mahu mempergunakan khidmat kami

ZULHILMI TEMPOYAK | 21.9.11 | 35 Comments


Bismillahirahmanirahim.

nak buat new post pon rasa segan ni. ni semua sebab korang dok puji aku kiut la ni. sekarang ni pon masih blushing. makin gebu je pipi ni rasa. erkkk... jangan riso ye wahai awek-awek ku fatin lyana, fasha sanda, cik gempal, cik pelam, cik pink sekalian. "baby" janji ni tak curang.

sebelum tu terima kaseh kepada blogger yang komen ek. kalau nak borang untuk meminang aku tu gitau la. nanti aku emelkan. hihihi... n InsyaAllah kalau tak sebok memang aku wajibkan diri aku melepaskan kentut kat blog korang.
penat aku peram kentut tu tau.
terima kaseh jugak kepada pakar-pakar kentut yang tak puas hati sebab aku kentut kat blog dorang. n follower yang baek hati sebab sudi follow blog yang hanya ada seorang lelaki yang kiut ni je.
kitew sukew taw
kali ni update nak biar gambar bercerita. wah... gambar aku ni memang mulut macam makcik peah sket. saja la nak promote bisnes sket. kami jugak menerima permintaan kahwin. sampaikan diri kami kawen nanti pon kami akan amek untuk kami sendiri. macam bongkak je ayat kan.














kredit jugak untuk dua orang fotoshooter kami murtada dan dinifitri. n kepada awek-awek yang minat ataupon jejaka yang minat. tak kira la apa event pon. bleh kontek directly kepada saya ye. kot la ada majlis kawen 1 lagi ke, majlis bufday ke walaupon dah tua bangka ni, kenduri khatan ke. tapi tetap menerima. tapi harga lain sket la. hihihi...


tengok balik gambar ni macam tinggi je ble masok blog ni. aku tak reti nak edit html tu macam mana. huhu


ikhlas dari hati seronok

zulhilmi tempoyak.

35 comments:

  1. Okay dah save contact number zulhilmi si tempoyak.

    Lepas ni bole la zaty call nak mintak di-photoconvo-kan. Hehe!

    ReplyDelete
  2. kat dectar! hehehe.. lambat lagi nk grad la.. baru 1st year.. ngee..

    ReplyDelete
  3. nak gune khidmat free boleh ke? haha

    ReplyDelete
  4. tangkap gambar for personal xde kep ? hehehehehk :P

    ReplyDelete
  5. ttbe rasa tak sabar nak graduate, boleh? hihi

    ReplyDelete
  6. Owh..photographer ke? ingtkn jual tempoyak.. :-p

    Anyway, nanti blhlah book ambik gmbr ye if rasa ngidam nk bergambr.. :-p

    ReplyDelete
  7. Sy ade sbijik dslr yg hidup segan mati tak mau.. Tapela.. Sy ambik gambor sndri jek konvo t.. :)

    ReplyDelete
  8. ala konvo da lepas, kene tggu kawen la cmni..hrga special tak..ki3

    ReplyDelete
  9. pehh hebat! xsabar2 nak konvo. haaha

    ReplyDelete
  10. nak di potoshut jugak bleh dak?? xP

    ReplyDelete
  11. @♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ :

    thanks....nnt nk gtau ye..;p


    @Izzaty Ishak :

    kol nk ngorat pon bleh..hahahak..


    @khairul akmal bin azman :

    thanks bro...wedding pon bleh..hihihi


    @Asyila Zainuddin :

    yup. dectar. 1st year ek..welcom to UKM. hihih...


    @chemay :

    gmbr cantek dr org yg kiut...ihihihi

    ReplyDelete
  12. @miratun madihah :

    Bleh2...ble tu..hihihi


    @farah izwani :

    erk....bleh kot..kami ngah cari model..hihihi..


    @i am S!L4H.. :

    thanks...sy pon kiut kan..;p


    @~Nana 귀여운~ :

    ad je...utk awk...sntiasa bleh..hihi


    @asamasin :

    thanks...hihi

    ReplyDelete
  13. @alyaclumsy :

    bleh je...hahaha...tb2 lak rs nk amek gmbr...;p


    @Cik Suheela :

    bleh je klu btol2 nak..;p


    @Hana Soffelia :

    kadang2 la jual tempoyak..hahaha


    @hanabunga :

    mn ad...pinjam je..haha


    @Liyana Zahim :

    pastu ble nk bunuh dye..??hahaha

    ReplyDelete
  14. @Ct Aja :

    erk..kawen lg la spesel....sekali smpai ble2 kan..hihih


    @NOOR FATIN :

    ble tu...??nk gune kami tak..??hahahak


    @Run Away :

    see the cute face la..hihihi


    @schaze zainn :

    bleh je...we are seacrhing 4 model gak ni..hahak


    @amna :

    bleh je untuk cekgu tercinta..hahahak


    @iedaurora :

    awesome like me kan..;p

    @nelly :

    thanks...hihih...semat..;p

    ReplyDelete
  15. wah photografer ke ? patut la kiut . :) hah boleh dapat shoot free tak puji - puji ni . paling tidak pun diskaun ? HAHA

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

    ReplyDelete
  16. @Myza Sam :

    erk.....

    bleh kot...

    klu tb2 rjin la...hahaha

    btw bleh tgok our pic kat page yg atas post ni...

    hihih...thanks..;)

    ReplyDelete
  17. rase cam nk gune ur service la..huhu..
    t i contact ek..

    ReplyDelete
  18. @Allya Syahirah Riff :

    thanks bro..hahahak.


    @ .: iEyLa :. :

    anytime we will...hihi

    ReplyDelete
  19. ooohhh. cun gak gmbr y diambil hehehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger