This is the new world of zulhilmi tempoyak.

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.7.11 | 1 Comments
Alhamdulillah...

First of all i wanna thanks to all my beloved family n friends that willing to wish me for my 21st birthday on 10 of July 2011.

Tulis orang puteh la pulak kan. Terima kaseh ye kawan-kawan sebab sudi ucap dan mengukir senyuman untuk hari lahir untuk tahun ke 21. Fuhh.. dah besar kan. Dah boleh kawen dah. Tapi xdak orang bekenan lagi. Nasib2. Dah mula merepek dah...

Tahukah anda. Aku teruskan dengan ucapan Terima kaseh ikhlas yang pertama aku nak ucapkan kepada kedua ibu bapa aku. Sebab kegigihan dan keikhlasan mereka membesarkan aku. Biasa la... aku kan sperma yang paling hebat sebab tu aku ada kat muka bumi ni. Gembira campur sedeh campur dengan tawa terukir bila ayah yang selalu cakap selamat hari lahir ja tiba-tiba nyanyi kat aku. Rasa macam budak-budak lak bila ayah nyanyi “hepi bufday to u..” orang puteh jugak ayah aku ni.

Tahukah anda. Justin bibir pon nyanyi kat aku tau. Tengok ni kalau tak caya.



Kepada kawan-kawan mukabuku aku. Macam yang dalam status aku mukabuku la 

tahukah anda. sy nk ucapkan tima kaseh kpd semua yang wish. tp wish sja tak lengkap tanpa hadiahnya...hahaha... ♥”. 

Hihi...terima kaseh sangat. Aku harap aku dah reply semua wall post anda ye. Harap xdak yang amek hati sangat bila aku tulis post meraban tu ye.


Tak lupa kawan-kawan yang kol. Bos-bos yang blanja makan dan awek-awek yang text. Hihihi...

Beside that... terima kaseh kepada semua yang terlibat untuk menyengehkan aku.

Ikhlas dari Zulhilmi.

1 comment:

  1. wahahaahah!! anda juga telah menyengihkan saya seperti kambeng ketika membaca entry anda ni. gila kentang! :D

    Happy belated birthday zul ! ;)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger