meh menTEMPOYAKkan zulhilmi

ZULHILMI TEMPOYAK | 26.9.11 | 54 Comments

Bismillahirahmairahim.

seminggu ni aku keje tido je. makin kuat tido rasanya. badan pon makin naek. patut la ramai awek lari. nak senaman malas. nak joging pon malas. sampai nak kentut kat blog kawan-kawan ni pon kadang-kadang malas. nak tau tak orang kata ni penyakit apa. ni la namanya penyakit malas. dari seorang pemalas. fuhhh...korang yang baca pon mesti dah malas kan. sebab asyik dengar n baca ayat malas je. memang konpem malas la macam pemalas ni.

sebab aku malas. dan malas nak pikir nak cari idea untuk update blog. aku nak mohon jasa baek korang. tanya aku. haa. jadi aku buat banner ni. 
tak payah kutuk. aku tau memang tak cantik pon banner ni. hahaha...
Dua saat je aku buat banner ni.
baek la. untuk post ni. ataupun orang selalu panggil segmen la. untuk segmen ini korang boleh tanya apa pon. ataupun korang bleh request untuk aku buat vblog selain blog ni la. kalau korang just komen tanpa soalan. maybe aku cuma boleh buat post pasal blog korang la. aku kutuk ke aku puji ke. tengok jugak la. mulut aku lezer la jugak. hihihi...

dalam ni. korang boleh komen macam ni. contoh ye :
zulhilmi yang kiut. tolong buat tutorial pasal shawl bleh..?? love u. 
hahaha....walaupon konpem-konpem tak kan ada orang tulis love u kat aku. korang jugak boleh tanya pasal latar belakang aku, kehenseman aku, kecomelan aku, sejarah aku, sekolah-sekolah aku, mak-mak metua aku, awek-awek aku, politic opinion, perbincangan agama. InsyaAllah aku akan ceritakan yang benar la. hihihi...

korang jugak mungkin tiba-tiba nak tengok aku buat vblog kan. boleh je. tapi make sure bagi tajuk la. sebab aku ni pelakon. korang director. hihi..

blog ni mungkin akan di update mengikut permintaan la. kalau yang susah-susah punya task memang lambat sket la updatenya. 

pendek kata. komen je apa yang korang nak tengok zulhilmi tempoyak buat. dengan beraninya saya menyahut cabaran ini.
pls do like this page for my future photography
perhatian ye. semua soalan boleh ditanya kecuali : apakah berat badan zulhilmi. sebab menaikkan diri dan badan atas penimbang adalah bencana.

Sekian.

opsss....btw hanya permintaan dalam post ni ja akan dilayan ye. sebab senang sket nak tengok. hihihi...

malas tulis dari

zulhilmi tempoyak

54 comments:

  1. Nyamukkkkk!!! aku tanya kat kotak komen bulih..

    brapa size buah pinggang?haha..

    ReplyDelete
  2. Peh cam leornardo da vinci.. Sume tau.. Hahaha!! Haa nk tnye apa kehey nk wat vlog tetibbaaa.. Ahaks..

    ReplyDelete
  3. Hihi zul mesti lame dah tak kentot ni ..mesti ramai yang rindukan kekentotkan itu hihi ..jangan mare a :). Senyum selalu ..chak!

    ReplyDelete
  4. bila nak buat banner untuk kitorang pulak??

    single lagi ke?

    pakai kasut saiz apa?

    jenama yang digemari??


    jawab2!! ahaha :P

    ReplyDelete
  5. wowww wowww..

    gempakkk siotttt. eh??? haha

    nak tgokkkkkkk, zulhilmi bersama tempoyaknya. ikan patinnnnn.

    *meleleh~~

    ReplyDelete
  6. ohhh buat tuto mcmne nk buat tempoyak boleh..AHAHAH

    ReplyDelete
  7. agak-agak ape criteria untuk jadi pelengkap rusuk kri kau.


    p/s: mula-mula aku nak tyer pasal berat tapi dah kau kate berat tak leh tnyer. aku tnyer nie jer

    ReplyDelete
  8. ni rasanya nak suruh puji ni..tp honestly ckp...vlog ni simple..nice..tu banner yg wat 2saat tu cantek ape..
    tu bkn malas,,tahap rajin la..klu tak takdernye bnner ni,,kan..kan..


    peace..:)

    ReplyDelete
  9. cik zulhilmi yang omey omey nih, boleh dak bagi tips mcm mana nak jadi kiut? hahaha :P

    ReplyDelete
  10. ape hobi selaen kentut eh?..hahaha:D

    ReplyDelete
  11. best ar ada header santik...huh.....;p

    ReplyDelete
  12. Nak rase tempoyak masakan dari zulhilmi!!! hihihihihi.......

    ReplyDelete
  13. errrr,errrr errrrr tips berumah tangga :D

    ReplyDelete
  14. tutorial parking kete.. muahahahaha.. asyik2 kalo parking senget je.. ekeke..

    ReplyDelete
  15. haha..nak tanya ni...dah berpunya ke belum??opss!!!

    ReplyDelete
  16. pasai pa nama tempoyak?

    tu nama dalam IC ka? haha xP

    ReplyDelete
  17. bole request ape2 ke kat sini..hehe

    ReplyDelete
  18. aku tak makan tempoyak. macam mana nak bagi aku suka tempoyak? hahaha..

    aku nak jawapan yg betul betul bole kasi aku suka makan tempoyak tau.

    ReplyDelete
  19. zulhilmi yang tempoyak, kenapa "tempoyak" kenapa tak "budu" ke "cencalok" ke? ??

    ReplyDelete
  20. nk tutor jd kekasih pling romentiik d alm semesta

    ReplyDelete
  21. byk tol pkataan malas smpi aku nak tjangkit!!hahaha

    kiut pe banner tu..xde la huduh sgt..comel lg ade weh!

    soalan aku berbunyi begini;

    Bole tuju lagu? Tp aku nak ko yg nyanyi..ngeh ngeh ngeh

    Kasik lagu pompuan kat ko..hihihi

    Tajuk lagu kasi mari la
    Madah Berhelah, Ziana Zain

    hohohohhoo..jgn x nyanyi tau..kang memanjang aku sbut
    "apa pon x bole, apa pun x bole"

    ReplyDelete
  22. aku nak tnya. apa khasit tempoyak?

    ReplyDelete
  23. haaaaaaaaaaaaaaaaa,,,tempoyak betulaaa....

    ReplyDelete
  24. eh aku dah lama kot nak tanya...ko suka tempoyak ke?atau tempoyak yang dimaksudkan tu tempoyak kaki temberang,kuat meroyan ke,acane tu?

    ReplyDelete
  25. encik tempoyak : aku tak tau nak tanya apa kat hang la..
    sat aku pikiaq..
    1.kenapa guna nama tempoyak dan suka kentut?
    2.kenapa penyakit malas kau tu menular kat aku?
    3.errr errr dah ada awek belum?aku nak kirakan kau dengan mek budu atau minah belacan..lalala

    ReplyDelete
  26. nghahhaha hai budak kiut la sangat ye~~ awek awek ye?? banyak?? meh cite^^

    ReplyDelete
  27. nghahhaha hai budak kiut la sangat ye~~ awek awek ye?? banyak?? meh cite^^

    ReplyDelete
  28. mama tak nak tanya apa2..he2x..cantik header baru tu..ada kuning2 sikit..comil..

    ReplyDelete
  29. amboi, kemain malas lg tuan blog nie...

    inna nak tanya, kereta apa yang nmpk elegen, wow utk seorang gadis?

    ReplyDelete
  30. heheh terbaik banner tuh hehe..kang exchge yerk..hehee..xbek mlas2 kang babap nk? hehe... ;p

    ReplyDelete
  31. Adakah anda peminat tegar tempoyak? berapa kali sehari mkn tempoyak.sekian.hehe~

    ReplyDelete
  32. perh..ni cam entry org da abeh busan ..then cuba cr kerja yg lebih busan..ahahaha...

    da bape lama pk idea posting ni?? n apa plan nak kejar balik awek2 yg da lari td tu??

    ReplyDelete
  33. Mat pagi zul ... lame dah zul tak buat lawak hihi

    ReplyDelete
  34. banner cantik, tapi kenapa ada nama tempoyak?!! minat tempoyak eyh??

    ikan patin masak tempoyak pun best juga!! hehe.

    ReplyDelete
  35. ooo.. kira gua boleh tanya lu la ni ea? ok la.. oleh kerana mood gua sedang jiwang, gua nk tanya lu pasal lelaki..


    apa yang lelaki nak sebenarnya? even dah dapat perempuan yang baik pun but still tak menghargai perempuan tu.. boleh lu bagitahu gua? hehhe


    tQ ea tempoyak.. err.. gua suka makan gulai tempoyak ikan patin..


    okbai! ^^

    ReplyDelete
  36. hah buat la vlog.. saya tunggu :)

    ReplyDelete
  37. ahhahhaha..macam2 la baca komen di atas....tergelak baca,,,ekkekek

    kenapa suka kentut?hehehhe

    ReplyDelete
  38. banner budak kampung tuu sangat cool!!

    ReplyDelete
  39. tak malas pn baca entry ni..cun ow3h background banner tu..polka dot !
    fadh nak tnya soalan..apakah perkara trauma yg mmbuatkan tempoyak tak bole lupa smpai skrg?jawab2.

    ReplyDelete
  40. haa.. meh nk tnye, boleh tak tlg femeskan belog dynda? eh eh, soklan ke ni? muehehe
    -ok luv u tempoyak! bubye :P

    ReplyDelete
  41. assalamualaikum,salam perkenalan,encik tempoyak edit banner gune per?cantik...

    ReplyDelete
  42. bile nak menempoyakkan diri nih??

    =p

    ReplyDelete
  43. Ok soalan saya berbunyi begini walaupun sebenarnya takde la bunyi sangat kan ;

    Ceritakan latar belakang anda(Family,sekolah,tempat blaja sekarang,awek sekarang) serta nasihat kepada blogger lain dan impian masa hadapan)

    Amikkau zulhilmi yang tempoyak.
    Buat vlog plissssssssss.

    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  44. tutorial durian terbaik untuk buat tempoyak.. hehe

    ReplyDelete
  45. segment? nak tanya kat sini boleh x? ekceli nak request!

    "sila buat entry resepi buat sambal tempoyak!"

    pastikan buat sendiri. siap ada gambar demo buat skali. hehehe =p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger