aku pon nak balik U jugak

ZULHILMI TEMPOYAK | 16.9.11 | 75 Comments

Bismillahirahmahirahim.

seminggu jugak aku tak hap det blog aku ni. bau macam-macam dah blog ni. kentut orang-orang yang tak puas hati kat aku sebab aku kentut kat blog dorang. tapi aku rasa la kan ramai lagi yang tak puas hati sebab aku kiut dari dorang. 
bapak prasan gila. 
hari ahad lepas. aku masok balik hostel. nak jadi pelajar balik. rasa di hati memang la malas. besa la nak meninggalkan awek-awek sape tak rasa sayu-sayu je nak masok balik kan. hmmmm... di sini baby a.k.a zulhilmi yang kiut. nak mintak maap ye fatin lyana, fasha sanda, nurain syuhada, mira, cik gempal, cik epal, cik pelam, cik busuk, n many more aweks ku. baby terpaksa menyambung pengajian ni. pergh.... lepas ni memang orang jumpak aku bagi kaki ja kan.
lepas chek-in hostel ngan loading barang yang aku bawak satu helicopter tu. aku pon teros la berlalu nak puaskan hati aku. pegi jumpak member-member yang baru sampai. p peluk cium bagai. bau masam pon terpaksa la tahan je. kang tego kang aku kena bahan balik. padahal aku pon bau masam kan.
ni sebab tak kemas lagi ye.
bilik aku tu. aku biar kan tak kemas. sebab barang dalam stor tak amek lagi. kalau amek kang kena kemas. jadi buat keja dua kali lak kan.
blom kemas macam ni la.
petang tu sket dalam pkol 4 kot. aku ngan kawan aku p la bershopping. niat aku mula nak p mydin. member aku tu namanya murtada n firdaus. sapa nak kenal aku dah link kan nama dengan fb dorang. okey. teroskan cerita.tapi sampai depan pondok pak guard je jadi konpius nk pegi tesco ka mydin. aku kata mydin mula-mula. tapi terpikir macam tesco banyak pilihan lak. tros ajak member aku si tada a.k.a drebar aku tu p tesco. dya ingat2 lupa jalan. tapi aku tak tau jalan n buat-buat tau jalan. 


last-last tah macam mana tah termasok highway pastu silap jalan. aku la buat-buat tau jalan. kata tesco tepi highway bangi ni. disebabkan tu tros kami tukar haluan ke mydin. dalam hati murtada tu aku tau. mesti dok mencarut-carut kat aku. aku buat-buat muka pro ja. 


sampai ja kat mydin kajang. tros pusing-pusing tengok apa yang patut. tengok barang kejap macam mahal. kejap macam murah. aku pon bli pewangi bilik je. n cari cadar. tapi xda yang bekenan di hati lak.  mmber aku ad la bli sket. 


disebabkan misi mencari cadar tak jumpak lagi.


next kami p giant lak. sebab aku ngan tada tak jumpak cadar lagi. daus nak bli bantal. sama macam aku jugak. pusing punya pusing. jumpak la cadar ngan bantal. 


niat utama nak beli cadar ngan bantal. ni la hasilnya. malu aku kalau orang masok bilik aku. muka gangster tapi katil. hmmm... korang tengok la sendiri. 
ni suma sebab plastik cadar tu letak gambar len.
macam ni la kat plastik tu
mohon untuk tidak share ye. rahsia blogger-blogger ja ni.
ni la hasil tilam aku. wuaaa...
tapi kan. awat aku rasa macam entry aku kali ni tak best ek. 




cerita kurang best dari


Zulhilmi tempoyak

75 comments:

  1. kesian awek2 awak kene tinggal...

    perrr, cantik siot bilik kau :)hahahaha

    ReplyDelete
  2. ahaha.. mmg btl2 kiut la tempoyak. cadar siap love2 lg. muahaha :P

    ReplyDelete
  3. amboi...cantik cadar,polka dot siap ade lop2 lg ekk...muka nmpak gengster,tp ati sbenarnye taman bunga...hikhikhik...lawak lar..

    ReplyDelete
  4. cadar beli kat mana tu? haha

    mcm gegirl pulak xP

    ReplyDelete
  5. haha! last2 dpt cadar love2..xpelah, muka ganas pn tp dlm hati ada taman bunga..haha!

    ReplyDelete
  6. ketara sebelum dan selepas kemas. fuh! pengemas anda ni bro. solutee! hahah

    ReplyDelete
  7. jambu gilaa cadar love2 bagai ni . hahahha

    ReplyDelete
  8. awat bilik hang mcm pompuan erk??

    hehhee....

    ReplyDelete
  9. apsal cadar you ada love love? gila jiwanggggg! hahaha.

    ReplyDelete
  10. nasib baik bilik dah kemas!! hahahah. selamat belajar kembali :P

    ReplyDelete
  11. aku punya sesat lg sadis......jauh gegila bru dpt u-turn......




    btw...i loike pink..kbai ~

    ReplyDelete
  12. siap sarung lagi,tu tandanya suka la kan :D
    selamat belajar rerajin!

    ReplyDelete
  13. bestla entry neh...

    tergelak baca....macam2 la eh.hehe

    cantik cadar n ah kemas pun bilik...ehheh

    ReplyDelete
  14. wakakakkaa. bak mai bg i la cadar tu. kiut gileeee

    ReplyDelete
  15. baby ? euuuwwww! ahahahahha.

    amboi pandainya dia kemas bilik? ehehe

    ReplyDelete
  16. weehhh
    suke ah cadar tu
    ko beli kat ne eh
    hahahaha
    ala...dah habis u..x dpt merasa nak meas gini lagi
    huuhuhu
    gud luck beb!

    ReplyDelete
  17. kre adik aku tingkatan satu tue brutal lagi sebab nages nak cadar superman, dier kata baru rawwrr. dah engkau nyah love love lagi cadarnyer..
    agak-agak kau nak mimpi segala awek kau ungkp kate cinta la tue..

    ini post kau yang aku rase nak gulingguling bace. kah.kah. kah.

    ReplyDelete
  18. haha.. sempoi lah entry..

    tegang lg bedsheet tuh.. hihi

    ReplyDelete
  19. katil sikit punye cute lahhh , awww ! haha

    ReplyDelete
  20. HAHA..cadar lovelove #jiwang :P

    ReplyDelete
  21. bro, katil tu serius smart.. kat u ak ni katil besi jer

    ReplyDelete
  22. alalala...tomeynye cadar die..klah cadar cik sya nih..jambunye cadar..semua yg ada kat hostel leh p terjah bilik zulhilmi kiut nih..tgk cadar die pling jambu air, jambu batu, segala macam jambu lah ;)

    ReplyDelete
  23. jambuuuu..love2 gituuuu..

    hebakkk la kau ni tempoyak...len kali nak beli, koyak dulu plastik cadar tu...kirai2kan cadar tu... :P

    ReplyDelete
  24. wahhh...cadar die...girly gitu..cute :)

    ReplyDelete
  25. haha kelakar weyh kau punya cadar.tapi takpe, sesuai untuk kau yang perasan kiut. hahaha

    ReplyDelete
  26. amboih,baby sgt.katil nak love2 jek.hahah

    ReplyDelete
  27. nampak selesa tido kat cadar tu...;d

    ReplyDelete
  28. Cantik Cadar..Nak pinjam Boleh? ^__^

    ReplyDelete
  29. ecehhh..tilam love2 gtuwwwww..bilik tnjuk yg kemas ajer..hahahah

    ReplyDelete
  30. Giler cun r cadar ko bhai... kalah cadar aku, x aci weh! HAHA :p

    ReplyDelete
  31. lalala..hahaha
    comel nya cadar dia..kalah sis punya ni..nsib takdak gambar princess snow white..

    ReplyDelete
  32. jambunyaaa weehee.. anyway gudluk tau =)

    ReplyDelete
  33. Waahhhhh jambu gilerrrrrrrr!! XD

    ReplyDelete
  34. alalaaa kiutnya..... sweetnya.... hheee. macamanakah penerimaan kawan2?

    ReplyDelete
  35. muka legend, cadar kiut. malam malam peluk bantal asemmm

    ReplyDelete
  36. ehhhh,cadar u sama laa ngan housemate i .siyesly,x tipuuu :D

    ReplyDelete
  37. huihhh tang cadar tu paling tak boleh blah hahhahahaa

    ReplyDelete
  38. sejadah biru di kerusi biru~

    alhamdulillah
    calon suami. err

    kthnxbai.

    ReplyDelete
  39. perghhhh cadar diee. kitewww pon gune gamba alien tau. auwwww

    eh silap. grrrr

    haha

    ReplyDelete
  40. cadar tak ley bla ah baby (baby?),hahahaha

    ReplyDelete
  41. hehhehe...dtg tgk cadar love2 jap...hehehhe...jiwang..ehheh

    ReplyDelete
  42. wah ada gmbr sblm n selepas lah.heheh.blaja pandai ye adik2.

    ReplyDelete
  43. serabut tgk barang2 bersepah ni~ eiii..kemas la.

    ReplyDelete
  44. bahahahaha... comel gile doh cadar ko..hahaha

    ReplyDelete
  45. mcm cadar kami kat bilik je...konpius ni bilik laki ke pompuann...erkkkk hihihi

    ReplyDelete
  46. kenapa cadar kiut ni yg dipetik.

    hahahaha...

    btw thanks u guys 4 the comments.

    love u like i love u...;p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger