...hahahak


    @miss inna :

    hmmm...maharani pon bleh...hihi


    @Firdaus Hashim :

    hahaha...thanks bro..:)
    kadang2 manusia mmg mcm tu..;p


    @Jee Rezee :

    erk....hahahaha...kak g...
    ni sy pinjam org pnye je...;p

    ReplyDelete
  13. @fa-in :

    nk pegi mn tu..??


    @Lea IsNaw! :

    dah siap dah. nk org pos ke nk org emel..?;p


    @bibi bibo :

    xjugak....mak sy xpenah pon tepedaya ngan sy ms sy gtau sy xdpt g skolah dl..;p


    @NOOR FATIN :

    erkk....sy la tu kot...hahaha


    @Fara E's :

    jgn nk speechhless sgt.... bukak je mult tu..;p

    ReplyDelete
  14. @chemay :

    InsyaAllah ye chemay. mungkin dpt lg terbaek ye..;)


    @ILA HonEyBuNNy :

    hahahaha...xkne ngena ngan org yg soh masok minang ni ek..hahahak..


    @asfira aminuddin :

    hahahaha...awk nk borang tu ke..?? harap2 tu xde la jd macam tu kn..
    hihih


    @Cik Mimie :

    hmmm...nak uat camne...manusia..haha

    ReplyDelete
  15. pmpn..mudah sgt pcya dgn kata2 gitu..sume tu tebu dipinggir bibir je..

    jaga diri,jaga akhlak,jaga maruah..jaga-jaga...=)

    ReplyDelete
  16. muhasabah diri balik..nama je dah akhil baligh tapi msh tak dpt bezakan yg baik n bruk..
    doakan sis jadi org yg lebih baikkkk..
    borang dah siap?hehe

    ReplyDelete
  17. bese lerrr tme sronok sume indahhh.bile da dpt semua dtgglkn.pfft.mencik!mencik!

    ReplyDelete
  18. itulah . time sronok suma " u the best syg " cibai btoi . haha .

    ReplyDelete
  19. HAHA! siot ja ko neh kan tempoyak! :p

    ReplyDelete
  20. @Marcella :

    hahahaha...bgos2....laki pon bleh ternoda tau...opsss...hahaak


    @sis92 :

    hahahahaa....InsyaAllah jd org yg baek ye sis....
    hahahaha..nk borang ek....ok2...meh emel..;p


    @Sarah Mohd Saleh :

    erk....bkn mencik sy kan...hihih...besa la...nm pon manusia ye awk..huhu


    @syazwiena khan :

    hahahaha....ait2....awk2....xelok mencarot tu...kawal2....hahah....org nk pinang ni...;p


    @mizmarmalade :

    mn ad ape....xsiot2...hahahahak

    ReplyDelete
  21. gua rasa lu dah dalm peringkt kesedaran bukn untuk menikm tapi untuk menghentam. haha. pndai sangt la lu tapis ;)

    ReplyDelete
  22. takut ahh nak baca entri kau ni makcik belakang aku ni pandang slek je dari tadi muahahahha

    ReplyDelete
  23. mari jd remaja yg berilmu,bertenaga, berpegang pada agama bangsa dan negara..muahaha..^^*saya yg poyo*

    weyh...karangan ko mmg A la...ehhee

    ReplyDelete
  24. Gambaq last tu . Haha , dan
    lg kot celah boh gambaq cmtu :D

    ReplyDelete
  25. nice.. bace dan jadikan pengajaran.. safety first...

    ReplyDelete
  26. ni laaaa zman skrg..llaki xbleh pcya sngt...n prempuan pn xbleh pcya sngat sbnarnya..so,kna bijak la cri psgan msing2..btul x encik tempoyak?hikhikhik

    ReplyDelete
  27. kah3..lucah..tp memang...skung ada yg proud xda darah..perghh..giler tahap tapir dah ni...btw...FOLLOW u.....Do follow me back arh...kalau sudi lah.^^

    ReplyDelete
  28. tudia x bertapis dh
    weyh borang ksong ader???

    ReplyDelete
  29. mana borangnye...?? nk isi ni.. haha

    ReplyDelete
  30. @nurul syuhada azilan :

    hahahaha...mn ad....gua cuma tego slow2....tp harap2 xde org gairah la bc..hahahaha


    @ekabukanmakcikkau. :

    hahahaha...makcik tu tringin nk bc gak la tu mknanye...;p


    @mardiana :

    erk....nk lempang spe..??bkn zulhilmi yg kiut ni kan....
    hahahak..


    @::cikjuju::◕‿◕ :

    mmg sgt poyo..hahaha...
    tima kaseh cekgu..;p

    ReplyDelete
  31. @Ain :

    hahahaha....harap2 xde la org report abuse ek..hahahakk


    @SuhaZainul :

    safety first...;p
    harap2 ad la pngajarannye ek..;p


    @Apple Pearl :

    erkk....sy ni bleh dipercayai ek...baek...kiut...pergh...puji melambung ni..hahahak


    @Ahmad Ismi :

    mn ad lucah...dah tapis tu..hahaha...xdak darah..??maksud ko..??hahaha...
    InsyaAllah..;)

    ReplyDelete
  32. @noorcahaya :

    erkk....rsnye dah cukop tapis tu..hahahak...


    @Nyamuk Terbang :

    ad....nk ke...meh bg emel..;p
    ke bg no mak ke..hahahak..


    @Cik Miera :

    hahaha..meh mel la...nnt org sent..hahahak..


    @IEQAH :

    btol...bgos awk ek...dah la kiut..;p

    ReplyDelete
  33. oke sediakan barang. nenek gua nak isi nih grr

    p/s : sila buang word verification kau. menyemak. T__T

    ReplyDelete
  34. both girls n boys out there should always behave and remember Allah. tq.

    ReplyDelete
  35. encik tempoyak: amboi,puji diri nmpak..ni mcm ciri2 org llaki yg....tetttt...je..hikhikhik

    ReplyDelete
  36. mane dpt pengalaman cerite nih.
    hahaha

    ReplyDelete
  37. luc lah hang ni hahahaha..

    jiran sblh umah nak pembantu uma, boleh lah kami rekemen kan hang kifkifkif

    ReplyDelete
  38. apa yang penting hubungan dgn tuhan tu kna jaga,,baru la terhindar dr perkara2 tak diingini..

    ReplyDelete
  39. sb tu jgan kapel..kwen trus..pastu nk bt pe pn bt la...nk yellow ke, blue ke,..pink ke..halal lg bersih...haha...^_^

    ReplyDelete
  40. Tohmahan ikhlas, zulhilmi tempoyak. Oh ini paling style! :D

    Benda ni pulak yang zaty petik kat entry penuh keinsafan ni. Err.

    ReplyDelete
  41. ha'ah. orang macam gua takkan teredaya dengan ayat manis si mulut tempoyak hahhhaha xp

    ReplyDelete
  42. okeh, nak borang! nak borang! hahaha

    ReplyDelete
  43. sbb tu kne duduk renggang2, tak boley pandang2 baru la bertambah syg.. ngee..

    ReplyDelete
  44. dunia akhir zaman mcm cm gini...



    so, better kita ssme jg diri sndri...

    ReplyDelete
  45. @Amna.Qadeeja :

    erk...barang ape ye utk nenek anda..??hahaha
    dah buat dah pon..thanks..hihih


    @Mya :

    yup...we as a human should try to avoid this..
    erk...mcm tak btol je my english.haha


    @CIK FERRA AWW :

    erk.....no komen..hahaha


    @Apple Pearl :

    mn ad puji diri...yg ayat pujian tu sume org len yg tulis tau..haha


    @i am S!L4H.. :

    hahahaha...no komen..hahahak

    ReplyDelete
  46. @♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ :

    tu la kan...Nauzubillah...huhu


    @Cik Suheela :

    mn ad lucah..hahaha...
    dah tapis dah tu...
    tlg la rekemen klu dye ad iras2 wanita melayu terakhir..haha


    @fadh leyanie :

    btol tu kn...kdg2 sy pon lupa...
    huhuhu


    @ms. jana :

    hahahaha....tu la...seb bek sy tak kapel lg..;p


    @Pesona Algebra :

    tnye soalan mudah mcm tu...mesti la..hahah...sy kn kuat prasan..kompen la kiut..haha

    ReplyDelete
  47. @Izzaty Ishak :

    hahahaha....jgn nk stail sgt...
    tu la...zaty bc ke x ni..
    penat tulis..haha


    @nurul syuhada azilan :

    hahahaha....mn ad ayat mnis...cuma ayat sweeeeetttttt je..hahaha


    @Dynda :

    utk dynda mmg org dah simpan dah pon borang..hahahak


    @merahitujambu :

    apa yag apakah..??hahahak


    @Asyila Zainuddin :

    hahaha...xpandang camne nk nmpk..??
    ;p

    ReplyDelete
  48. @NuR 'aQiLaH :

    entry ape..??rs dah letak tajok kan..hahaha


    @wan azie :

    mmg la kn...hmmm..sme2 la kte jg...awk nk tlg jg sy ke..??;p

    ReplyDelete
  49. blh2...tp tahan ke n kena bebel cm mak nenek......



    wakakkakaaa.....

    ReplyDelete
  50. hahhaaha
    agak hot entri niiii
    tapi tulah hakikatnye kan...

    ReplyDelete
  51. @wan azie :

    sanggup je..;p


    @aimie amalina :

    kami tak hot. kmi cool...hahaha


    @Run Away :

    apeKAH...??hahak

    ReplyDelete
  52. hahak wlaupun bda ne nsihat n ptutnya srius but rsa nk ktawa plak..hahak nice one la

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger